-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
Orionhilles #17397 üzenetére
Egyszerű user ne romoljon, mert téglát csinál
Először olvasni, ha ezek után sem tiszta, akkor kérdezni, minden megoldható, megfelelő felkészültséggel, de ahhoz olvasni is kell. Tiszteljük már, hogy valaki vette a fáradságot és elkészítette az összefoglalót
és ne kritizáljuk, hogy miért így, és miért nem úgy, gondolom értelmes javaslatokat szívesen vesz és ha alkalmasnak találja, be is teszi.
-
szemesi69
addikt
válasz
Orionhilles #17394 üzenetére
Esetleg olvasd el az összefoglalót, van normális frissítési leírás, csak a legtöbb fórumtárs nem képes elolvasni, vagy nem is akarja. Ha már eljutott valaki az összefoglalóig, a benne lévő linkeket is megnézi, mindenre választ lehet kapni, csak egy példa [link]
-
BK87
senior tag
válasz
Orionhilles #17329 üzenetére
És ezt pontosan hogy csináljam, találhat valamilyen leírás róla valahol?
-
kutga
félisten
válasz
Orionhilles #13476 üzenetére
Oké, így már értem.
-
kutga
félisten
válasz
Orionhilles #13470 üzenetére
Mi az fmod?
-
Acef
addikt
válasz
Orionhilles #13470 üzenetére
Még nem tudom, ... már feltettem az apróra, de még mem biztos, hogy el lesz adva, ez a piactól is függ, mennyire kapós annyiért, amennyit megálmodtam érte.
Egyébként az 5... rom egész jónak tűnik a P8 lite-n, sokkal több módosítást enged még a stock is mint a samu a 4.1 vagy 4.4-es romjain
-
Pitypangom
tag
válasz
Orionhilles #13228 üzenetére
Már csináltam hard resetet is. Olyan mintha elszállt volna az összes vezeték nélküli dolog rajta (wifi, BT, NFC).
-
laacika
tag
válasz
Orionhilles #13021 üzenetére
Az olvasni való oldalon azt látom hogy a P8 lite az A53 as magjai kissebek,kevesebb energiát zabállnak és jóval nagyobb teljesitményre képesek mint a P7 ben talállható A9 es magok.
Igy helyes amit leirtam? -
laacika
tag
válasz
Orionhilles #13021 üzenetére
Köszi szépen,olvasgatok akkor!
-
kutga
félisten
válasz
Orionhilles #12716 üzenetére
Nem vagyok benne biztos hogy kell. Most épp megint jó.
Nem tudom mit jelent ez a két engedély de egyelőre nem kapcsolom be. Gondolom mást jelent hogy látja hogy jött üzenet és megint mást hogy ténylegesen hozzáfér ahhoz ami benne van vagy látja a levelezési adataimat. Lehet én vagyok kicsit félős.
-
kutga
félisten
válasz
Orionhilles #12709 üzenetére
Igen védett, az optimalizálás mellőzését most kapcsoltam be. Az engedélyeinél van egy olyan hogy 'azonnali üzenetek olvasása' és 'hozzáférés a levelezési adatokhoz'. Ezeket is be kell kapcsolni?
MOD
Aryon87
Tegnap még nekem is gyönyörűen villogott ezért nem értem mi történt, nem csináltam a telóval semmit. -
kutga
félisten
válasz
Orionhilles #12670 üzenetére
Az imént vettem meg én is, de még nem mélyedtem bele igazán a beállításaiba, de mindenképpen ránézek otthonról.
-
gianone
őstag
válasz
Orionhilles #12359 üzenetére
Ahogy olvastam, az ismert hiba is, és van neki olyan, amiben ez is jó. nem is a ROM miatt aggódom, hanem a root miatt, de köszi.
-
gianone
őstag
válasz
Orionhilles #11820 üzenetére
B564 már hivatalosan is rég fent van.
-
im492
tag
válasz
Orionhilles #11351 üzenetére
Ezeket hol vagy hogy találtad meg?? Engem érdekelne...
-
ANDROID???
addikt
válasz
Orionhilles #9116 üzenetére
Beleírtam, vagy elolvassák vagy nem.
Nézd meg elég észrevehető-e -
ANDROID???
addikt
válasz
Orionhilles #9095 üzenetére
Köszi, az okítást. Elképzelhető, hogy feleslegesen írom ki? Nekem nagyon úgy fest, hogy igen.
-
DxxD25
tag
válasz
Orionhilles #8700 üzenetére
Akkor teljesen ok hogy fel villan?
-
egabi71
aktív tag
válasz
Orionhilles #7731 üzenetére
Igen,3 kapcsolati mod van: wifi,usb ès bluetooth
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest