- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hislah
aktív tag
válasz
Sebibalu #12646 üzenetére
Szégyen szemre felrakom én is. B378-ról egyesével lépegettem vissza egészen B130ig... Ennél jobb sosem volt a telcsim. Semmi hátrányát nem érzem. Itt a legjobb az akkuidőm is.
De már töltöm is le a B383-at és kipróbálom. Csak az alkalmazás váltó ne lenne olyan használhatatlan... -
MK VII
veterán
válasz
Sebibalu #8589 üzenetére
A hírben az utolsó képen ott a névjegykártyájuk. Ez egyértelműen a József körút száma.
Meg van a másik amit írtam az volt az eddigi számuk amin mindennel kapcsolatban lehetett érdeklődni.Más.
Felment a Nougat...
Nagyon jó ez srácok... Úgy pörög a telefon vele mint még soha.
Tettszik a felület is nagyon... Megérte a napomat ráálldozni. -
MK VII
veterán
-
bollizolee
tag
válasz
Sebibalu #8097 üzenetére
Nekem is telenoros L0-9 van és nekem is feldobta a HiCare a frisitést de nekem simán nem dobta fel. Bele kellett lépni a hicare-be a szolgáltatás fül alatt a rendszerfrissítés korai próbába és ott már megtalálta 291765/300000
És szolgáltatós béta tesztem se volt előtte csak sima telenoro B182. -
Balzak83
senior tag
-
tkonya
aktív tag
válasz
Sebibalu #6535 üzenetére
Szia,
Én is a leírás szerint próbáltam de úgy nem sikerült. (EVA-L09 singel sim)
Óvatosan, twrp 3.0.2.0-ás verziót használtam valamint az xda-ról leszedett OEM infó fájlt. Root nem kellett hozzá, a művelet végén a bootloader "locked" státuszú, a gyári recoveryt nem raktam fel, hanem a flashelés után leállítás, majd "3 gombossal" C432B136 telepítése ment.Tehát a 3 gombos után, gyári recovery lett, zárt bootloaderrel.
Phone:LOCKED, FPR:LOCKA leírásban a bootloaderkód lekérése helyes, bár Én átváltottam angolra az oldalon, úgy is ment.
Köszönet a segítségért p2pp fórumtársnak és Fzoltika munkatársamnak!
-
Balzak83
senior tag
válasz
Sebibalu #6503 üzenetére
Egyből katonai szabvánnyal kezdeni? Egyébként az egyik legszebb tok erre a telefonra, csak a fehér telóm hülyén nézne ki benne. Egyébként még az Ali-n az Aixuan-nak vannak olyan tokjai, amik hibrid megoldások, fém hátlaphoz gumis polikarbonát bumperek csatlakoznak alul-felül. Igy a fém érzet is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest