- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12949 üzenetére
Köszi, igen ez az, én is ezt néztem. Most lesz egy new edition amire ezt gondoltam a mostani meg családban marad a clearplexel. Mondjuk nekem azzal sincs semmi bajom.
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
knox83 #12948 üzenetére
Per pillanat ez a tok
https://www.amazon.de/dp/B07MYX59HG/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_jNLnFbHTNRZ14Ez a folia
https://www.amazon.de/dp/B07P1T1VGD/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_nOLnFb552P0EY
És ez az üveg(ez még nincs fent)
https://www.amazon.de/dp/B07P54D7LL/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_5NLnFbQS1NPHQ -
knox83
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12943 üzenetére
Neked az a curve glastr vagy mi van? Jó?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #12934 üzenetére
Erre esetleg valaki?
-
NGA
addikt
Kis segítség kellene. A P30Pro kamera állásában a függőleges állásban a vízszint 3-4 fokot eltér a valóstól. Lehet ezt kalibrálni?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
klimokrisz #12920 üzenetére
Siker?
-
jazy
csendes tag
Miért nem jelenik meg a feltoltott kép? - láma vagyok, vagy mi a szösz?
-
padi68
senior tag
válasz
Sztyepadzso #12938 üzenetére
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
Huawei P30 Pro-hoz hol és főleg milyen kijelzővédőt ajánlanátok ?/ a lenti tokhoz is jól kellene illeszkednie/
pl. a médiamárktos folyékony fólia milyen?
* Ringke Fusion X PC tok
Köszönöm -
pepetech
őstag
Helló halló!
Lenne egy kérdésem amire nagyon érdekelne a megoldás.
Az a problémán, hogy pl nézem ismerősöm instastoryját és egyszercsak kikapcsol a kijelző... Hogy a francba nem érzékeli hogy megy a videó? Eddig instagramon vettem észre ezt a hibát. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A gyári tárcsázó app nem mutatja a névjegyhez társított fotókat?
Sem telefonon, sem pedig Pebble órán.. Hiába raktam fel a Dialer for Pebble alkalmazást.. -
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Hol találom a beállításokon belül a pl. nem találom a a készüléket, és be lehet állítani, hogy valami mondatot (vagy szót) kell óbégatni, amire "válaszol" a telefon. Régebben belefutottam, most meg fél órán keresztül kerestem, de nem találom...
Köszönöm! -
nolan42
tag
Illetve. Van sebesség eltérés 6 giga ram és 8 giga között? Vagy legyek nyugodt, elég a 6?
-
nolan42
tag
Sziasztok. Váltottam Nova 5T-ről erre. Feloldás eléggé fos mind az ujjlenyomat, mind az arcfelismerés részről. Nálatok mizu? Nova gyakorlatilag sose hibázott. Ez 10 - ből három sikerül.
-
knox83
senior tag
válasz
gyonyoruwok #12922 üzenetére
Mivel a new edition most májusban jött ki szerintem jó darabig.. Pláne, hogy ez az utolsó gms telefonja a Huaweinek..
-
gyonyoruwok
tag
Lehet tudni, hogy vajon meddig lesz forgalmazva, vagy majd egyszer csak bejelentik a derult egbol, hogy vege a bulinak? Akarhogy nezelodok, talan meg ez tunik a legertelmesebb valasztasnak a most elerheto felhozatalbol, foleg ilyen jo aron, de nem akarnam most rogton cserelni a P20-at, csak hat tudom, hogy nem huzhatom az orokkevalosagig
Na persze belegondolva mai napig kapni a P20 szeriat is hmm
-
Sztyepadzso
őstag
6400 az baromi sok, emiatt "csak" 8 sec. Ha pl tripodon vagy a falnak támasztva, de időzítéssel elsütöd, akkor mit alakít? Elvileg azt valahogy felismeri, és akár 30+-os záridőt is enged, 100-as és 50-es ISO mellett.
A sástói képhez :
Az 1/20 sec, nem kevés az alatt egy gyalogos 5cm-t tesz meg, egy forduló ember is homályos lesz.
Bar sajnos nem most nem tudom neked a fényviszonyokat reprodukálni, de itt van kettő pro módos kép(raw-al, azaz tiszta 8MP), de csak 50-es ISO-val(hiába, Augusztus közepe van). Egy szövet ajtókitámasztó kaktusz van a képen, a sötéten 1/80-as, a világosabbon 1/20-as záridővel. Nem tudtam egyszerűen nem tudtam megtartani, hogy ne legyen homalyos.Látható, mennyire élesebb a sötét, mert egyszerűen kevesebb ideig készült.
-
klimokrisz
tag
Felkészültem a hullócsillagok fotózására
Gyomaendrőd, Kállai Ferenc szobor
Gyomaendrőd, Szökőkút a Szabadság téren
Gyomaendrőd, "A Tudás kútja" csobogókút -
itroh
tag
válasz
Sztyepadzso #12918 üzenetére
-
itroh
tag
és a kép is itt van...
-
itroh
tag
Sziasztok!
Véleményt kérnék, szerintetek:
Régóta morgok már, mert mintha nem mindig hozná a szintet a fényképező része.
Este mód, nagyon kevés fényforrás tényleg, de ez így megállja a helyét ? -
Willie
őstag
válasz
F-ECT$ #12912 üzenetére
Igen, leteszteltem. Pl. tegnap délután munkából hazafelé telefonáltam a Telekomos számomról, miközben a navigáció a DIGI-s kártyáról ment. Eddig telefonálás közben mindig nincs kapcsolat módba váltott át a Waze, ahogy elkezdtem beszélgetni, de most folyamatosan frissült az adott forgalmi helyzetnek megfelelően. Részben ezért is kezdtem el nyomozni, hogy miért nincs mobilnetem hívás közben, de úgy tűnik, hogy most már tényleg megoldódott a problémám. :)
-
TomBond
aktív tag
Mióta a 140-es végű szoftver van a telefonon azóta ha Bluetooth-on hallgatok zenét, akkor néha szaggat. Más változás nem történt. Másnál is lett ilyen gond?
-
dbius
veterán
válasz
Sztyepadzso #12901 üzenetére
Igen, korábbi hsz-ban volt szó róla
Új hozzászólás Aktív témák
ma 5x-ös teleobjektíves lencsével emeli a Huawei a tétet, hogy fotózásban ismét hozzá igazodjanak. A sebesség és az üzemidő is ott a szeren, de hová lett a beszédhangszóró?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest