Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcsabo
senior tag
Nekem tegnap produkált egy érdekeset. Felhívtam az asszonyt, és már a hívás közben is de miután letettük akkor is valami búgó hang jött a hangszóróból. Kihangosítva beszéltünk. Egy újraindítás megoldotta. De akkor is fura.
-
olloczky
senior tag
Sziasztok!
Feleségem P30 Pro-ján tapasztalja azt sokszor, hogy hiába kapcsolja ki a wifit, mégis 1-2 perc után bekapcsol magától és pl messenger üzenetek jönnek. Előfordul akkor is, ha nem használjla a telefont, de van, hogy csak akkor jön ez elő, ha felnyitja a képernyő zárat, van, hogy megnyit egy internetet nem igénylő appot (pl számológép) és akkor is bekapcsol a wifi. Ti tapasztaltok ilyet? Hogy lehet ezt kiküszöbölni? Google nem igazán segített, már próbáltam.
üdv
-
Balúkapitány
tag
válasz
Ferenczi Áko #17630 üzenetére
Fájlcserélő pl: Syncthing
-
Ferenczi Áko
addikt
Ezt a választ kaptam a P40 Pro topikban.. Ha ez így van, akkor fekete pont a Huaweinek:
"
Üdv!
Ez a P40 Pro topik, nem a P30 Pro. Kezeld fenntartással amit ide írunk mert a Te telefonod nem pont ilyen.
Mindenesetre a Huawei TILTJA a downgrade-t újabban, több telefon esetén is. Ezt soha nem közölték hogy miért, egyszercsak, bizonyos verziószámtól kezdve nincs többé ilyen gomb.
Nyilván lehet itt trükközni pendrive dloaddal, meg firmfinderrel... de én nem ajánlom. Az egyik mellékhatás pont az USB képesség elvesztése.
Ha valaha frissítettél erre a verzióra ami után eltűnt a downgrade opció, akkor jobb ha már nem mész ettől régebbi szoftverre vissza. Nem véletlenül nincs rá lehetőség a HiSuiteban.
Minden bizonnyal frissült valamelyik komponens firmware-je a telefonon amit a régebbi szoftver már nem ír vissza régi verzióra, ezért nem működik. Valószínűleg a gyorstöltéssel függ ez össze amúgy mert arra írták hogy folyamatosan fejlesztik, ehhez bizony ilyen jellegű frissítés is kellhet.
Naszóval. Ha szeretnél USB képességet akkor frissíts a legújabb verzióra. Nincs más lehetőséged, a régi verzión soha többé nem fog működni az USB, bármit is csinálsz. Azt végleg elvesztetted azzal hogy új verzióra frissítettél akár csak egyszer is. Innentől már csak az új verzión lesz USB-d.
Én azt javaslom, hogy miután a beállítások menü, szoftverfrissítés funkciójával megtetted ezt, csinálj egy gyári visszaállítást vagy kapcsold be az oem feloldást (hogy a különböző zárolásokat feloldd) majd eRecovery-ből gyaluld le mégegyszer a szoftvert és töltsd le onnan a legújabbat, ezáltal biztosítva a teljes újraflashelést, hogy a többi partíció, esetlegesen az új töltésvezérlő/USB firmware is újra legyen írva.
Ettől még a régi szoftveren nem fog működni az USB-d. De az újon igen." -
zoltan77
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17632 üzenetére
Szerintem meg frissitsd le otan 11-re, akkor megoldódik a problémád, és kezd előről a visszalépést 10-re a leírások alapján.
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17639 üzenetére
A linkben lévő leírás tesztelt, barátom készítette, ha elakadsz, keresd meg privátban.
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17635 üzenetére
Ezen soha nem volt c432, azt ne próbáld!
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17633 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
zoltan77 #17631 üzenetére
Nah beleolvasgattam a p40 pro topikba amit javasoltál, ugyan ez volt a problémája a srácnak.. Elvileg nem olyan romot downgradelt, ami alapból a telefonon volt..Abban szeretnék segítséget kérni(akár privátban )hogy akinek dual simes P30 pro-ja van, megírná nekem a legutolsó 10.1-es(tehát a 11-es emui előtti legutolsó frissítés) build számát,régió számát(Cxxx)?
-
zoltan77
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #17630 üzenetére
Szia. Olvastam nemrégiben a p40 pro topikban, ha valaki visszalépet romcserével, hogy tudja telepíteni a gms-t, akkor fordultak elő ilyen problémák, hogy a gép nemlátta a telefont. Ilyenkor frissítés oldotta meg a dolgot csak. Mert valószínűleg nem az a rom került a telefonra ami eredetileg rajta volt, vagy a huawei így akarja gátolni a visszalépést.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #17628 üzenetére
Én már feladtam.. Nem látja a telefon, hogy géphez van kötve. Se itthon, se máshol.. Visszaállítás ROM csere után meg volt, de semmi.. Tanácstalan vagyok.. 11-es emuira meg nem akarok visszaállni csak emiatt, stabilabbank érzem a 10-es rendszert.. Elengedem a dolgot.. Tudtok olyan fáljcserélőt ajánlani, ami működik kábel nélkül is, és látom vele a telefon tartalmát stb..?
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17626 üzenetére
[Itt] nézd meg hátha ...
-
padi68
senior tag
Sziasztok, hol tudok dolgokat törölni, hogy ismét legyen szabad hely a cloudon?
Köszönöm Á
-
szemesi69
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17623 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17621 üzenetére
Anyu ezer éves Huawei p8 lite-ját egyből felismeri.. Mint ha a telefonban csesződött volna el valami, de hát akkor hogyhogy a legfrissebb emiuval meg látja a laptop, meg fel is ugrik az USB csatlakozási lehetőség. ?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Nikaré #17619 üzenetére
Engem az jobban zavar, hogy a telefon nem kérdezi meg amikor csatlakoztatom a számítógéphez, hogy mit szeretnék csinálni: Csak töltés, fájlok átvitele stb... Kb mindent próbáltam már.. Még a telefon szervíz menüjében is próbáltam az usb csatlakozásokat másikra rakni,de semmi.. Egyedül a legfrissebb emuinál kérdezi meg az, ami egyébként alap dolog kellene, hogy legyen..
-
Nikaré
őstag
Milyen kijelzővédő fóliát vagy üveget használtok?
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17618 üzenetére
Ez egy driver, a telefon és a HiSuite kapcsolatához szükséges.
Okozott problémát ennek hiánya az újra telepített Windows és a telefon kapcsolódásakor. -
Kleroo
veterán
Hey!
Streamelésre használnám a telót.
Vettem egy SYNCO külső mic-et, ami Jack-el megy telóba.
Megvettem az usb-jack kábelt, de nem jó.
Jack-es headsetem(mic-es) hibátlanul megy vele, azt a micet használja minden app, tehát az usb-jack kábel jó.
De Syncot rádugva nem. Próbáltam minden kombinációban, 3 és 4 pólusos kábellel...semmi.
hangrögzító, opencamera(külső hangeszközre állatva), semelyik app nem mukkan meg vele. Vagy kuss, vagy beépített mic megy.Van bármi tipp mi a péklapátot kell tenni, hogy megegyen külső mic-et
-
Nikaré
őstag
válasz
Ferenczi Áko #17607 üzenetére
Szia!
Azt nem tudom mi minden került fel a Windows -ra utólag, de adok egy tippet hátha...
HDB Interface
Utólag kell megadni neki!
Ezt általában a Windows nem szedi össze.
Remélem segít! -
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17613 üzenetére
Köszi. Fura hogy 11es nincs fent.
-
norrberth
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17611 üzenetére
Ez még engem is érdekelhet
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17601 üzenetére
Honnan szereztél gyári romot?
-
F-ECT$
titán
válasz
Ferenczi Áko #17607 üzenetére
Miért kell, hogy lássa? Nem elég a wireless kapcsolat?
-
Ferenczi Áko
addikt
Feladom.. az összes létező usb illesztőprogramot(a rejtetteket is) töröltem, újraraktam, a telefont is újra raktam, de egyszerűen a 10-es EMUI rendszernél nem látja a laptop a telefont.. 11-nél egyből.. :/ Megpróbálok együtt élni vele, hátha nem is olyan rossz..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #17603 üzenetére
Na, olvasgattam picit az xda fóromukon, többen is írták ezt a problémát, hogy downgrade után nem látta a gép a telefont,csak töltődött.. Újra kellett telepíteni az illesztőprogramokat a számítógépen és utána jó lett..(most ezt próbálom majd ki, aztán írok, hogy mi lett a vége..)
-
xcsabo
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #17603 üzenetére
Kábel?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sikerült visszaállni 10-es emuira, most viszont laptopra dugva a telefont, nem jön fel az USB opció, hogy csak tölteni szeretném, vagy fájlátvitel stb.. Már próbáltam régebbi hisuite-okat is telepíteni a számítógépre meg a telefonra is,de semmi..Tipp?
-
törölt tag
válasz
Lacccca87 #17593 üzenetére
Remélhetőleg lesz még új akksi akkor is a telefonhoz.
2017 szeptemberében vettem a P9-et. 1 évvel később beadtam szervizbe, mondtam, hogy gyorsan merül. Egyébkként ez annak idején sok más P9 tulajnál is így volt. Lehet, hogy gyenge akksival szerelték fel a magyar piacra szánt készülékeket.
Nekem még kicserélték az akksit, de másoknak, akik pár nappal, illetve 1-2 héttel később vitték a P9-et akksicserére, már nem cserélték ki. Ők utalványt kaptak, amelyet új telefon vásárlására használhattak fel. Nagyon valószínű, hogy kifogytak a P9-hez való akksikból. Ez 2018 őszén volt, a telefon 2016 tavasz végén jelent meg. Ezért írtam, hogy remélhetőleg, talán lesz még a garancia lejárta előtt új akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest