Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Indian74 #962 üzenetére

Amikor a P9 Plus harmadjára került szervizbe, csak akkor ajánlottak csereutalványt. Szerintem teljesen új telefont fogsz kapni, nem felújítottat. A dobozt és tartozékokat nekem sem kellett leadni, megkaradtak tartaléknak. A csereutalvány már picit átverés amúgy, vagy csak nekem volt gyanús a történet.
    Ugye a csereutalvány összege a telefonod megjelenési listaára mindenféle kedvezmény nélkül, esetemben valami 209.000Ft volt. Gondoltam ebből azért tudok majd egy egész jó telefont venni, hisz a P10 Plus listaára is akkor valami 192 volt. A csavar most jön, a Telekomos srác egy olyan árlistát hozott ami nem az aktuális listaárakat tartalmazta, hanem az akkori listaárakat mint amikor a P9 Plust vettem.
    Úgy meg egy P10 Plus 280 körül volt, de egy S7 edge is 240 körül. Végül a listából egy Honor 9-et tudtam választani, aminek az akkori listaára 19x.xxx volt. Kérdeztem, hogy elállhatok-e a cserétől és visszakaphatom-e a 209.000Ft-ot? NEM.
    Akkor esetleg rápótolhatok egy P10 Plusra? NEM.
    És mi van azzal a közel 20.000Ft-tal ami a P9 Plus és a Honor 9 ára közt van? Válasz? Benyeltem...

Új hozzászólás Aktív témák