Hirdetés
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Tud valaki valamit arról, hogy DJI Osmo Mobile 2-vel mennyire jól működik együtt a készülék?
-
knox83
senior tag
válasz
integrated #1293 üzenetére
Nem a fa van a háttérképen?
Nekem is olyan, ez normális teljesen
-
törölt tag
válasz
dehát miért vinnéd vissza, ha a kijelzőnek semmi baja?
-
Bilux
veterán
válasz
Ez ilyen nem a kijelző hibás nézz meg egy fehér képet
-
integrated
tag
Szevasztok, találtam egy szoftveres bugot. Ami kicsit zavaró. Ha úgy húzom le a képernyőt, hogy ne az értesítések hanem a "kereső" ugorjon be, akkor bal oldalt lent látni lehet egy rózsaszínes lilás foltot. Ez a folt csak akkor jelenik meg ha ezt a "keresőt" nyitom le. Letöltöttem egy full fehér képet a netről, galériából megnyitom és akkor nem látszik semmi. Tökéletesen fehér az a rész is, ergó nem hardveres kijelző hiba, hanem valami szoftveres bug lehet. Vélemény? Agyalok rajta hogy visszaviszem cseréljék ki... P20 pro Tmobil,3 hetes.
-
knox83
senior tag
Az normális, hogy a type c mini jack átalakítóval sokkal halkabb a zene mint a p9-nél volt? Full hangerő olyan mint a másikon 70%.
-
dawez
tag
Sziasztok!
A p20 pro értesítési ledje csak 2 féle színben világít? mert 2 napja van meg de csak fehéren illetve zölden láttam villogni, ha nagyon alacsony a töltöttségi szintje azt pl nem is jelzi leddel. -
maaniac
aktív tag
válasz
nbukta77 #1289 üzenetére
Talán mert mindenki elégedett
és ugye elég friss ahhoz is hogy ROM-olgatni lehessen
u.i. Viszont aki szeretne felkészülni már előre, az nyithat bootloadert
Factory resettel jár!!! -
nbukta77
addikt
Nem nagyon porog a forum.
-
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #1286 üzenetére
Light managert nem használok... gmailre írtam, amit írtam.
Szerintem felesleges is a leddel bajlódni (legalábbis nekem), olyan kicsi a led hogy csak akkor látom ha felemelem és szemből nézem, de olyankor meg már fel is old
-
janosibaja
őstag
válasz
maaniac #1282 üzenetére
Szia, nekem is hol megy, hol nem megy a Light Manager. Pedig írta itt a topicban egy kolléga, hogy ha váltakozó módban van, s kivesszük az akkuoptimalizálás alól, akkor megy. Hát nekem egy darabig jön jelzés - Gmailtól nem fogadott hívásig minden (a töltéskori világítást mondjuk nem sikerült soha kikapcsolnom), aztán egyszer csak azt veszem észre, hogy már nem pislog a LED.
Gyakorlatilag feladtam.
Megadnád a beállításaidat, amivel neked megy?
-
válasz
Viktor0610 #1283 üzenetére
Valakinek rövid intervallumú használat is elég hozzá ("megfelelő" téma, magas fényerő...stb. mellett), sokaknak meg egy év, vagy több sem...
-
-
doki13
aktív tag
Kepernyő be ègèst vizsgalta már valaki?
-
Bilux
veterán
20 Fw felrakta már valaki?
-
apacsay
tag
válasz
janosibaja #1235 üzenetére
Light Manager nem megy, illet hol megy, hol nem egy, gmail postafiókba levél érkezését viszont konzekvensen nem jelzi...
-
winben
aktív tag
válasz
kisdobos0111 #1271 üzenetére
Én meg a Telenornál. Hitegettek, hogy álljunk át új díjcsomagra és másnap postázzák.
Aztán átmentem a MMba ahol mondta egy manager kinézetű kislány, hogy ő a telenornál is dolgozik és ezen a környéken ez már nekik nincs készleten, a MMban is már csak 2 db volt (láttam mikor kivette a szekrényből).Jobban jársz ha neten rendelsz míg esetleg egy készlethiány nem alakul ki
-
Caranita
aktív tag
válasz
napokban érkezik egy nagyobb szállítmány
online nem tudod megvenni? akkor nem a szerencsén múlik
-
törölt tag
válasz
A webshoppal mi baj?
-
maaniac
aktív tag
válasz
janosibaja #1270 üzenetére
Én átmásoltam mindent komplett. Az első töltés után ma ezt produkálta ami szerintem nagyon jó, mivel ismerkedési fázisban vagyok, tehát nyomom agyba főbe és nem volt stabil térerő.
-
kisdobos0111
aktív tag
Venni akartam a Vodafone-nál, de egyszerűen sehol sincs a közelemben ilyen készülék.
-
janosibaja
őstag
Én a helyedben csak a névjegyeket, telefonszámokat menteném el és teljesen tiszta telepítést csinálnék, nulláról.
Még két főverzió közötti váltáskor is célszerű teljesen legyalulni a rendszert, ha nem akar az ember akadozó, hibásan működő telefont - ez a tapasztalatom.
Macerás mindent beállítani, de szerintem meghálálja magát.
-
tomcsi
őstag
-
tomcsi
őstag
válasz
rolandg #1264 üzenetére
Szia!
Akkor ha jól értem nem különösebben kell parázni a költözés miatt, megy flottul.
A programok leszedése nem gond úgyis jelenleg több van leszedve mint kéne, gondolom minden megvan ami az AppStoreban.A viber backup most iCloudba van lementve az nem jelent kavarodást? Csinálok egy backupot és utána felteszem az új eszközre?
Gondolom a jegyzeteim amik a gmailben vannak letöltődnek újra ahogy felteszem az új telefonra..
Pompi: erre gondoltam én is
mhydas99: a linkelt yt videónál volt egy másik amiben pont iosról költözik Huaweire abban jól látható, mi a módja.
-
rolandg
tag
Szia!
A Viber ad lehetőséget arra, hogy egyik telefonról a másikra költözz. Emlékeim szerint ezt a Phone Clone nem tudja. Mivel másik platformra mész, ezért a szoftverek egy részét kénytelen leszel "kézzel" letölteni a Play Áruházból, ami az AppStore Androidos megfelelője. Az adataidat (képek, videók, üzenetek, névjegyek" átköltöztethetők gond nélkül. Erre több eszköz van. Alapvetően a platformok és gyártók segítik, hogy a készüléküket könnyen belakd.
-
hito
nagyúr
Egy dolog, hogy milyen codec egy másik dolog a bitráta. Azért említettem a 100 mbps-t, mert ezt fel tudta olvasni a kártyáról a P20 is simán. Az, hogy milyen sebességet kell tudnia azt csak a bitráta határozza meg, aztán, hogy ha már ott a data, akkor azzal a soc megbirkózik-e
Ez elég logikusan hangzik
Lényeg, hogy szerintem is a kártyaolvasó lesz a szűk keresztmetszet. Megnézem, hogy a Kingston-ból van-e Type-C. Azzal biztos nem lenne ilyen gond.
-
Pompi
nagyúr
Egy dolog, hogy milyen codec egy másik dolog a bitráta. Azért említettem a 100 mbps-t, mert ezt fel tudta olvasni a kártyáról a P20 is simán. Az, hogy milyen sebességet kell tudnia azt csak a bitráta határozza meg, aztán, hogy ha már ott a data, akkor azzal a soc megbirkózik-e az meg egy másik (ok, nyilván az i/o is elvesz a prociból valamennyit). 100 Mbps-hez kell 12.5 MB/s, 140-hez pedig 17.5 MB/s - és itt látszik is, hogy nálad mi a gond, mert csak 16-ot mértél.
-
winben
aktív tag
válasz
mhydas99 #1256 üzenetére
Igen, a gyári kábel hozzá ha jól emlékszem 3.1-es.
Igaz soha máshoz eddig még nem használtam a kábelét csak töltésre.@hito problémája az, hogy az OTG-n rádugott cucc kezelése lassú.
Lehetséges okok:
* A rádugott cucc usb 2.0-t használ (igen, usbc-n)
* Ennyi a kártya olvasási sebessége
* Nem támogatja a mobil vagy az olvasó a kártya magasabb átviteli sebességét, vagy korlátozva vanÉn az elsőre tippelek.
És ne felejtsd - attól, hogy a kábel 3.1-es, a teló meg tudja usbc-vel a 3.1-et, de ha még egy 2.0 portba dugod pc-n nem lesz gyors.
-
mhydas99
aktív tag
Androidrol hasznaltam es tleg csak par dolgot vittem at erre, ugyhogy iphonerol valo tapasztalatom nincs ilyen teren. De ha arra gindolok h Huawei elsodleges celja lenyomni Almat akkor tuti h flottul mukodik az app: Phone Clone (by Huawei).
Itt egy link :
https://m.youtube.com/watch?v=X6xMxo_JbyUEgy maik igaz nemet:
https://m.youtube.com/watch?v=x3wYsNjJR4oSztem igy egyszerubb.
-
winben
aktív tag
A type-c nem definiálja a sebességet. Lehet usb 2.0 vagy 3.0, thunderbolt és 3.1 is minden további nélkül. Ez csak egy csatoló típus.
A micro usb-k esetén máshogy nézett ki maga a dugó és lefelé kompatibilis voltak az aljzatok is, felfelé nem a csatlakozók.Ez olyan, mint az usb-a csatlakozók. Ránézésre mindegyik tök ugyanaz, de lehet 1.1-től 3.1-ig bármilyen a bele.
-
hito
nagyúr
Igen, arra lehet, hogy elég, de a HEVC egész más világ. Egy XAVC-S kódolás koránt sem jelent akkor terhet a SOC-nak, mint a H265. Gyakorlatilag ugyanaz a minőség van fele akkor helybe tömörítve, tehát jelen esetben olyan, mintha 280mbps H264 anyagot szeretnék megetetni vele. Ehhez milyen sebességet kell tudnia a porton? Ezekbe az átszámolósdikba sosem voltam jó.
es4: de, feleségem S7 Edge-e. Délután ki is próbálom
-
Pompi
nagyúr
Én egy Kingston MobieLite G4 olvasót használok. Ugyan ez sima USB-s nem Type-C, de tudja amit egy USB3-as olvasónak kell.
Próba képpen egy Sandisk Extreme Pro 128GB U3 95mb/s kártyával kipróbáltam egy USB-C konverterrel (Samsung) a (sima) P20-on és az A1 SD Bench mért rajta 33 MB/s olvasást és ugyanilyen írást. Ami jóval karcsúbb, amit ez a szett egy PC-n tud. Tehát ezek szerint azért amellett, hogy nem mindegy milyen kártya, milyen olvasó, azért a telefon USB portja sem egy villám valamiért. Mindamellett ez az olvasási sebesség elég ahhoz, hogy egy 100 Mbps bitrátával felvett 4K anyagot (by Sony A6300) zökkenőmentesen lejátsszon róla a P20. -
tomcsi
őstag
válasz
mhydas99 #1233 üzenetére
Először is köszönöm a válaszokat!
A játékok és mentései nem fontosak, hogy meglegyenek inkább a többi. Ezeket ha jól értem ki lehet választani és akkor mindent átpakol a másik telefonra? Vibert is az eddigi üzenetekkel eggyütt? Gondolom iMessage-ek maradnak, bár az nem olyan fontos..
Kb úgy kell elképzelnem mintha biztonsági mentést tettem volna fel az almára?Mi a program neve ami kell az AppStoreból?
A tárhely kérdést ha jól látom megtudom oldani egy külső eszközzel is, az is jó.
-
hito
nagyúr
Nem értek hozzá, de Type-C csatiból nem eleve csak nagyon gyorsaknak szabadna léteznie? Azért (is) váltotta a microUSB-t, gondolom.
Egyébként itt egy kép róla.
-
hito
nagyúr
-
hito
nagyúr
Idegesítő dologba botlottam: a fényképezőmmel rögzített 140mbps HEVC kódolású anyagok lejátszása Type-C microSD OTG csatlakozással akadozik.
A felvett anyag ugyebár microSD-n van. Az tolom bele a Type-C OTG kártyaolvasóba. Ez megy a készülékbe, de úgy néz ki, hogy vagy az USB csatlakozó lassú (ezen azért csodálkoznék), vagy a kártyaolvasóval nem stimmel valami, mert akadozik a videólejátszás.Ha felmásolom az anyagot a készülékre, akkor nincs ilyen probléma, szépen folyamatosan akadás és szaggatás nélkül játssza le a videót.
Ötlet?
-
janosibaja
őstag
válasz
apacsay #1234 üzenetére
Szerintem addig jó, amíg az az értesítés ott is megjelenik. Nem biztos, hogy igazam van, de azt hiszem, a Light Managert állandóan memóriában kell tartani, hogy működjön, ezért az értesítési sávban pl mindig látható kell legyen. Ott is ott van? (Amúgy ezt talán a zárképernyőn megjelenő értesítések között lehet kikapcsolni, de nem biztos, hogy jó ötlet.)
Kérdezném viszont, hogy neked mióta van fenn a Ligh manager, indítottad-e többször azóta újra a telót, s működik-e rendesen?
Sajnos nekem a Ligh Manager Pro-val is csak egy darabig működik, aztán csődöt mond. Ha nálad minden okés, érdekelnének a beállításaid, légy szí.
-
apacsay
tag
Segítsetek pls!
A lezárt képernyőn folymatosan megjelenik a következő jelzés:Android rendszer Light Manager használja az akkumlátort
Nem tudom törölni saem elhúzással ahogy más jelzést
Próbáltam már minden minden kikpacsolni, de mindig újra és újra megjelenikHogy lehet megszabadulni tőle?
Köszönöm
-
mhydas99
aktív tag
Huaweire konnyen atmasolhatsz mjndent a beepitett phone clone alkalmazassal. Iphonera meg App storebol letoltod es parositod oket. Kozos wifin jell legyenek, nekem 10 giga adatot vitt at kb. negyed ora alatt. Bar ez is hasonlo mint a windowsnal, jobban jarsz ha egy kis idot raszansz es a nevjegyeken, smseken es fotokon kivul mast nem raksz at ezzel, hanem manualisan telepitgetsz. Ilyen migracioknal gyakran elofordul h cache adatok is atkerulnek az uj telefonra ami kesobb gyorsabb akksimerulest, esetleges app osszeomlast eredmenyez. Samuban nem vagyok biztos de kulso alkalmazassal biztos valtoztathato a stilus. Bar mintha ugy remlene h belsovel is. A microSD meg nem lesz engedelyezve dual Simesnel, mivel Huawei azt nyilatkozta h az UFS tarolo azert ilyen nagy, hogy egy elosegitse a rendszer gyors mukodeset, ketto egy microSD lelassitana a rendszerfeldolgozast pl. Burst modban fotozaskor. Hiaba az u3 tipus microSD-knel, a beepitett tarhely sokkal gyorsabb azoknal....
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne erröl a készülékről, vagy lehet inkább az Androiddról való átállással kapcsolatban iOsról..
Nem volt még Androidos készülékem de iPhone X-et nem akarok és a 8+ nem nyújt különösebbet számomra, most 6S+ van.A legfontosabb a költözés, hogy zajlik és vihetem-e minden adatom ami a készüléken van( fotók, kontaktok, sms-ek, Viber üzenetek, jegyzetek, játékok és mentései)?
Valamint ha mondjuk S9+ot választok ott lehet-e változtattni a menű kinézetét, betűket? Mert a P20p menűje, betűjei jobban tetszenek. Az S9+ban tetszik a bővíthetőség de pl a dualsim nem vonz, elképzelhető, hogy idővel engedélyezve lesz a tárhely bővítés?
A megfogdosás már megvolt mindhárom készüléknél (i8+, P20p, S9+) és úgy a P20p tetszik..
-
nbukta77
addikt
Na maradt a gomba😁. Az s9+ elkelt.
-
S_GTS
csendes tag
Igen a legfelső szenzorra gondolok
-
-
S_GTS
csendes tag
Lehetséges az, hogy gyárilag a legfelső szenzor nem tökéletesen egyenesen áll?
(P20P)
Másik telefon hiányában nem tudnám bemutatni a dolgot, de olyan, mintha nem középen lenne, vagy az előtte álló takaró lemezke van elcsúszva..
-
nimba1
aktív tag
válasz
janosibaja #1223 üzenetére
Vagy beállítások Mi mester és fixen kikapcsolod.
-
nimba1
aktív tag
válasz
janosibaja #1223 üzenetére
Amikor kiírja hogy lombkorona akkor a szöveg mellett van egy pici x. Ráböksz és a lombkorona kikapcsol.
-
janosibaja
őstag
Fotózáshoz nálam jobban értő topictársakat kérdezem:
- A Pro módban mit jelent a gyakorlatban az "Expozíció kiegyenlítésének beállítása" (EV)? Gondolom, nehéz ezt röviden elmagyarázni, de mégis... Vagy egy link valami fotós oldalra sokat segítene... (Nem találok ilyet mobilfotós oldalon.)
- Szintén nem tudom, hogy alaphelyzetben, mikor a mesterséges intelligencia felismeri, hogy zöld lombos kép van előttem, akkor át tudom-e állítani valami másra (vagy kikapcsolni az MI-t), mert ugyan vannak fák bőven a háttérben, de én az előttük álló alakot akarom fotózni. Nem tudom, próbáltátok-e már, nekem ilyen esetben a fák-lombok olyan csiricsáré, harsogó zöldek lesznek, hogy az valami borzasztó.
-
válasz
Viktor0610 #1221 üzenetére
Elég nehéz, illetve inkább életszerűtlen úgy használni, hogy az S9+ kerüljön ki győztesen, mert akkor telefonáláson és videók megtekintésén kívül, semmi másra nem szabad használni, ne legyen készenlétben és főleg ne netezzen/böngésszen rajta, mert akkor már alul fog maradni.
-
-
doki13
aktív tag
S9+akku időben gyengébb... Joval
-
törölt tag
"*A fenti oldalakon látható termékképek és megjelenített tartalmak csak tájékoztatásul szolgálnak. A tényleges termékfunkciók és -jellemzők (így többek között a megjelenés, szín és méret), valamint a ténylegesen megjelenő tartalom (így többek között a hátterek, a felhasználói felület és az ikonok) eltérőek lehetnek."
-
maaniac
aktív tag
Be is léptem a klubba
Két sör után ki is bontottam
ami nekem nem tetszett az a gyári fólián lévő fül, amivel le lehet venni a fóliát. Csak az a bajom hogy ahol vettem nem volt semmi p20 pro-ra csak p20ra.
De ez csak apróság, viszont az arcfelismerő engem megvett, full sötétben csak felemelem es mar oldja is a kepernyőzárat. -
Risard
aktív tag
Most láttam a reklámját s ott fotózásnál teljesen átlátszó a kezelőfelület. Ezt hol lehet állítani hogy olyan legyen vagy nem lehet?
-
EkSYS
senior tag
Sziasztok!
Lassan egy hete van már P20 Pro -m. S7-edge-ről jöttem. (Ott kicsit elegem lett az edge-ből)
A fotó része kellemes, kicsit az AI okoskodása még fura, de tényleg remek fotókat lehet készíteni vele. (Mondom 10 év semi PRO DSLR után)
Akinek fontos hogy a zsebéből előkapva, jó fotókat tudjon lőni vele (már amennyiben megszokja a ping-pong asztalos méretet) az nem fog csalódni. Akku is egészen korrekt (2 kártya, wifi, BT, mobilnet, sok beszéd, email és fotózás kb 1.5 nap)
Szeretem mert nem akar annyi mindent rám sózni mint a samsung marketingje
Teszi a dolgát..nem komplikál.
szvsz használható cucc - csak a méret szokatlan még. -
mhydas99
aktív tag
válasz
nbukta77 #1209 üzenetére
Mmint ha app drawer nelkul hasznalod? Mert az ugye alapbol abc-s. Ha normal, omlesztett modban hasznalod es csak amiatt fontos az abc hogy gyorsabban megtalald az adott appot a fokepernyokon javaslom a gyorskeresest. Fokepernyon csak fentrok lefele lehuzod az ujjad (a status bar alatt kezdve) feljon a keresomezo es elkezded begepelni az app nevet. Sztem ennel gyorsabb nincs.
-
nbukta77
addikt
Keresnek egy olyan programot amivel ha nem hasznalom a menus nezetet abc sorrendbe tudom rendezni az appokat. Elore is koszi
-
Aryon87
félisten
válasz
kisdobos0111 #1203 üzenetére
Nem fog hianyozni, sot eleg hamar el fogod felejteni
-
Brain75
senior tag
válasz
Brain75 #1204 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy 1995 óta van mobiltelefonom. Westel-es 450-es nem volt csak 900-as telefonjaim voltak. Szóval én végigjártam jóformán az összes gyártót. Ez a P20 Pro a második Huawei telefonom,P10-ről váltottam, előtte HTC és Samsung volt, ennek ellenére maximálisan meg vagyok vele elégedve. Gyors, jó a kamera, nem akadozik, nálam 2 napot kibír az akksi általában. Nekem ez számít.
-
Brain75
senior tag
válasz
#61600768 #1197 üzenetére
Emberek.
Nem lehetne ezt a "..." méregetést mellékelni. Sok ember azért jár ide és olvassa a fórumot, hogy válaszokat kapjon és tapasztalatokat olvasson. A P20 pro és az S9 is már minden képzeletet felülmúlóan gyors. Én elég régi motoros vagyok és még ZX spectrum számítógéppel kezdtem. Ahhoz képest ezek a telefonon (hangsúlyozom TELEFONOK) már olyanok i mintha abban az időben valaki a spectrum mellé odarakott volna egy i7-es CPU val szerelt számítógépet. Nem tök mindegy hogy Antutuban 1millió vagy 950000 pontot ér el. Ki a fenét érdekel ez. A telefon legyen használható, gördülékeny, reagáljon gyorsan, ne akadozzon. És ha e mellé még a kamera is világbajnok benne akkor az már mindent kielégít.Mind a két telefon eszméletlen gyors, de lassan kezdem elhagyni a fórumot azért, mert más sem lehet olvasni, mint azt hogy ez gyorsabb az gyorsabb. Inkább szerintem a P20 pro fórumban próbáljunk meg a P20 pro-val foglalkozni és annak a tulajdonságaival, kezelésével, trükkjeivel foglalkozni.Bocsánat a közjátékért, de kicsit unalmas az állandó "..." méregetés.
-
nbukta77
addikt
válasz
Viktor0610 #1201 üzenetére
Nem tudom. Erzetre fogasra nekem jobb a huvej. A samu nagyon minosegi, de pont ugyan olyan, mint a tobbi samu.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Iqos cigaretta
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest