- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Indian74 #962 üzenetére
Amikor a P9 Plus harmadjára került szervizbe, csak akkor ajánlottak csereutalványt. Szerintem teljesen új telefont fogsz kapni, nem felújítottat. A dobozt és tartozékokat nekem sem kellett leadni, megkaradtak tartaléknak. A csereutalvány már picit átverés amúgy, vagy csak nekem volt gyanús a történet.
Ugye a csereutalvány összege a telefonod megjelenési listaára mindenféle kedvezmény nélkül, esetemben valami 209.000Ft volt. Gondoltam ebből azért tudok majd egy egész jó telefont venni, hisz a P10 Plus listaára is akkor valami 192 volt. A csavar most jön, a Telekomos srác egy olyan árlistát hozott ami nem az aktuális listaárakat tartalmazta, hanem az akkori listaárakat mint amikor a P9 Plust vettem.
Úgy meg egy P10 Plus 280 körül volt, de egy S7 edge is 240 körül. Végül a listából egy Honor 9-et tudtam választani, aminek az akkori listaára 19x.xxx volt. Kérdeztem, hogy elállhatok-e a cserétől és visszakaphatom-e a 209.000Ft-ot? NEM.
Akkor esetleg rápótolhatok egy P10 Plusra? NEM.
És mi van azzal a közel 20.000Ft-tal ami a P9 Plus és a Honor 9 ára közt van? Válasz? Benyeltem... -
Indian74
senior tag
válasz
Indian74 #956 üzenetére
Ezt a választ kaptam elöször a TMX-töl :
"A készülék egyértelmű azonosítójának (IMEI szám vagy sorozatszám) hiányában sajnos nem tudunk információt adni.
Megértését és türelmét köszönjük."
Megadtam minden infót,kipótolva a levelemet,nos erre pedig ezt a válasszal méltattak:
"Jelenleg komplett készülékre várunk a gyártótól.
Sajnos várható időt nem tudunk megadni, de amint átvehető lesz, mindenképpen értesíteni fogjuk Önt.
Megértését és türelmét köszönjük
Üdvözlettel,
TMX Mobile Solution Szerviz Kft."
Ez nekem egy kicsit fura,de most már kíváncsi vagyok rá mi lesz ebből,meg az hogy telefonon beszéltem a Huawei ügyfélszolgálati központtal,és ott mondtam nekik hogy VIP garanciális a telefonom. -
mukurisho
tag
válasz
Indian74 #941 üzenetére
Ha forrósodik magától, az semmiképp sem normális...
Akku statisztika nem mutat valamit, hogy mi meríti?Én amikor megvettem, egy hétig kb semmi gond nem volt, majd jött egy update.
Utána a készenléti fogyasztása igencsak megnőtt. Hard reset megoldotta.
De melegedést, forrósodást nem tapasztaltam még töltés közben sem.
Lehet megérné visszaküldeni.Egyébként nekem nap végére kb 30-40%on áll.
Munkába menet/jövet nyomkodom, néha ránézek, pár telefon.
Ezzel általában 3óra kijelző jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Arany színű Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest