- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AXisBOLD
addikt
válasz
BigManus #3477 üzenetére
:S passz, P20 Lite --> P20 Lite klónozás volt, koppra azok az appok vannak az új telón, de a régin nem csinálta.
Valamit nyomkodtam a klónozás után, de hogy melyik asszisztens, segéd, akármi lehetett amit véletlenül engedélyezhettem az más nincs meg, de lehet köze sincs ehhez... -
AXisBOLD
addikt
-
tylerddd
veterán
válasz
BigManus #3073 üzenetére
No, ez megvan, de nincs ott az a naptár, amit megosztottam a két csajjal. Webes felületen bekerült a naptár a többi közé és ki is van jelölve, hogy legyen a megjelenítettek között, de nincs ott telón. Samsungokon ugyanígy csináltuk és megy, de még iPhone-on is sikerült a gyári app-ben megjeleníttetni a közös naptárat.
-
MadMancs
veterán
válasz
BigManus #3007 üzenetére
Szívesen
(Igen én is úgy szoktam odlépni, meg majdnem mindenhova ha valamit be akarok állítani, 9 hónap alatt még nem jegyeztem meg melyik menü hol van, pláne hogy doid 9 el átvariálták az egeszet)
Nekem ez a menüpont birizgálja a fantáziám de csak a fejlesztői menübe visz. Úgy tudom ez csak p20 és p20 pro tudja e hátha mégis eletre lehet kelteni. VoLTE miatt örülnék neki. Valakinek ötlete?
-
MadMancs
veterán
válasz
BigManus #3005 üzenetére
Bejövő hívásnál írja a SIM nevét a hívó név / szám alatt. Ha ugyanaz a szolgálató akkor a két kártyás beállítások alatt neved át őket. Kimenő hívásnál meg alapértelmezetten tudsz választani melyik kártyáról akarsz hívni, ha meg második kártya észlelésekor allítottál alapertrlmezettet akkor szintén a fenti menüben állítsd be hogy "nincs beállítva".
Apollo.
Valahol az értesítések beallításainal kell babrálni. Jól el van dugva, én is minden gyári visszaállítás után eljászok vele vagy fél órát mire Google segítségével meglelem hova dugtak a kapcsolót. Mert meg nem időm jegyezni. Ez nem emui hanem Android 9 feature. Samsungon is ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel 6 - új rendszer új köntösben
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest