- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
válasz
frankstork #16684 üzenetére
Kérlek engedd meg, hogy én kérjek elnézést, hogy a már törölt hozzászólásokra (vagy nem tudom hogy hol az a kérdés), nem emlékszem egytől-egyig, és lehet a sok off teljesen másról szólt mint ROM-ok..,(bocs kiment a fejemből).
Ezt most teljesen felesleges volt betenni Off-ba, de ment privát.. -
ANDROID???
addikt
válasz
frankstork #16680 üzenetére
A p8 Lite kapcsolatos kérdés jöhet ide. Az offolás arra szól, hogy más típussal mi a helyzet és annak hosszas kitrgyalása nem ide való, szóval attól hogy a zsebemben van egy P8 Lite, attól nem kezdek el beszélgetni Nokia telefonról hosszasan.
Kin Tan Te: Tudom, plyat csinálsz ami nem fog így összejönni. Kezd az összefoglalóval, abban vannak linkek is , ha azokon belül nem találsz valamit, vagy úgy sem megy, akkor kérdezz és csak utána kezdj neki. Nem szabad csak bökni egy ROMot és puff neki , mert csinálsz egy polcdíszt a telefonból.
-
trebrona
nagyúr
válasz
frankstork #16261 üzenetére
Az ablakban bal felül kiválasztottad az SD kártyát? Utána kell OK.
Szerk: nem tudom most megnézni, az én off telefonomon úgy működik.
-
trebrona
nagyúr
válasz
frankstork #16258 üzenetére
Még KitKat-en tiltásra került a külső SD módosítása az alkalmazásoknak. Lollipoptól ez visszakerült, de a dokumentumok alkalmazás felelős ezért: [link]
Ezért kérdeztem, nincs-e tiltva. Ha nincs tiltva, akkor felugró ablaknak meg kellene jelennie, ahol ki lehet választani, hogy az SD-n egy mappát, vagy az egész SD-t írhatja az adott alkalmazás. Most megnéztem feleségem telefonján, nála így néz ki: [link]
-
trebrona
nagyúr
válasz
frankstork #16256 üzenetére
Dokumentumok alkalmazás nincs tiltva?
-
frankstork
aktív tag
válasz
frankstork #16241 üzenetére
Na lőttem képernyő fotót a bajról. Ez a 4.0 android és fölötti sd kártya írási jogosultságot hogy lehet kilőni. Visszaolvastam egy csomót, gugliztam is, de valahogy nem jön le.
[kép] -
válasz
frankstork #16241 üzenetére
Neked ez a megoldás nem jött be?
-
szemesi69
addikt
válasz
frankstork #15982 üzenetére
Nem töröltem az előzményeket soha, nálam jól megy
Csak a telefon kezelőben szoktam takarítani. Szívesebben használnám a régi gyárit, meg is van, de valamiért nem enged zoomolni, csak akkor ha megnyitom, de ha már új oldalt nyitok akkor már nem engedi, ezért használom a chrome-t, azzal mindenhol lehet zoomolni, kissé bosszant, hogy a kezdő oldalt átszabták rajta
-
szemesi69
addikt
válasz
frankstork #15979 üzenetére
Én a Chrome használom folyamatosan, még soha nem akadt meg, jó kis gép ez, voltak drágább telefonjaim, de ez olcsóbban is hozza azt a szintet amit némelyik drágább
-
szemy94
senior tag
válasz
frankstork #15845 üzenetére
Én is így vagyok ezzel, nekem töltsön azonnal
A sárga mozgóárus autónál van most NavonT400, abba már legalább a RAM 1 GB.
Nah mostmár zárjuk le a témát ( tudom én kezdtem ) , mert valakinél kiverjük a biztit -
szemy94
senior tag
válasz
frankstork #15843 üzenetére
Én barátnőmnek egy Bluboo Picasso-t vettem, 4 hónapja használja, DualSim, 5', 16/2GB, MT7580, Extra előlapi vaku (nah jó, azt nem tudom ki használja, ő sem), a lényeg 17000FT házhoz kínából, és teljesen jól működik.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15807 üzenetére
Ha szeretsz szinkronizálni, nézd meg Dolphint vagy UC-t.
Én Ghosteryt használok, de az nagyon fapados, bár Google Alkalamazással együtt végül is minden.t tud, ami kell, kivéve újrarakásnál.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15797 üzenetére
Ez velem is megesett.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15795 üzenetére
Húzd ki a kábelt.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15793 üzenetére
Úgy, két gombbal. Csak utána a menüben először wipe cache, az gyorsan lefut, majd factory reset, majd reboot, és kész.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15756 üzenetére
A jó hírem az, hogy a 850 egyáltalán nem kevés. Simán elégnek kellene lennie. A Chrome nem takarékos, de önmagában nem is okozhat ilyet. És nem is okoz nálad. Szóval a rossz hírem az, hogy fogalmam sincs, mi a gond, de nem a RAM, úgy tűnik, ha ennyi mindig van. FR nem árthat.
-
ANDROID???
addikt
válasz
frankstork #15756 üzenetére
Nem kéne, hogy megegye..
FR ajánlott erősen
Ezek a google cuccok amiket nem használsz kikapcsolandók.
Az automata frissítések kikapcsolandók stb..
Gyári böngésző sokkal jobb, vagy ott a dolphin. -
mf5113
csendes tag
válasz
frankstork #15721 üzenetére
Én is nemrég vettem egy ilyen készüléket és a google play-be mikor görkgetek lefel akkor akadzik de nem tudom miért, mást nem vettem észre, bár nem is tesztelgettem.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15721 üzenetére
Lehet, hogy tisztában vagy, de nem arról csináltál képet.
Nézd meg nálam a második sort, és nálad.
Ezek csak a futó alkalmazások.
Át kellene váltani a gyorsítótárazottakra, és akkor látnád, mennyi a szabad valójában.
-
gianone
őstag
válasz
frankstork #15714 üzenetére
Hehe. Ebben benne vannak a tárolt folyamatok is. Meg kellene nézned fejlesztői menüben, miket gyorstárazik.
Ez elég rémisztő szám, ezért is tértek át a legújabb ROM-ban, hogy csak a futókat mutassa. Az én lelkem is könnyebb, ha 30-at látok 60-70 helyett, közben ugyanaz.
Alkalmazásváltó csak a futó alkalmazások RAM-ját mutatja.
Egyébként azt sem árt megnézni, miket hagysz ki az optimalizálásból, és ott állnak csak a háttérben stb. Pl.ha Chrome-ot, és megnyitsz 20 lapot, jó, hogy kinyírodik, mert nem tudja becsukni a régieket, hogy majd újra betöltse, hanem tárazza, még ki nem fogy a memóriából.De én nem akarom helyetted megtanulni használni a telódat.
Nekem B584-n nem nagyon akar 1 GB alá menni a gyorstárazással együtt. Igaz, Chrome-om sincs.
-
Sungoo
addikt
válasz
frankstork #15696 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
válasz
frankstork #15698 üzenetére
"Hát nem tudom gyerekek"...
Szerintem egy próbát megér, de ha netes rendelés küld vissza, vegyél mást pénzért -
ANDROID???
addikt
válasz
frankstork #15696 üzenetére
Megnyugtatlak (tata már a gyerekekből kiindulva engedd meg, hogy öregapózzalak)az itthoninak semmi ilyen tünete, jól fut rajta minden ahogy kell, mi lenne ha nyomnál egy FR-t, és ha utána is akkor küldenéd a szervizbe?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest