Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Így teljesít a Xiaomi 15S Próban a márka saját fejlesztésű processzora
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyY2
tag
Én is 2 éves P9 Lite-ról váltottam, de nagyon megbántam. Előzővel nem volt semmi gond azon kívül, hogy kicsit lassú volt.
A P20 Lite a gyorsaság kivételével minden szempontból csalódás nekem is. Kevesebb üzemidő, a Jabra bluetooth fülesem hol kommunikál vele, hol nem, ami nagyon bosszantó, főleg vezetés közben (előzőleg írta valaki, hogy beszélt a Huawei-el, akik azt mondták, hogy a következő nagyobb frissítés megoldja majd a problémát, már alig várom).
Én az alkalmazások nagy részét teljesen manuálisan használom (minden ki van lőve), így az üzemidő tűrhetőbb.Tud esetleg valaki megoldást a bluetooth kommunikáció javítására (Ha hívás közben kapcsolom be a fülest, egyáltalán nem csatlakozik. Készenléti esetben sem mindig).
TommyY
-
TommyY2
tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy p20 Lite-ot. Azt tapasztaltam, hogy a bluetooth fülesem nem mindig csatlakozik hozzá, ami elég idegesítő pl. vezetés közben (a múltkor is félre kellett állnom, hogy tudjam fogadni a hívást).
Van valakinek esetleg erről tapasztalata, illetve megoldása (jött már rá néhány frissítés, lehet, hogy az kozta a problémát, ANE-LX1 8.0.0.162(C432) és DT.HUN 8.0.0.6(LT))?
U.I.: Jabra füles, az előző telefonommal nem volt probléma (P9 Lite 2016).
Köszönettel:
TommyY
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest