-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kizárt az, a Mate 10 Pro-val is többen megcsinál(tat)ták, bár két IMEI valóban nem lesz, de egy IMEI-vel is működik a két SIM kártya, ha valaki azt úgy bevállalja, akkor megoldható a dolog.
knox83: Akkor az úgy valóban újraindult és nem okés.
Több dolog is okozhatja, hibás vagy meghibásodott SIM kártya, adott tekintetben problémás külsős, utólag telepített alkalmazás, a telefon oprendszerének a szoftveres problémája, vagy akár hardveres hiba is. -
Newlachka
őstag
a telekomos is független C432-vel jön,semmivel nincs hátrébb mint a médiamárktba vett c432.
minden az IMEI-n múlik.Felejtsétek már a firmwarefindert. Nem jó régiós romokat pakoltok fel össze vissza a telefonokra,utána meg csodálkoztok,hogy minden baja van.
Majd szépen szétb@sszátok az alaplapot miatta,utána meg sírtok,hogy szar a márka.
C432-re csak azt rakjatok,és nem lesz baj. HA meg ilyen frissítés b*zik vagytok, akkor vegyetek kínából telefont. -
hito
nagyúr
Telekomos.
spawn21: azért remélem fogsz tudni aludni, hogy lecserélem a telefont
És légy erős, de, megfelel. V20-am több, mint 1 évig megvolt. P20 Pro-t is imádtam, de van néhány dolog, amivel nem tudtam megbarátkozni és nagyon zavart. Ettől azért még remélem ember maradtam a szemedben
De ha nem, hát van ilyen. És mintha Te nem cserélgetnéd úgy a mobilokat, mint más az alsógatyáját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Viccrovat
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest