- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okosórát?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elvileg elstartolt az Oreo, de nekem még semmi, nektek?
-
JerBrown
újonc
ez a márka soha nem tűnt fel jó fényképezőgépekkel, mitől meglepett? Vegyünk egy másik telefont és igen, mindent
-
törölt tag
Nem igazán pörög ez a topik!
-
Medical
aktív tag
-
-
Medical
aktív tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem!
Tegnap nem sikerült az ujjlenyomat felismerést beállítanom, előtte kért pin kódot. Ezt szeretném valahogy megszüntetni, hogy ne kérje mikor fel akarom oldani a képernyő zárat! -
dannyl
addikt
ITT melyiket kell választani? Felraktam a 162-t,megjött OTA 170 magától. Az óta semmi. Várjak még, vagy már mindenképp jönnie kellett volna a 180, vagy 185-nek?
-
törölt tag
FF-ben két újabb Oreo jelent meg, még egyelőre mindhárom "not approved".
-
dannyl
addikt
válasz
#18001664 #963 üzenetére
Ne haragudj, de te voltál, aki hagyta, hogy megvezessék. Törvény szerint ha nem tudsz számodra megfelelő készüléket választani, akkor kötelesek a pénzt visszaadni.
Ilyet meg, hogy régi árlistát hoznak... Nem is hallottam. Nagyon rossz helyre mehettél be. Nekem volt már 3-4 ilyen ügyem, az egyik épp decemberben. Mosolyogva adták vissza a pénzt, és elnézést kértek. Sőt, még azt is mondták, hogy így a legegyszerűbb. Székesfehérvár pláza, ha számít. -
Indian74
senior tag
válasz
Skimaster #964 üzenetére
Nos én is ezt szerttem volna kihozni az egészböl,egyik szolgáltató,szerviz nem áll a helyzet magaslatán.
Ha már van egy adott készüléke az embernek,rossz,nem rendeltetésszerüen müködik,és van rá VIP garancia,akkor miért is nem adnak csereutalványt,(már szerintem kezemben lenne a készülék.,nem kéne még heteket várni.)és a trééé meg normálisabban álljon az ügyfélhez,ha már egy felsökategorás telefont vásárolt az ügyfél.
Ez az én meglátásom,szerintem igy lenne korrekt -
törölt tag
válasz
Indian74 #962 üzenetére
Amikor a P9 Plus harmadjára került szervizbe, csak akkor ajánlottak csereutalványt. Szerintem teljesen új telefont fogsz kapni, nem felújítottat. A dobozt és tartozékokat nekem sem kellett leadni, megkaradtak tartaléknak. A csereutalvány már picit átverés amúgy, vagy csak nekem volt gyanús a történet.
Ugye a csereutalvány összege a telefonod megjelenési listaára mindenféle kedvezmény nélkül, esetemben valami 209.000Ft volt. Gondoltam ebből azért tudok majd egy egész jó telefont venni, hisz a P10 Plus listaára is akkor valami 192 volt. A csavar most jön, a Telekomos srác egy olyan árlistát hozott ami nem az aktuális listaárakat tartalmazta, hanem az akkori listaárakat mint amikor a P9 Plust vettem.
Úgy meg egy P10 Plus 280 körül volt, de egy S7 edge is 240 körül. Végül a listából egy Honor 9-et tudtam választani, aminek az akkori listaára 19x.xxx volt. Kérdeztem, hogy elállhatok-e a cserétől és visszakaphatom-e a 209.000Ft-ot? NEM.
Akkor esetleg rápótolhatok egy P10 Plusra? NEM.
És mi van azzal a közel 20.000Ft-tal ami a P9 Plus és a Honor 9 ára közt van? Válasz? Benyeltem... -
Indian74
senior tag
Ok ez így igaz,próbálok türelmes lenni,de a huawei VIP garancia szerint,idézném..
"2. Ez a Huawei aranykártya VIP tagsági szolgáltatás nem vonatkozik kiegészítőkre. A cserekészülékek a
Huawei által jóváhagyott, új vagy felújított készülékek lehetnek."
Hát nem szeretnék felújított készülékez,akkor ennek a VIP garanciának sok értelme nincsen,de majd meglátjuk,várok türelemmel. -
Indian74
senior tag
válasz
#18001664 #955 üzenetére
Nos telefonáltam a Huawei szerviznek is,elmondtam nekik amit kaptam email-ben a TMX-töl válaszként,és a telefonos ügyintéző hölgy elmondta,hogy ezek szerint türelmesen várjak mert kapok egy új készüléket,de érdekes mert semmit nem kell leadnom,így hát se dobozát,se töltőt,se fülest,az marad nálam,csak új garanciajegyet kapok amin az új IMEI számmal fog szerepelni a nyilvántartásukban és onnantól indul újra a garancia.
Hát érdekes,mert a T-mobil-tól vettem,ilyenkor miért nem kapok,csereutalványt(Halkan megjegyezném,ilyen esetben gyorsabb lenne a csereutalvány,nem kéne annyit várni a telefonomra)???
Bár hozzátenném a t-mobil-nál már nem árulják a P10 plusz-t,így lehet nem is baj,kapok egy vadi új lészüléket,csak rendesen működjön. -
Medical
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb és megbízható térkép erre a mobilra? -
Indian74
senior tag
válasz
Indian74 #956 üzenetére
Ezt a választ kaptam elöször a TMX-töl :
"A készülék egyértelmű azonosítójának (IMEI szám vagy sorozatszám) hiányában sajnos nem tudunk információt adni.
Megértését és türelmét köszönjük."
Megadtam minden infót,kipótolva a levelemet,nos erre pedig ezt a válasszal méltattak:
"Jelenleg komplett készülékre várunk a gyártótól.
Sajnos várható időt nem tudunk megadni, de amint átvehető lesz, mindenképpen értesíteni fogjuk Önt.
Megértését és türelmét köszönjük
Üdvözlettel,
TMX Mobile Solution Szerviz Kft."
Ez nekem egy kicsit fura,de most már kíváncsi vagyok rá mi lesz ebből,meg az hogy telefonon beszéltem a Huawei ügyfélszolgálati központtal,és ott mondtam nekik hogy VIP garanciális a telefonom. -
törölt tag
Köszönöm a válaszokat, estére én is tudok adatokat írni. Jelenleg 65%-on van, 21 óra 45 perc készenléttel és 2 óra 47 perc SOT-al.
Mate 9 után az akksi erős visszalépés, de nem zavar, várható volt. Jó pár dologban jobb, amik nekem fontosak.
-
mukurisho
tag
válasz
rapalahunnia #943 üzenetére
azt SwiftKey-el minden androidos telefon tudja. de azt hiszem a google is támogatja.
-
rapalahunnia
újonc
Sziasztok, meg szeretném kérdezni, hogy ez a telefon tudja e az érintési visszajelzést rezgéssel, amikor szöveget "gépel" a felhasználó a telefonon?
-
mukurisho
tag
válasz
Indian74 #941 üzenetére
Ha forrósodik magától, az semmiképp sem normális...
Akku statisztika nem mutat valamit, hogy mi meríti?Én amikor megvettem, egy hétig kb semmi gond nem volt, majd jött egy update.
Utána a készenléti fogyasztása igencsak megnőtt. Hard reset megoldotta.
De melegedést, forrósodást nem tapasztaltam még töltés közben sem.
Lehet megérné visszaküldeni.Egyébként nekem nap végére kb 30-40%on áll.
Munkába menet/jövet nyomkodom, néha ránézek, pár telefon.
Ezzel általában 3óra kijelző jön össze. -
Indian74
senior tag
válasz
mukurisho #940 üzenetére
Akkor az kB mennyit bír ki napi szinten?
Nekem 3 dolog nem kóser a két hónapos telefonommal,nagyon merül,valamikor úgy felfórosodik a kamera környékén hogy csak na (átlag használat mellett),és néhanapján randomszerüen csak úgy lefagy és újraindul.
Na ez mitől lehet amikor átlagfelhasználó vagyok,se játék se BT,se filmnézés,csak net 4G vagy wifi,és keveset telefonálok napi szinten.Ja és kb 10 napja újra húztam hogy talán jobb lesz,de nem. -
Indian74
senior tag
Sziasztok és ha állandó 4G van a telefonom akkor is 4-5 órával kell számolni,átlag használat mellett??
-
törölt tag
Tudom, hogy ez egyénfüggő de kinek mennyi SOT jön össze készenléti idővel együtt?
Nem kell print screen, elég ha beírjátok a két adatot.
Köszi. -
Medical
aktív tag
-
Ryder1
senior tag
Firmware finder már mutatja a B360 oreót. Valakinek engedi telepíteni?
Nekem B181 van és B185-öt engedné. -
Medical
aktív tag
Megint egy kis segítséget szeretnék kérni!
Milyen kamerát érdemes használni, tudtok e valami jobbat javasolni? -
Skimaster
senior tag
Nekem ma jött valami 185 végű frissítés, nem is néztem csak felraktam. Mi ez pontosan?
-
törölt tag
Valakinek nincs egy felesleges szilikon tokja? Priviben.
-
Medical
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek abban, hogyan kel ezen a mobilon (Huawei P10 Plus) csatlakoztatni vezeték nélkül kijelzőhöz! Pl. TV-re átvinni fotókat.
Lumia-ról váltottam, ott egyszerű volt! Beállítások>megjelenítőeszköz>csatlakozás vezeték nélküli kijelzőhöz.P10 pluson nem jövök rá hogyan kell.
Biztosan lesz még több kérdésem is, most kezdem belakni!
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Skimaster #918 üzenetére
Úgy volt, hogy a Mate9 után nem is veszek most másik telefont hanem megy az ára rá az autóra, de másképp alakult.
Az a jó ha nem pörög úgy a topik, az két dolgot jelent, nincs gond a készülékkel vagy kevesen használják. S Mate9-cel sem volt semmi gondom, tette a dolgát rendesen, igaz az Oreo nem volt bugmentes, de használható volt. -
Skimaster
senior tag
-
Medical
aktív tag
+1 tulajdonos mai naptól, Huawei P10 Plus (L09)
-
törölt tag
Ma csatlakoztam hozzátok egy L09 verzióval! Mate9-et váltott a kamera miatt, kíváncsi leszek a teljesítményére. Szuper kis kütyü ez már pár óra használat után is.
Két frissítés jött, a B185 után nem talált újabbat. -
kllzslt
tag
Nekem az FF sem talál újabbat a 152-nél ami fent is van OTA-n keresztül. VKY-L09GBRC555B152
-
17x17
csendes tag
válasz
Black&White #910 üzenetére
Allinál is gondolom 3-4hèt a normális szállitás idő
-
17x17
csendes tag
válasz
Black&White #907 üzenetére
Magyarországon akkor nem is lètezik teljes kèpernyős?
Kinti rendelèseket hanyagolom mert 2 hónap alatt kaptam vissza a pènzem (28000ft) mikor már határ idő lejárt a szállitásra. -
SG3rg0
őstag
Nektek jött update?
2.2GB jött.
VKY-L09C432B185 -
17x17
csendes tag
Tokbol egy kinait használok, ami nagyon praktikus.
Okirat ès pènztárca egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Samsung Galaxy Watch4
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2028.03.21. Apple jótállás
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest