- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Galahed #5309 üzenetére
2 év garancia van rá. Én régóta használok máshol QC2 -t (ami ahhoz hasonló), nekem nem volt vele gondom.
Viszont nem állandóan. Azt nem értem miért csak gyorstöltőt adtak Honor 8 -hoz. Vagy lehetne rajta egy kapcsoló elektronika, ami tudja maximalizálni 2/5 -re.
Én 1.8/5 alatt már évek óta nem töltök. Többnyire fel is szokták venni. Sony -nál van nagyon sok modellhez 800 mAh körüli fej, ami már baromi kevés.
-
pepe10.10
tag
válasz
Galahed #4935 üzenetére
szia!
én újonnan vettem a telefont a vodánál pár napja, és nekem is full bugosnak túnik az egész háttér rendszer, beállítok egy hátteret és utána elváltja magától pedig ki van kapcsolva a háttérváltás. (már tegnap írtam én is erről)szerk: nem piszkáltam bele, gyári minden
-
Galahed
senior tag
válasz
Galahed #4847 üzenetére
Végre sikerült. (ez nem teljesen OFF mivel a P9 esetében is ugyanez az eljárás, sőt némely esetben a fájlok is megeggyeznek (pl hw_init.zip stb))
P9 plus a telefon.
OSX alatt a HW_INIT mappát (kitömörtett HW_INIT.zip) kézzel be kellett másolnom a telefon DATA mappájába (rendszerterület, root kellett hozzá).
Jelzem nálam a PC-s automatikus SRK tool stb programok nem működnek, ezért volt ennyire izzadós (nekem) a dolog, révén először csináltam életemben. (OSX van csak itthon)
Újrainditás után, legújabb rom fel, a végeredmény:
Phone: Locked
FRP unlocked
C432 lett a Telekomos telefonbólTémák app megy (helyi, online, letölt stb amik eddig nem mentek)
szóval hurrá
-
Newlachka
őstag
válasz
Galahed #4661 üzenetére
ADB-ből úgy lesz Bootloader nyitás,hogy az alábbi Itt rákatt az Unlock bootloader, bejelentkezel, amjd kitöltöd a kért adatokat, és a lap alján dob neked egy BL nyitó kódot, ezt lemented, mert akárhányszor BL-t nyitsz ezen a telón mindig ez lesz a nyitó kód.
a többi pedig összefoglalóból megy:
"Telepítsük fel az ADB fastboot programot innen: [link]A telefonon a beállítások/fejleszői beállítások menüben az OEM unlock gombot kapcsoljuk be.
Kapcsoljuk ki a telefont és tegyük fastboot módba. Nyomd a hangerő lefelé gombot és csatlakoztasd a számítógéphez.
Ha a drivereid rendben vannak nyiss egy cmd ablakot a fastboot.exe könyvtárában (alapesetben az c:/adb könyvtár), majd írd be a következőket:
fastboot devices
#itt kapsz egy üzenetet, hogy az eszköz észlelve
fastboot oem unlock XXXXXXXXXXXXXXXXXXX (az X-ek értelemszerűen a Te bootloader unlock kódod helyettesítik)
Ez után a telefon újraindul, visszaáll minden gyárira és a bootloader nyitott lesz."
ah ez megvan akkor TWRP fel majd a hw_init zip-et felmásolod sd-re vagy belső memóriára, és TWRP-ből telepíted. így a rom c432bXXX lesz.
Utána pedig leszedsz egy full C432B166 vagy C432B170-es rom-ot,és három gombossal felteszed. Ezzel visszazárja a BL-t és újra Locked lesz./mintha hozzá sem nyúltál volna/FIGYELEM! BL nyitás full WIPE-pal jár!
-
Newlachka
őstag
válasz
Galahed #4622 üzenetére
van egy srk tools progi xda-n abban van olyan funkció,hogy átállítja c432-re. igazából root után 2 perces folyamat amit zipből telepítesz TWRP-ből.
nekem is c900-am volt és abból áltam át c432-re
SRK TOOL
most már hiába pakolod a c432-es romokat, csak így tudsz átállni.
Ez kell neked/ez a manuális folyamat/ utána ha felraksz egy teljes c432-es rom-ot akkor visszazárja a BL-t,de nem RELOCKED lesz hanem LOCKED mint gyárilag.
Onnantól kezdve meg C432 lesz.
Figyelj a telefonod Típusára!!
így néz ki az SRK Progiban. mint látod a 12-es pont kell neked! -
-
brainticket
aktív tag
válasz
Galahed #3332 üzenetére
alapvetően persze igazad van, de azért vannak spéci új töltési technológiák, pl. a oneplus3 alapból gyorstölt mindig, épp olvasom megint az ottani fórumban hogy nagyon gyorsan tölt, és egyáltalán nem melegszik közben (jobban) a telefon. Hogy hosszú távon hogy néz ki a dolog az persze csak idővel derül ki.
-
törölt tag
válasz
Galahed #3307 üzenetére
Quick Charge töltés az Qualcomm technológia, amit egyáltalán nem támogat a telefon, mert Kirin SoC van benne.
Gyorstöltésnél (jelenlegi 3 -as Qualcomm -nál) 3.6 - 20V között lépcsőzetesen váltva tölt.
Huawei -nek is bemutatkozott a gyorstöltő megoldása (2015 novemberben, idén lett végleges), de egyelőre nincs infó a támogatott chipekről. Gyanítom a jelenlegi chipek nem támogatják. Egyébként kétszer olyan gyors, mint az említett QC3.
Ampert tekintve szerintem 1.8-2 körül már leszabályoz, de nem még nem mértem rá.
-
Zolom89
senior tag
válasz
Galahed #3309 üzenetére
Legalább a hülyeséget ne terjezd már a fórumba, inkább ne tanacsolj semmit...
Azért adnak a telefonhoz 2A töltöt mert avval toltheted nyugodtan, nyilván a benne lévő aksi támogatja, így van kitalalva.
A baj akkor lenne, ha a gyári töltő 1A és te pl egy tablet 2A töltövel tolnad, nyilván gyorsabban nyomja a kakaót.
Meg Amúgy is, a telefonban van egy töltés vezérlés, ami el dönti mennyi aramat vegyen fel épp.. -
JDMKid
tag
válasz
Galahed #3309 üzenetére
Gondolkodtam már rajta,h mivel lenne célszerű tölteni, de azt nem tudtam,h a gyári töltője QC 1-es (bár gyanús volt,h elég hamar feltölti). Arra gondoltam, a 2 amper még belefér. De így lehet h beszerzek egy 1 ampereset.
Zárójelben: két év alatt vajon észre lehet venni az akksi állapotán, ha csak gyorstöltővel töltötték?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest