Új hozzászólás Aktív témák
-
flanki
aktív tag
"- Nyissa meg telefonján a Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazások menüpontot.
- Kattintson a fenti jobb sarokban található négy (P20 Lite-on három...) pöttyre.
- Válassza ki a Rendszerfolyamatok mutatása lehetőséget.
- A felsorolt alkalmazások között keresse meg a Google Play-szolgáltatások alkalmazást és kattintson rá.
- Lépjen a Tárhely menüpontba.
- Válassza ki a Terület kezelése opciót.
- Lépjen az Összes adat törlése lehetőségre és engedélyezze a törlést.
Ezen lépések elvégzése után pedig kapcsolja ki készülékét, és végezze el az alábbi lépéseket is:
- Miután kikapcsolta készülékét nyomja hosszan egyszerre a hangerő felfele gombot és a bekapcsoló gombot, amíg az EMUI menü megjelenik.
- Lépjen a Reboot system now opcióra, amivel automatikusan újraindul a készülék.Ezen lépések elvégzése nem jár a készülék adatvesztésével."
-
flanki
aktív tag
Abban igazad van hogy gyakorlatilag ez a telefon is tud mindent ami elég egy átlag felhasználónak. Nekem is még megvan a P20 Lite-om egy P40 Lite mellett.
Igazából a P20 Lite-ot jobban is szeretem, kompaktabb darab.
Az akksija talán ami gyenge pontja, mert már új korában se volt egy hosszú üzemidejű.
Az android témával kapcsolatban is osztom a nézeteid.
A hardverigénye nőtt a rendszernek az évek alatt, de olyan hatalmas változások azért nem történtek. -
flanki
aktív tag
Hát annyiért én P20 Lite-ot hoznék ki, ez kompaktabb, vékonyabb telefon.
Ha nem zavar az Android 9, és a pár éves hardver telefonnak megteszi még!
(Attól függ mire szeretnéd használni? Tartalomfogyasztás, telefonálás, néha egy kis fényképezés... ezek nálam a P20 Lite felé billentenék a mérleget)
Az akksi idő meg olyan 1-és 1,5 nap között van átlagos használat meliett.
Intenzív használattal olyan 4-5 óra lehet, na de ki játszik ezen a telefonon? -
flanki
aktív tag
válasz
zsolti bacsi #2997 üzenetére
Hogy sikerült ilyen olcsón pont a Médiában?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest