- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indian74
senior tag
válasz
#18001664 #955 üzenetére
Nos telefonáltam a Huawei szerviznek is,elmondtam nekik amit kaptam email-ben a TMX-töl válaszként,és a telefonos ügyintéző hölgy elmondta,hogy ezek szerint türelmesen várjak mert kapok egy új készüléket,de érdekes mert semmit nem kell leadnom,így hát se dobozát,se töltőt,se fülest,az marad nálam,csak új garanciajegyet kapok amin az új IMEI számmal fog szerepelni a nyilvántartásukban és onnantól indul újra a garancia.
Hát érdekes,mert a T-mobil-tól vettem,ilyenkor miért nem kapok,csereutalványt(Halkan megjegyezném,ilyen esetben gyorsabb lenne a csereutalvány,nem kéne annyit várni a telefonomra)???
Bár hozzátenném a t-mobil-nál már nem árulják a P10 plusz-t,így lehet nem is baj,kapok egy vadi új lészüléket,csak rendesen működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest