Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
richies
senior tag
Fokepernyon ures helyen hosszan nyomd, majd widgets
-
poero
aktív tag
válasz
sirokipatrik #5086 üzenetére
Vodafonos készülékem van de a Telekomos kártyámmal használom első perctől.
-
kutyek
senior tag
-
dobolson
senior tag
Utoljára az S4 volt amoledes telefonom és akkor ott fenn állt egy kis furcsaság a kijelzővel: mégpedig ha full fekete tartalom van a kijelzőn és görgetem a felületet, úgymond "lemarad" a fekete szín és húz maga után egy kis sávot. A kérdésem az, hogy ez más amoledes telefonnál is jelen van, vagy csak nálunk? Vagy csak nálam?
Itt egy videó a jelenségről, az ufós képnél van a dolog.
[link] -
Nubian
lelkes újonc
válasz
sirokipatrik #5093 üzenetére
Köszönöm.
-
Nubian
lelkes újonc
-
akosright
tag
Sziasztok. Van ennél a telefonnál lehetőség arra hogy lezárjuk a képernyőt a bekapcsoló gomb nélkül?
-
merlin201
tag
Sziasztok,
Kilistázták a stock firmware-ek közé a 9.0-át. Talán már október végén be is futnak hozzánk.
[List of Huawei P20 Pro Stock Firmware ] -
sirokipatrik
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R #5081 üzenetére
Vodafone egy SIM kártyás, de nem néztem hogy független-e. Szerintem függő.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
nylontacsko #5083 üzenetére
Telenornál függőnek írják, de nem derül ki számomra, hogy dual-e.
-
nylontacsko
senior tag
válasz
A telekomnál független, tehát dual működik.
A többi szolgáltatót nem tudom sajna. -
Rotyi
aktív tag
válasz
Telekom dual sim, és független
-
Érdeklődnék,a 3 szolgáltató dual vagy egysimes kivitelben illetve függetlneül vagy nem árulja a készüléket?
-
Axe Miskolc
tag
Beléptem a klubba egy kékkel.Az egyik megbízható árustól vettem akit a listáról kinéztem amit linkeltetek. Azt választottam akinél ajándékot is adnak, egy selfie botot és lencsegyűjteményt. A lányomat érdekelték ezek, tőlem távol állnak de az ára ugyanannyi volt mindenütt, így meg miért ne?
S7 Edge-ről váltottam de még nem érkezett meg a Spigen tok úgyhogy nem költöztem át rá de ami máris ledöbbentett az a hangzása. Elképesztően szólnak a videók rajta!
A névjegyzékben viszont nem engedi szerkeszteni az egyik nevet. A melós számokat W-vel (Work) kezdem a könnyebb listázás érdekében. Az egyik kb. így néz ki W Ablak Géza és nem hagyja módosítani.A W utáni szóközt szerettem volna kiszedni.Azt szeretem, ha egy hasábban vannak a nevek, nem feldarabolva vezeték-kereszt, stb. szerint.Ezt hogyan lehetne elérni nála? -
Gabes13
tag
Sziasztok! Használ itt valaki Y-elosztót a telohoz? Köszönöm.
-
-
laci1892
őstag
Igen de ez legyen egyébként a legnagyobb baja a történetnek. Immáron lassan 2 hónapja használom a telefont. Nagyon smooth az egész. Nem gondoltam hogy ennyire megleszek vele elégedve. 2 hónap alatt egy akadással nem találkoztam.
Az első telefon ami mellett egy kemény munkanap után is este marad 30-40% akku töltöttségem. Lazán megvan a 6-7 óra SOT.
Szóval le a kalappal. Oda rakta magát a Huawei de ki*tt rendesen. -
Rotyi
aktív tag
-
laci1892
őstag
Bár nem a témához csatlakozik, de elméleti síkon az ip67 besorolás maradhat persze. Igaz Sony telefon de volt z1c-m régen. Azt is szét kellett szedni aksi csere miatt. Akkor és ott azt mondták a Sony-nál ( nem sufni gsm-be . . . . ) Hogy ugyanúgy vízálló marad. Ergo gondolom itt sem kéne problémát jelentenie.. gondolom én
-
Bferibörs
addikt
válasz
philoxenia #5065 üzenetére
oppá,bocsi..
-
Bferibörs
addikt
válasz
sirokipatrik #5056 üzenetére
.
-
oggy71
tag
Az always-t énis ki be kapcsolgatom, és tényleg kár, hogy a Samukhoz képest ilyen kis korcs, de a ki-bekapcs az tényleg jó. Meg lehet időzíteni is. Mondjuk sötét szobában ha éjszaka bevan kapcsolva, elég nagy fényt csinál.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
sirokipatrik #5058 üzenetére
Egy délutánnyi időre volt bekapcsolva nekem, számszerűleg nem tudom mennyivel merült jobban mint nélküle, de észrevehető volt a különbség.
Én inkább azért kapcsoltam ki, mert van egy Samsung A5 cégesnek és ahhoz képest sehol sincs. Csak a nemfogadott hívásokat és SMS-t jelzi. A Samunál meg mindent jelez. Lehet állítani az óra színét, stb, és nem vehető észre, hogy többet fogyasztana. Mondjuk ott meg nem lehet állítani a ki-be kapcsolást. -
Bferibörs
addikt
válasz
.
-
Rotyi
aktív tag
válasz
always on display:
Beállítások>Biztonság és adatvédelem>képernyőzár és jelszavak>Információ megjelenítése mindig -
sirokipatrik
aktív tag
Üdv!
Ma csatlakoztam én is a P20 Pro tagoghoz 😀
HTC U11-ről (előtte sokáig P9) váltottam. Már a noccsot is megszoktam😁Az első kérdésem az, hogy always on display van-e benne? Mert ha van, jól eldugták, sehol sem találom.
Az előlapi kamera felbontását nem lehet állítani? Illetve 16:9-ben semmiképp sem lehet fotózni?
-
Bferibörs
addikt
Ő, akkor most készítettem két hulladék képet kikapcsolt beauty móddal.
Bocs de van p20 prótok? -
a.sebi
őstag
A szelfi kamera egy hulladék , de nem érdekel mert nem csücsöritek ugyse ! Előlapi kárpótol !
-
Bferibörs
addikt
-
Ernesst
aktív tag
-
mars622
tag
Sziasztok! Első körben jó fotós tudása miatt venném meg a p20prot. Galaxy S7 edgeről váltanék, de a tökéletes hátlapi kamera mellett folyamatosan azt hallom hogy az első kamera nagyon gyenge... Kikapcsolhatatlan beauty effekt, és a nagy felbontás ellenére gyenge képek. Cáfoljátok meg ezeket kérlek!
-
Risard
aktív tag
válasz
Tybike81 #5044 üzenetére
Hát Neked kell eldönteni. Én előrendeltem a prot s nem bántam meg sok sok samsungos év után mate egy picit nagyobb picit jobb picit jobb aksi. Picit jobban lekerekített kijelzőszél 🙄🤨🤔 Ha az "egyik legjobbat akarod megvárod a matet de ha elég a mostani egyik legjobb azonnal megveszed a prot
-
Tybike81
őstag
Érdemes most már P20 pro-ra beruházni vagy inkább várjam meg a Mate 20 pro-t?
-
Yager01
senior tag
Ki milyen hangrögzítő hívás rögzítő programot használ és azt milyen beállításokkal teszi? Nem vagyok megelégedve a hangfelvételen a hívott fél hang minőségével
-
nbukta77
addikt
Sziasztok. El bucsuzok. Tegnap beneveztem egy note 9- re. Ettol a velemenyem nem valtozik. Ez egy nagyon jo es gyonyoru keszulek. Sot meg merem kockaztatni android fronton a legjobb. Tovabbi jo forumozast. Meg lehet talalkozunk.
-
Nubian
lelkes újonc
válasz
alexander12 #5020 üzenetére
A BT ikon melett mi az a szem?
-
[w]
őstag
sziasztok!
használ valaki ezen a telefonon valamilyen automatizálót? sim kártya időzített ki-be kapcsolgatást szeretnék rajta beállítani, de az eddigi megoldásom (robot+dualsimcontrol) nem működik
vagy oreon már ez is root kérdése?
-
Tarantula33
tag
Üdv! Csatlakozom én is, nem volt még telefonom ettől a gyártótól, de eddig minden szuper. Kicsit furcsa az S7 edge után.
-
knox83
senior tag
válasz
alexander12 #5020 üzenetére
Nekem is most jött. Inkább az android 9 jönne már 😁
-
farkas-lány
csendes tag
.156 -os frissítés érkezett Telenoros készülékre
-
tuki2200
senior tag
-
Krinyo
senior tag
https://www.getdroidtips.com/huawei-p20-pro-android-9-0-pie/
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
-
nbukta77
addikt
Galaxy note 9 rol mik a velemenyek? Tudom nem az a forum csak kivancsi vagyok p20pro szemmel.
-
oggy71
tag
2 napja vettem telekomosat, és frankón független, ráadásul nincs már ki-be kapcsoláskor az az idióta telekomos tilinkózás, meg magenta logózás.
-
törölt tag
válasz
MikeWazowski #5006 üzenetére
Független. 2 hete vettem tőlük én is.
-
ffodi
veterán
válasz
MikeWazowski #5006 üzenetére
Független.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Telekomnál dual sim-eset vett innen valaki? Független a telefon, vagy szolgáltatói?
-
Gabes13
tag
Sziasztok! Rom csere hogy működik mostanában? Szolgáltatói van nekem, de meg júliusi biztonsági csomaggal. Szeretném fel dobni a legujabb függetlent. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest