Új hozzászólás Aktív témák
-
espi38
őstag
Hát király működik,de hogy ezt miért kellett ennyire megbonyolítani nem tudom.
Csak sajnos nem igazán látszik a villogás,nagyon kicsi a fénye ennek a lednek de érdekes módon pl a viber értesítéseknél erősebben világít a led
Nagyon szépen köszönöm minden kedves fórumtársnak a segítséget:I))) -
colonell
senior tag
Hát elég jól eldugták....
Annyira hogy már vissza se találok...
Espi, ott van az csak az értesítés beállítások almenüjében, nyomkodd végig, vagy ha véletlen meglelem megint eskü, felírom az elérési útvonalat, 5 perce nyomta be én is és megint nincs meg az elérési út
plusz legyen naprakész a playen a gmail
-
-
colonell
senior tag
Én is p8 lite-ról váltottam, de igazából csak a sajtkukac miatt, mert semmi gondom nem volt vele
Megmondom őszintén nekem sokkal jobban bejön ez a hátlapi ujjlenyomat olvasó kombozvá egy emelési wakeup gesture meg arcfelismerővel. Elhúzom, megnyomom felemelem, biztonságos és mégis nagyon kényelmes. Előlapi ujjlenyomatolvasónál (iPhone 6) feloldottam a telót és már fogtam is át, ennél meg pont ottvan ahol fogom.
Emui meg 4 giga ram (Y) nem kell bemutatni annak aki ismeri, nekem a p8L is elég volt, ez meg ugye hasítimádom még mindig a p8L-ot de egy hét p20L után kézbevéve elsőre full kockás kis képernyőjű vacaknak tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest