Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
dave0825 #2255 üzenetére
Helló,
nos a Youtube Vanced nekem eddig még egyszer se mondta be az unalmast, gmail a huawei mail-jából frissül /sokak írják a 15 perces gyakoriságot, nekem mindig egyből jöttek a levelek, már ki is kellett kapcsolnom az értesítőt, mert idegesített, de ha belépsz a mail app-ba egyből láthatod az új leveleket/, Milyen játékokra gondolsz? Amiket vettél esetleg a google-nál azokat el is felejtheted, de én tegnap a Real Racing 3-at próbáltam ki, az ment rendesen. Aptoide telepíthető a telefonra, olyan mint a play áruház, de nem kell hozzá mókolni semmit, csak böngészőből felteszed és ott is kb. minden van ami az áruházban, csak vigyázni kell, mert van ami google támogatás nélkül nem indul el hiába telepíted fel. De egyébként FuRiONight ajánlása a P30 Pro New Edition is jó választás lehet, feltéve ha ezt engedi a csomag amibe vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest