Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"Arról nem is beszélve hogy az értelmes emberek hivatalos helyen vásárolnak és ott fel van tüntetve"
Hát pedig sokszor nincs.Menjél el pl. az allee telekomba, nincs semmi tájékoztatás erről.. pont tegnap előtt voltam ott.
De mehetsz a közeli telenorba is. Arénába meg a westendbe még nem voltam de eddig az összes pláza 0. Mondjak még példát?
Ma pont voltam egy mediamarktban (szintén hivatalos partner) füleseket nézni és megnéztem a telókat is akkor már.. ott se volt. Szóval ja, én értem, hogy a képernyő mögül könnyű dobálni a feltételezéseket de a valóság más.. még most is sokan szarnak bele.
legtöbb helyen odafinganak egy AG logót és ennyi... aztán találja ki az egyszerű user, hogy akkor most az mi is és abból egyből le kéne vágnia milyen korlátozásokat jelent az a kis logo
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3660
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ma pont voltam egy mediamarktban (szintén hivatalos partner) füleseket nézni és megnéztem a telókat is akkor már.. ott se volt. Szóval ja, én értem, hogy a képernyő mögül könnyű dobálni a feltételezéseket de a valóság más.. még most is sokan szarnak bele.
legtöbb helyen odafinganak egy AG logót és ennyi... aztán találja ki az egyszerű user, hogy akkor most az mi is és abból egyből le kéne vágnia milyen korlátozásokat jelent az a kis logo