- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
Tityahome #2389 üzenetére
Pont azért tetszett nekem is az a fajta fólia, mert üveg hatása volt, és a tükröződése is elfogadható volt...helyette én is először egy ilyen műanyagos szart tettem fel smit írtál, egy nap alatt le is vettem róla, mert borzalmas volt :/
Most egy full átlátszó üveg full cover van rajta aliról, ez is elég jó, csak mivel nem lekerekített a széle, fehér csík van oldalt ahol már nem tapadt le rendesen a fólia, de ez legalább üveg -
MR ME
aktív tag
válasz
Tityahome #2382 üzenetére
nekem van helye az értesítési lednek, és nem takar be a képernyőbe, kivéve fenn a kameránál lévő fekete sáv lóg be kicsit az állapotsávba, de nem zavaróan....tegnap kaptam kézhez még1et,kiváncsi vagyok ezek után, hogy az milyen lesz
(előzőt kicsit elcsúszva tettem fel, és sikerült eléggé összekarcolni mert leejtettem a telót, azért szedtem le, egyébként nekem bejött....)szerk.: Megnéztem, ezen már nekem sincs kivágva az állapotled helye, és ránézésre be is fog lógni a képernyőbe a széle, ahogy neked...
ezek szerint ezek ilyen zsákbamacska, néha ki tudsz fogni egy két nem selejtes darabot, de am szar ahogy van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged