Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
nfl_fan #4322 üzenetére
CAFELE Ultra Thin Silicone Soft TPU Gel Back
Ez is jó kis tok nem vastag (0,6 mm), matt áttetsző ( nem maszatolódik ) kamerák védve ..az üveg pedig a Nillkin-3D-CP-Max-Full-Cover
a Cafele tok nem nyomja fel az üveget ,pedig teljesen körbe zárja a telefon oldalát , az üveg pedig igen jó minőség, persze nem is occo ..
mondjuk a Tab S2 nem valami jó fotókat csinál..sajnos
de találtam róla egy youtube, bemutatót, ami miatt megvettem én is :-) ez már jó minőségű ..
[link] -
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #4259 üzenetére
na sikerült 3x beillesztenem.. ..szóval én elég HiFi mániás vagyok, és a V10/20 is azért volt ,,eltűrve mert gyönyörű volt a hangja ... de ,,kicsit,, sok volt a negatívum +még egy kompromisszum a P20 pro esetén, a nem bővíthető tárhely ,ez bizony nekem is gondot okozott mert egy 128-as SD- tele volt Flac/DSD-vel,,,, az akisidő szenzációs(2 nap körüli ), a fotó része is jó ,különösen a rossz fényviszonyokban/este remekel , gyors készülék oled , 2 év gari .. EISA díj stb...
-
stemplar07
őstag
válasz
Outblast #4258 üzenetére
nehéz kérdés.. ahhoz ,hogy a zene ua. legyen , mint a V10( főleg 20/30 G6/G7) be kell ruháznod egy BT DAC/AMP-ra ami AptXHD/LDAC képes .. Volt V10/20-am tehát tudom, hogy a P20 pro USB-c-s füles átalakítóval közelében sincs még Poweramp betával sem (főleg ha impedancia növelőt is használt az ember...ajvé..) , mint a régi dual DAC-os V10-ed .. feljebb találod a BT DAC/AMP lehetőségeket , a Fiio BTR3 épp ma kérdeztem a Fiio.hu-n szept 12 után lesz kapható kb 25 körüli áron .. az LG egyetlen óriási előnye a hang volt, de a nyűgjeit (aksi,bootlop,stb..) nem bírtam .. minden másban jobb a P20 pro..de nem egy ,,zenei,, telefon , ha mindenképp zene akkor már egy G6/7 ..ez a véleményem sajna , vagy egy jobb BT DAC/AMP..
-
stemplar07
őstag
válasz
papelado #4256 üzenetére
tudom, hogy a minőségről beszélsz, nekem viszont van összehasonlítási alapom az astell&kern xb10 vs LgHiFi dac/LG V20 Quad dac kábeles hangja azonban nem mérföldekkel jobb(persze jobb..) mint az AK XB10 egy Audiotechnica ATH-AD990x esetén DSD/Flac (AptXHD 660kbps)( hallgatásakor , nos hamarosan megérkezik Radsone EarStudio is ahol már a 990 kbps LDAC ra leszek kíváncsi ..
-
stemplar07
őstag
válasz
papelado #4253 üzenetére
van nekem is Lg HiFi+ B&O -m,( apropó még ki sem próbáltam a ,hüvellyel ,, felismeri egyáltalán ? usb-n ? )...de azért az macerásabb mint egy 20 gr-os BT LDAC HQ-t tudó 10 óra üzemidővel .. én már leszoktam a madzagról az LG V20 óta amit ugye gy impedancia növelő+adapterrel HighGainbe is lehetett tenni az 50 ohm alatti füleseimmel :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
DonDragonka #4250 üzenetére
ok értem én AptxHd/LDAC ,szépen szólhat biztos.. ugyanezt tudják ezek is, de ! ... én nem szeretem az agyba dugós füleseket, sok embernek nem bírja a füle .. másrészt ha már súlyos pénzekért megvettem 3 jó fülest még a Fiio X5 / LG V10/20 idején , akkor szeretném is őket használni :-) ATH-AD990x (otthonra,ez azért anno 160 ropi volt ..)), ATH-MSR7 (utazni) ,Sennheiser PX-200 II (strandra) + a FiioBT3 / Earstudio egyben PC dac/amp is ..
-
stemplar07
őstag
zene kedvelőknek BT HighRes kütyük a meglévő fülesekhez illetve autóhoz/PC- hez (dedikált )DAC/AMP:
Fiio BTR3 24 bit
Portable High-Fidelity Bluetooth Amplifier-BTR3
AptX/AptXHD- LDAC , PC USB DAC/AMP
--------------
[link]EarStudio ES100 Dual DAC 24 bit
AptX/AptXHD- LDAC , PC USB DAC/AMP
--------------
[link]Astell&Kern XB10 24 bit DAC/AMP
AptX/AptXHD
--------------
és egy kis összehasonlítás mit is tudnak a kodekek :-) -
stemplar07
őstag
Csak a saját (lila( kábellel tudja csak ! a szuper töltést .. az autós szett is csak azzal , és a gyári Huawei aku bank is csak a gyárival ..ugyanakkor érdekes módon a Samsung (csak ezzel próbáltam) a samu gyári kábelével ezekkel a Huawei töltőkkel gyors töltést ír ki
de visszafelé a samu töltőkkel nem működik gyorstöltésben ( normál töltést ír ki) a huawei kábellel sem a szuper töltés samu bank/gyorstöltő/akubank ..
-
stemplar07
őstag
válasz
CptAdamica #4152 üzenetére
akkor az ,,,bóti,, gari csak 2 éves ..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #4145 üzenetére
jó árnak tűnik, bár single sim, de azért én megkérdezném a Huawei vevőszolgálatot , benne vannak-e a hivatalos Mo. forgalmazási kőrben ..
-
stemplar07
őstag
válasz
CptAdamica #4144 üzenetére
Csak magyar szla+2 év garist érdemes venni .. pl :
[link]lehet van jobb is, de a 245 a 269 listaárhoz dual simben nem rossz
-
stemplar07
őstag
A Huawei csúcstelefonja, a P20 Pro nyerte el idén az Európai Kép- és Hang Szövetség (EISA – European Image and Sound Association) legjobb okostelefonnak járó díját (EISA Best Smartphone 2018-2019)
Bár másfél évig S8-am volt előtte , háát biza ez nagy dolog .. :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
DonDragonka #3683 üzenetére
Az Astell & Kern XB10-el AptXHD-ban is gyönyörűen szól ..bármelyik fülesemmel ..
-
stemplar07
őstag
válasz
janosibaja #3575 üzenetére
valóban, miután próbálgattam ,rájöttem, hogy nem ok..
-
stemplar07
őstag
-
stemplar07
őstag
Már nem az Apple a második legnagyobb mobilgyártó... Hanem a Huawei ..Szegény Gates , jobb hogy ezt nem érte meg , sztem sáncolt volna ..
-
stemplar07
őstag
Glance Plus AOD
próbálta már valaki ? -
stemplar07
őstag
válasz
nbukta77 #3507 üzenetére
én elég sok órát ,,elfogyasztottam,, már ..mondjuk telefont is :-) az Ionic-ot azért tartottam meg, mert bár drága, de 24 hónap csere garancia járt hozzá a gyorsboltban :-) másrészt a kijelzője full napsütésben is szuperül olvasható , ellentétben a versenytársakkal ..
a Versa milyen ? egy barátomnak is meghalt a Garmin VivoHR
( vicces h a Garminek 1 évesen hogy hullanak..) és azon gondolkodik , illetve ott is él a 24 hó csere gari ?
-
stemplar07
őstag
válasz
nbukta77 #3500 üzenetére
Fitbit Ionic van nekem, nagyon jó óra , oled kijelző hatalmas fényerővel ! gps, kinyal-benyal, 7 nap! üzemidő tengerben is bírja (ps a Garmin VivoactiveHR pl ott döglött meg ..) érdekes mógon az értesítések a P20 pron nem nagyon akartak megjönni, pedig szinkronizált de miután az Allways virate& connected be lett állítva a fitbit programon bellül :-) azóta hibátlan .
A droidos óráknál pl. Huawei,Gear stb leginkább a rövid üzemidővel és a vízhatlanság hiányával voltak a gondjaim.. -
-
stemplar07
őstag
Nem tudom a kamera szoftvert javították-e, de nem csak a játékoknál javul a GPU turbó hatása, hanem minden proc igényes programnál .. állítólag.. az XDA szerint .. bár ennél gyorsabb telefon nem volt a kezemben, mert ez gyorsabb ( nem a tesztek szerint..) mint az S9+ , ezt érzésre mondom mivel próbálgattam.. esetleg az OP6, de azt nem volt szerencsém tapizni ..
-
stemplar07
őstag
+1 :-) de azért az S8 után én nem estem kétségbe .. a kamerával sem .. mással sem..mint a villám, és én már vagy 5 éve a Nova Prime-t használom .. szép kijelző, nagy fényerő, jó kamera AptxHD !! , és az az alsó 1 gomb zseniális és egyszerű vele az élet , nem úgy mint a többi droid : nyilacskákkal, kockával stb ..jó kis készülék ez ..
-
stemplar07
őstag
A kamera a gyári ,,okos,, flipp tok-ból sem lóg ki, illetve a gyári vastagabbik szilikonból sem. Sajnos az S8-nál jól megoldott Nillkin szilikon tokra nem tettek rá megerősítést( vastagítást) a kamera köré.. pedig az egy jó, és esztétikus/vékony tok lenne ..( persze nem túrázáshoz )
-
stemplar07
őstag
válasz
havenday #3218 üzenetére
ha jót akarsz a ,,fülednek,, érdemes beruházni egy AptxHD-s vagy Ldac -os BT DAC/AMP-ra , én még az S8 hoz vettem egy Astell&Kern XB10 -et , ég és föld ahogy szól , és bármilyen telefont is veszel kiváló cucc. Én még elég drágán vettem de most leárazták 125 dodóra, annyit pedig megér ..Az S8-al is szépen szólt, de az csak sima Aptx-es volt a P20pro viszont már AptxHD-s és így még szebben szól, és 5-10 m-re is eltávolodhatsz a telefontól, nem szakadozik a pl. sima Aptx-es Samsung készülékeknél ..1-2 m ..
-
stemplar07
őstag
válasz
janosibaja #3216 üzenetére
köszi , ez nagyon dühítő ,mert kva jó óra és a kezdeti FW problémák óta az S8-al nagyon jól működött , de.. az üzenetek azok egy idő után leállnak átmászni ,,, sajnos nincs is a P20/Pro a támogatott eszközök listáján, és bár nagy a felháborodás a fitbit fórumon, sajnos az S8/9 darabszáma miatt azzal előbb foglalkoznak a fejlesztők..
még várok hogy hátha javítják a dolgot .. -
stemplar07
őstag
Van valakinek Fitbit ionic sport órája amit P20pro val használ ? Xaraxik a szinkronizáció ( de állítólag a többi Fitbittel és a garminokkal is ) ..illetőleg mér és továbbít mindent , de az üzenetek nem jönnek mindig át az órára ..khmm ez viszont az S 8 nál jó volt..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3208 üzenetére
sorry ..szóval ha egyszer be van az időjárás programba kapcsolva a zárképernyő aztán off akkor nem kell söpréssel feloldani elég a home gomb ,de.. ha már újraindítjuk a telefont akkor megint ez el kell végezni, hogy működjön :-)
-
stemplar07
őstag
időjárás előrejelzés pro :-) most ingyenes :-) és elég jó , emellett ez megoldja azt a dolgot, hogy nem kell söpréssel feloldani képernyő felébresztés után a zárképernyőt ( mint a Samsungnál a nyomva tartott home gomb ) én ahhoz nagyon hozzászoktam, úgyhogy örülök neki :-) ..de aki akarja időjárás zárképernyője is lehet :-)
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3171 üzenetére
olvasgatom a HeadFi-t az M0 ról, az AptxHD-t nem tudja, de.. az LDAC -ot azt igen bár abból sem a HQ-t viszont a számok így néznek ki ..
LDAC HQ - 990kbps
LDAC normal - 660kbps
AptX HD - 576kbps
AptX - 352kbps
LDAC Connection - 330kbps
SBC Max - 328kbps
SBC Mid - 229kbps -
stemplar07
őstag
válasz
papelado #3170 üzenetére
hát a marhái ,,NonPR,, valóban az AptX oldalán már HD ..csodálkoztam is a DSD64 miatt
na akkor viszont érdekes lehet, mikorra jön meg ? Ha nem felejtenéd el, majd ha megjön írjad meg, hogy milyen .. thx .
ESS Sabre 32 bit , SD foglalat stb.. csupa nyalánkság :-) Én különben nagyon szerettem az LG V széria Sabre hangját , egy kis adapterrel HighGainbe lehetett tenni ..na akkor szólt igazán :-) -
stemplar07
őstag
válasz
papelado #3165 üzenetére
Jónak tűnik , ha megjött írjál majd róla :-)
De .. sima Aptx-et tud, csak ugye láttad ? Nos az S8/9-el is az volt a bajom,, hogy bár nem mindig hallgattam 24bites Flac-ot ,de valamiért szebben szól a p20 HD-ben a 16 bites hanganyaggal , és 5-8 m-ig stabil, ellentétben a a sima AptX codekkel -..rosszabbul is szól(S8/9) viszont szakadozott 1-2 méter után ..
Az is igaz is ,hogy még így is szebb a hangja a sima Aptx BT-nek, mint az S8/9 saját kábles hangja, mert az valami bűn szar ..(LgV20/30 hez képest de ugye ott meg más problemák ...akadnak..) -
stemplar07
őstag
válasz
papelado #3165 üzenetére
Hát-Hát .. nem gondolom, mert jó pár alsóbb kategóriás dualsimesnél megoldották, hogy vagy dual , vagy 1 sim és SD .. a rendszer sebességét is lezárták már jó régen azzal, hogy Droid program csak a belső tárból futhasson ( amivel egyet is értek..) de ,hogy a fényképező/zene videó stb. az ne mehessen sd-ről, ez kicsit fura,.. igaz a ,,NeverSettle :-) Oneplus sem enged a mem bővítést ..
-
stemplar07
őstag
így van , tudja az Ldac is , én arra reagáltam, hogy külön AptxHD/Ldac fejhallgatót nem vennék , mert nem éri meg ,ha már vannak jó minőségű fülesei az embernek..+ az egyéb lehetőségek.. :-)
Az AK tudom ,,túlárazott,, de viszont minőséget nyújt , majdnem tudja (így most már a P20pro AptxHD-val) mint amit egy Quad DAC/AMP Lg V20/30/G6 ..Na majd körül nézek milyen DAC/AMP van Ldac codekhez ..
Azt mondja meg valaki , miért nem bővíthetőek a Huawei -k mem kártyával ?((mert azt értem,hogy a Szifon miért..
) Persze be lehet osztani a 128 gb-ot, de egy 128+128-as LGV30 azért zenebolondoknak kedvezőbb
a Samsung is ,,visszatért,, az S6 után ..
-
stemplar07
őstag
válasz
stemplar07 #3140 üzenetére
egy fontos dolog van az AK-val kapcsolatban , hogy 50Ohm alatt érdemes maradni ,mert én ATH-AD990x , ATH-MSR7 fejhallgatóim mindegyike 50 alatt van, és teljesen ki tudja őket hajtani , szinte elviselhetetlen hangnyomásig, de egy 500 ohmos Seinnheisert lehet nem ..ugyanakkor nem szignifikáns az összefüggés az ohm szám és a hangminőség között .. :-) ( bárki bármit is mond )
-
stemplar07
őstag
(#3137) ha ezt elolvasod ,nem biztos,hogy az Ldac gazdaságosabb ,ha csak az AKXB10-hez hasonló , mini DAC/AMP nincsen Ldac-ban ..ha megvettél pár jó fülest nem olcsón évekkel ezelőtt+erősítőre, autóban is akarod használni akkor már megéri DAC/AMP-ben gondolkodni ..én másfél éve használom és szeretem ..Flac DSD mindennel szépen szól, főleg így a P20pro-n már van HD is ..
Astell&Kern XB10
-
stemplar07
őstag
válasz
papelado #3135 üzenetére
Astell & Kern XB10
én ezt vettem az LG V20 után az S8-hoz , valóban tudja a 7-8-9 (a 10-ben sem lesz HD)is a ,,sima Aptx-et azonban 1 méterre eltávolodsz, a telefontól, már szaggat és az AptxHD szebben nagyobb dinamikával,részletesebben,és valós 24 biten szól ..és 5 méterre is elmehetsz akkor is stabil..kb 5 óra üzemidő , pehely súly kis méret ,fél óra alatt fullra feltölt ..stb
Az AKXB10 esetén igaz,hogy relatíve drága DAC/AMP (kb 70 körül van),de..! a megszokott összes régi és elég drágán vett füleseimet is tudom használni , ellentétben ha csak egy AtxHD/Ldac fejhallgatót -ot megveszel , az csak egy füles plusz én a kocsiban is az AK-t használom BT-n az gyári hangszórókhoz, nagyságrenddel jobban szól Flac-ban , mint bármi pl. egy cd .. Tehát megéri hosszú távon ,én csak ajánlani tudom ..
-
stemplar07
őstag
válasz
Bferibörs #3133 üzenetére
ok :-) értem én , de az aksi mérők nekem nem ezt mutatták S7/V10/V20/S8/P20pro ..na majd estére csinálok egy képernyőmentést az aksihasználatról, most már kíváncsivá tettél ..
viszont az AptxHD (24 bit HighRes )n agyon bejövős vele a Poweramp bétával , majd úgy szól mint kábelen egy LG V20 .. :-)
A Samu még az S10 be sem teszi bele ezt(csak a sima Aptx-et ) az egyébként pár dolláros codeket ..értem én, hogy 20 millió telefonnál az sok píz .. -
stemplar07
őstag
válasz
Bferibörs #3121 üzenetére
Szerintem a gyári launcher inaktív amikor felette,,megy egy másik, de a többi launcherhez képest jól optimalizált és ugyanakkor sok szolgáltatást nyújt a Nova .
Egy dolog hiányzik az S 8-9 -hez képest , hogy ha nyomva tartom az alsó ,,fizikai,,gombot azonnal nyíljon , és ne kelljen húzni a kijelzőt ..ezt nem lehet valahogyan megoldani ? ( ujjlenyomatot nem használok) vagy csak én nem találom..
-
stemplar07
őstag
válasz
Rizsapapa #3117 üzenetére
az elsőre nem tudom a választ..
a másodikra pedig azt ,hogy ezer éve a Swype-t használom, és bárhol! diktálok vele és ha tagoltan diktálok vele tökéletes helyesírással írja a mondandómat :-) ráadásul felhőben menti a ,,szókészletedet,gépeléshez tehát ha telefont cserélsz viszed vele a fogalmazásaidat is ..
három a saját launcher-je ( mint ahogy a Samsung/Lg is stb ,,egykutya,, ) nem valami szimpi így érdemes feltenni a Nova Prime-t sokkal gördülékenyebb és kevesebb memóriát eszik,, és millió módon jobban testre szabható mint a sajátja , ezt is kb 6 éve használom ..
-
stemplar07
őstag
válasz
papelado #3106 üzenetére
másfél év S8 után azért kicsit kockáztattam én is :-) ..de ha S9+-t kellett volna vennem az unalom megöl ..
LG V10,20,is volt már majdnem a V30-at vettem amikor millió problémát olvastam róla .. hálózat eldobás stb..
de az az Aptx HD pl. nagyon tetszik a samu az S10 be is ,,csak,, az Aptx-et teszi bele .. A kijelző is szép, nagy fényerejű , aksi stb.. a fotón pedig szerintem dolgoznak.. -
stemplar07
őstag
-
-
stemplar07
őstag
Állítólag kint van a .150-es firmware (Xda forrás ) és már elérhető ezen a ,,Gpu Turbo update ,,
-
stemplar07
őstag
válasz
desmond18x #3061 üzenetére
szerintem az uccsó telefon amit hátlap nélkül lehetett használni (karc és ujjlenyomat mentesen..) az az LG G4 volt a bőr hátlappal , ...( az más kérdés milyen volt a telefon ..)
Gyári vastag szilikonos ( de nem az átlátszó) hátlapotokkal sokkal vastagabb, de a kamerákat legalább védi ...közben találtam hozzá ebay super autós töltőt kábellel, majd belinkelem . -
stemplar07
őstag
Tegnap vettem egyet, Galaxy S8 után.. Duálos ,nekem egyelőre nagyon tetszik az igaz hogy azonnal rátettem erre is a Nova launchert (+screen off knock knock). de ezt már évek óta használom az LG és a Samsungokon is tehát már megszoktam:-)
a fotós részei is egész jó szerintem egy kicsit ez túl van spirázva a Samsungokhoz képest..én többre becsülöm mint egy Galaxy S9 + t..( próbálgattam azt is de egy kicsit unalmassá vált a legömbölyített keret stb.) az akkumulátor ideje egyelőre szenzációs két év gyári gari van ezekre is tehát remélem beválik, aztán majd kiderül :-) a 131 erre azonnal megérkezett..
Sajnos a Samsunghoz vásárolt autós gyorstöltő nem jelzi ki a telefonon a szuper töltést ettől függetlenül gyorsan tölt ,ugyanígy az a power bank sem ami a Samsung nál kiírta. aztán lehet hogy parasztvakítás ez az egész hogy ,,Fast,, meg ,,super,, :-) -
stemplar07
őstag
Végre egy AptxHD-s teló , gyönyörűen szól az Astell & Kern XB10 Portable Bluetooth Amplifier with DAC -al :-) :-) és a régi füleseimmel, és 5-8 m hatótávig nem szakadozik, mint az S8 ..1-2 m távolságról.. , a hangminősége pedig a sima Atx-nek a faluban sincs az AptxHD-hez képest :-)
((A fejlesztői módban láthatóan azonnal átkapcsol HD-be amint konektál a DAC-al ..))
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Politika
- Politikai mémek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia