-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Box3r
csendes tag
Ha jól emlékszem nekem 2017 nyara óta volt C150B367 a T-mobileos telomón, amit pont ma elégeltem meg és álltam át C432-re. Most az OTA-n elérhető legfrissebb szoftver a B395-ös, ami a telefonomon van.
Egyébként nem volt semmi gondom a C150B367-es rommal sem, de nekem valami oknál fogva fétisem, hogy mindig a lehető legfrissebb szoftver legyen a telefonomon...ezért váltottam -
Tybor99
tag
T-s rommal sincs gond alap felhasználásra attól függ milyen verzió számú Android 6.0 nálam lassabban települtek a progik kicsit lassabban nyíltak meg cserébe hosszabb üzemidő Android 7.0 gyorsabb de energia igényesebb ,,,, ha mókolni akarsz akkor csak sok olvasás után kezdj neki nehogy téglát kreálj. alapjába véve ki kell neked tapasztalni neked hogy jobb .
-
ajalberto
csendes tag
Az Összefoglalóban lévő Cunaja leírással teljesen gyári független verzióvá lehet varázsolni a telefont. Hálistennek pont telekomos verzióra is van írva a leírás.
Az enyém is T-s volt. Amit nektek is tanácsolni tudok magam és a többiek nevében is, minimum 2x olvasd végig a leírást, aztán kezdj bele. Ha valahol elakadsz, bátran írj, segítünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest