Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
Egyébként a kép a képben funkció pontosan hogy működik? Nem tudtam meg rá jönni xd
-
papelado
aktív tag
válasz
janosibaja #3590 üzenetére
Tonnányi minőségi időjárás widget található a storban.Szóval nekem van járás és keep is
Az is igaz,hogy az első percben kerül fel a készülékeimre a novat.Gyári launcherek energia és adat vámpírok.Plusz nem vagyok én ios
-
papelado
aktív tag
Érik a factory reset.Max 3 órákat tudok kihozni egy hete a készülékből valami nagyon beakadt.
Megvárom a havi patchet aztán FR-el indítok. -
laci1892
őstag
válasz
philoxenia #3593 üzenetére
HM ... Akkor lehet felesleges rá parázni. Egyébként mellékes, de cseszett jó a hangszóró minősége videó nézed közben.
-
laci1892
őstag
válasz
zalman90 #3591 üzenetére
HM... Rendben köszönöm. Az igazság az hogy pont ez a jelenség miatt, eléggé fáztam idáig az OLED kijelzőktől. Ami azt illeti nem szeretem őket.
De a Huawei kijelzője szépen van kalibrálva, nincsenek túltolva a színek, még önmagában a telefon is baromi jó 😁😁 Azért sajnálom hogy nem IPS
-
laci1892
őstag
Üdv Sziasztok! A mai nappal sikerült végre (
) lecserélnem a p9-em a p20 pro-ra. Abszolút elégedett vagyok, de szeretnék tőletek régebbi userektől kérdezni valamit.
1. A telefon a valóságban mennyire vízálló? Van valakinek tapasztalata?
2. A p20 pro ugye most Oled kijelző technológiára alapul. Mennyi az esélye a beégés jelenségnem itt? -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Valaki aki használja a Google Keep-et megnézné nekem, hogy ki tudja e rakni minialkalmazásként?
Nekem se a 3x1 se a 3x2-t nem hajlandó kitenni.Előre is THX a segítséget.
-
stemplar07
őstag
válasz
janosibaja #3575 üzenetére
valóban, miután próbálgattam ,rájöttem, hogy nem ok..
-
janosibaja
őstag
válasz
stemplar07 #3542 üzenetére
Próbáltam. Darabig ment, aztán nem. Aztán kiderült, hogy nem működik az egyszeri feloldás ujjlenyomat-olvasóval.
Sokat kerestem korrekten működő AOD-ot, hogy lássam, milyen értesítésem jött, de jót nem találtam egyet sem. :-(
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Olyanba kérném segítségeteket, hogy most lenne egy számomra egy jó árba lévő Huawei P20 Pro. 200 alatt lenne, szerintetek érdemes még megvenni? Vagy várjam meg a Huawei Mate 20 Pro-t? Esetleg akkor lejjebb megy az ára?
Milyen telefon amúgy? Jó? ( Iphone 5s-ről váltanék) . Esetleg valaki nem tudna nekem küldeni a P20 Pro-val készült képeket ? ( előlapi illetve hátlapival ) ---> természetesen privátba
Segítségeteket köszönöm.Elnézést hogy így össze vissza írtam, melóba vagyok és sietek .
További szép napot.
Gergő
-
Risard
aktív tag
válasz
nylontacsko #3570 üzenetére
Igen azért várok vele. Black friday t lehet megvárom vele. Csak azt mondom hasonló tudású ilyen watch ot 100 alatt nem láttam. Tehát ahhoz képest olcsó. S egy 200 ezer feletti telefon fórumában beszélünk egy 200 dolláros óráról. 😁
-
etnies
senior tag
válasz
stemplar07 #3561 üzenetére
Azért nem kell őket lesajnálni, a szekta továbbra is él.
-
Dodeszh
tag
Nekem bevált a gyári fémbetétes tok a gyorsboltból.
Ehhez bármilyen szélvédőre rögzíthető mágneses tartót tudsz használni. Én Baseus-t rendeltem, stabilan tart a mágnes, a hosszú kar miatt van egy kis remegés, de nem zavaró. Nekem sokkal jobban bejön, mint az összeszorítós tartó, sokkal egyszerűbb csak odatenni és elvenni a telefont, nem kell összezárni vagy kinyitni, mint a szorítósat.
Ha találnék valami masszívabb tapadókorongos mágneses tartót, cserélném ezt, hogy stabilabb legyen, de addig jó. Erről vagy erről lenne jó tapasztalatot olvasni. -
Risard
aktív tag
válasz
nylontacsko #3544 üzenetére
Hát nézőpont kérdése. Hasonló tudású kütyükhöz képest olcsó szerintem.
-
stemplar07
őstag
-
gerner1
nagyúr
válasz
stemplar07 #3559 üzenetére
Gondolom S. Jobs -ra gondoltál, és nem a microfos "vezérre" ...
-
stemplar07
őstag
Már nem az Apple a második legnagyobb mobilgyártó... Hanem a Huawei ..Szegény Gates , jobb hogy ezt nem érte meg , sztem sáncolt volna ..
-
Balázs1986
őstag
válasz
atus_boy #3552 üzenetére
Szia! Neked szerintem ez a beszélgetés fog segíteni.
Ha jól veszem ki, előbb kell az alkalmazást indítani, és utána csatlakoztatni a kamerát. -
atus_boy
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. A p9-esemhez vettem egy 360-as kamerát, azzal rendesen működött.
Most használnám a p20 prómhoz és nem fordítja meg a telefon képét. próbáltam ki-be kapcsolni az automata elforgatást, semmi. Mit ronthattam el?
Előre is köszönöm
Attila -
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Mágneses autós tartót keresnék tokkal, de nem a szellőzőbe dühös verziót.
Esetleg valakinek valami őtlete? Néztem a Pitaka oldalát, de sajnos Huawei telefonokhoz nem gyártanakIlletve az mitöl lehetséges, hogy Google Keep-t nem tudom kitenni minialkalmazásnak! Minden mást enged, csak ezt azeggyet nem.
-
Pompi
nagyúr
válasz
kiskakas #3547 üzenetére
Media Marktban volt ilyen a polcon. Online is van.
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok!
ilyen,eredeti huawei kék tokot keresnék, van valakinek ötlete?
A linkelt emag.hu-s termék helyett egy kék flip tokot küldtek és mivel 2 volt rendeléskor, már csak 1 van raktáron, így tuti elírás van az oldalukon. köszi!
-
stemplar07
őstag
Glance Plus AOD
próbálta már valaki ? -
Huroq
senior tag
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Beléptem én is a klubba.
Kérdésem az lenne, hogy van e ajánlott tok illetve folia ami a gyárinál jobban véd?Pitaka mágneses tokot és autós tartot szerettem volna, de jellenleg nem gyártanak a Huawei készülékekhez
-
Risard
aktív tag
válasz
stemplar07 #3506 üzenetére
[link]
Én ezzel szemezek de még nem vettem rá magam hogy rendeljek is. -
brian1974
tag
válasz
Balázs1986 #3532 üzenetére
Úgy sem indul. De szerinted meg tudnak ilyen állapotban állapítani valamit is?
-
Balázs1986
őstag
válasz
brian1974 #3531 üzenetére
Fastboot módban sem indul?
Ne erőltesd szerintem, próbáld a szervizt, hátha. -
brian1974
tag
Az adb devices parancsra nincs válasz. Akkor gondolom, h ez nem járható út.
-
brian1974
tag
válasz
Balázs1986 #3529 üzenetére
Köszi! Az adb módszer hogy működik? Semmi nem jelenik meg a kijelzőn, nem rezeg. Kb olyan a tünet, mintha nem lenne benne akku. De be tudják ilyen állapotban azonosítani, h a bootloader nyitva volt?
-
Balázs1986
őstag
-
brian1974
tag
Kissé mellenyúltam a frissítgetés terén. Téglát csináltam a telóból. Ha töltőre teszem, a led sem villan fel. Gombnyomásra nem reagál. Nem jön elő semmi. PCre csatlakoztatva USB SER-ként jelenik meg az eszköz. Szerintetek van rá esély, h életre keltsem. A bootloader nyitva volt. Megpróbáljam gariztatni, vagy van valami hátsó kapu esetleg, h életre lehessen kelteni?
-
Balázs1986
őstag
-
Xeon7
aktív tag
válasz
Balázs1986 #3525 üzenetére
Sziasztok.
Köszi a válaszokat.
Az elsődleges cél természetesen fitnesz használat lenne.
Watch 2 esim-en azért gondolkodtam, mert munka közben sokat keresnek telefonon és így magamnál kell folyamatosan hordanom a telefont, ami nem is lenne baj, csak félek, hogy 1x-er valahova odaütöm. -
Balázs1986
őstag
Szia! Attól függ mire kell és mennyit szánsz rá. Én Band 2 Pro-t használok, teljesen korrekt arra amire nekem kell, de ha megnézed a topic-ját, ott írnak hiányosságokat akik másra is használnák. Amúgy szerintem korrekt, viszonylag pontos is, nálam max annyi negatívum van, hogy napon nehezen látható. Mondjuk ezt a Mi Band 2 után sejtettem is.
A Watch 2 ugye teljesen más kategória, de az árcédula is négyszeres. Tényleg jó lenne tudni, hogy neked mi a fontos, mire használnád leginkább.Szerk.: papelado: És fél perccel lemaradtam
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Ma tervezem eme remek telefon megvételét. Olyan kérdésem lenne,hogy szeretnék egy okosórát/karperecet vásárolni a készülékhez.
Szerintetek melyikkel lenne érdemes foglalkozni?
Huawei Band 2 Pro
Huawei Watch 2 eSimEddig egy Samsung Gear Fit 2 Pro-t használtam, de sajnos Telemax 3x-or dobta a javitásra leadott órát. Így nem akarok a továbbiakban Samsungal foglalkozni.
-
winben
aktív tag
válasz
Balázs1986 #3521 üzenetére
Nekem az érintőpanel tökéletesen működött, maga az üveg törött csak, az LCD-nek sem volt baja. Egyébként igen, volt egy kis rendszerhiba a huawei-nél, mert a 3 hónapos kijelzőgarit nem látta a rendszerük, de aztán megoldódott a dolog és ingyenesen megúsztam az egészet.
Btw van a telóra biztosításom is, így kijelzőgari nélkül is "csak" 20k-ba fájt volna. -
Balázs1986
őstag
UV ragasztott, elvileg cserélhető külön is, ha csak a digitizer sérült de a kijelző ép, csak nem tudom mennyire foglalkoznak ezzel központi szervizben.
Neked a kijelző is tört? Nem volt rá már érvényes ez a 3 hónapos dolog, vagy nem érvényesíthetted valamiért?
Nem volt olcsó körSzerk.: Közben visszaolvastam a nevedre keresve, láttam hogy végül ingyen volt neked, grat
-
winben
aktív tag
válasz
Balázs1986 #3517 üzenetére
84 ezer ft egy új kijelző törés esetén. Tudtommal az érintőpanel és kijelző a mai készülékekben teljesen egyben van.
(az enyém most volt javítani törés miatt)
-
Balázs1986
őstag
válasz
robekraptor #3518 üzenetére
Állítólag nézik a telefon eredetét és ha nem ide szánt, akkor nincs. Nem tudom kinek milyen tapasztalata van a szürkék elfogadási arányával, én inkább nem kockáztattam.
-
robekraptor
tag
válasz
Balázs1986 #3517 üzenetére
És ha a hüvelykeren regel akkor sem 2 év gyártói?
-
Balázs1986
őstag
válasz
csabicska #3516 üzenetére
A Focuscamera-nál mindhárom színben 247000Ft, 2 év gyártói garancia.
A szürkeimportos bolti garancia csak 1 év, és az is ki tudja hol lenne javítva. Vagy nézheted pozitívan is, hogy úgyse lesz baja, és akkor nyertél kb 30k-t (bár ez két évre lebontva havi 1250Ft).
Annyit még érdemes tudni, hogy van ingyenes kijelzőcsere véletlen leejtés esetén a vásárlástól 3 hónapig, de ehhez regisztrálni kell a Huawei-nél, és elvileg nézik hogy ide szánt készülék-e. Ha nem (amu stürke importosnál ugye könnyen lehet) akkir se gyártói gari, se kijelző gari.Más: Én még azt szeretném majd egyszer megtudni, hogy ha elejtem és betörik akkor csak digitizert cserélnek, vagy kijelzőt is. Van valakinek tapasztalata?
-
csabicska
senior tag
válasz
stemplar07 #3515 üzenetére
A bolti garanciás, csak 1 évet ad?
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Ismerősöm szeretne ilyen telefont.
Honnan érdemesimportőrigaranciás venni,jó áron?
Köszönöm előre is. -
Peti N95
aktív tag
Sziasztok. Nagyon gondolkodom egy P20 Pro vásárlásán. Telekomnál venném, P9 Plust váltaná le. Most járt le a hűségem, és 44e ft készülékkedvezményt ír, mert van rá online kedvezmény is...
Szerintetek P9 Plusról megérné váltani? Nagy előrelépés lenne?
Tokot ad a dobozban a Telekom? -
philoxenia
MODERÁTOR
Teszt a telefonunkról.
Megvette valaki? Anno rendszeresen vettem, de pár éve már nem... -
nbukta77
addikt
válasz
stemplar07 #3508 üzenetére
Igen. Ugyan az vonatkozik ra. Fenyesebb es jobban lathato a kijelzo. Kb 100€-val olcsobb viszont nincs gps. Amugy a menu ugyan az. Annyi, hogy itt kocka teljesen a kijelzo.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
stemplar07 #3508 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
nbukta77 #3507 üzenetére
én elég sok órát ,,elfogyasztottam,, már ..mondjuk telefont is :-) az Ionic-ot azért tartottam meg, mert bár drága, de 24 hónap csere garancia járt hozzá a gyorsboltban :-) másrészt a kijelzője full napsütésben is szuperül olvasható , ellentétben a versenytársakkal ..
a Versa milyen ? egy barátomnak is meghalt a Garmin VivoHR
( vicces h a Garminek 1 évesen hogy hullanak..) és azon gondolkodik , illetve ott is él a 24 hó csere gari ?
-
nbukta77
addikt
válasz
stemplar07 #3506 üzenetére
Fitbit ionic volt neken is. Most van egy versam. Jo lenne a nokiahoz egy hozza erto. Nagyon jo kis ora a fitbit is meg a nokia hr is.
-
stemplar07
őstag
válasz
nbukta77 #3500 üzenetére
Fitbit Ionic van nekem, nagyon jó óra , oled kijelző hatalmas fényerővel ! gps, kinyal-benyal, 7 nap! üzemidő tengerben is bírja (ps a Garmin VivoactiveHR pl ott döglött meg ..) érdekes mógon az értesítések a P20 pron nem nagyon akartak megjönni, pedig szinkronizált de miután az Allways virate& connected be lett állítva a fitbit programon bellül :-) azóta hibátlan .
A droidos óráknál pl. Huawei,Gear stb leginkább a rövid üzemidővel és a vízhatlanság hiányával voltak a gondjaim.. -
nbukta77
addikt
válasz
philoxenia #3503 üzenetére
Ertem. Allitolag jok a huawei fittnesstrackerei.
-
nbukta77
addikt
válasz
philoxenia #3501 üzenetére
Nekem van egy fitbit versa az nagyon jo kis cucc. Meg most vettem egy nokia steel Hr-t. Ez nagyon tetszene, mert hybrid ora egy kis kijelzovel ahol jelzi a dolgokat, de a nokia eddig csak a hivast, naptart, es smst engedelyezte kijelezni. Van program hozza amivel lehet mokolni, hogy legyen mas kijelzes is, de eleg haptikusan jelez. Mikor milyen kedve van. A lepes szam stb.. kijelzes az gyarilag rendben van. Hasznal meg valaki nokia steel hr-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest