- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder1
senior tag
Na, gyerekek... Ígértem egy ideje, hogy megcsinálom a duálsimes mókolást. Most volt időm és energiám rá, kb 3-4 óra alatt sikerült.
Bejövő és kimenő hívás mindkét simről működik, mobilnetet még nem tudtam tesztelni, mert jelenleg nincs aktív net előfizetésem. Reggel tesztelem a többi funkciót és ha minden oké, akkor készítem hozzá a leírást.
-
Tompie
őstag
Hi!
Honnan lehet letölteni a legfrissebb gyári general ROM(ok)-at?
Köszönöm
-
k1ll3rIMi
csendes tag
Hali,
Nemrég lettem p10 plus tulaj és ahonnan jött a teló, ott a globál verziós vas, az Asia Pacific 124-es rommal érkezett.
Ezt le lehet cserélni a legfrissebb EU romra? -
combrader
tag
válasz
Skimaster #532 üzenetére
Szinte semmit, felajánlotta az ujjlenyomat-érzékelőt, hogy használjam főgombként, ami elég ötletes. Meg talán egy kicsivel megint tovább bírja az akku.
Apropó üzemidő, sot: normál használat mellett bőven kitart 2, akár 3 napig is. Ha folyamatosan megy a kijelző, főleg nagy fényerőn és még olyan alkalmazás is fut ami ezekre pályázik 1-1,5 nap maximum, de le lehet meríteni mindent akár 1 nap alatt is.
-
Nekem Rodmi, tehát ott kapcsolodik auto inditja a spotyfi vagy tunein és ugye mobilnetről. Lehet hogy ez együtt kicsit jobban eszi az akkut.
Nekem eddig a SOT 6:05 volt, kb 2.5 hónap átlaga most benézett 6-alá. De én keveset beszélek pl meg szoktam olvasni a telón ami eléggé megnöveli a képernyő időt. -
Skimaster
senior tag
Aki használja a 162 számú romot, milyen tapasztalatokkal rendelkezik? Most jött hogy frissíteni tudok. Köszi.
-
dannyl
addikt
Nálam is a 4 óra a reális. Számomra kicsit csalódás. Ha nem netezel, csak mondjuk filmet nézel, akkor nagyon sokat kibír. Most 60%-on állok pont, és már 2 óra 47 percet átléptem. Tegnap a repülőn filmeztem, alig merült.
Most tesztelem a BT kikapcsolt állapottal, hogy mennyi a különbség.
-
Musaka
senior tag
Üdv.
Egy nap alatt kb 3,5 - 4 óra SOT jön ki ha sokat nyomkodom. De akkor töltőt kér este már.
Normál használat mellet estig bőven kibírja(2-2,5 óra SOT), hajnalban 30 százalék környékén szoktam töltőre rakni. Sajna nálam nem megy el 2 napot a telefon.
(BT, WIFI mindig bekapcsolva. Délelőtt csak mobil net, Wifi hiánya miatt, igaz nagyon rossz a térerő ahol dolgozom.) -
benczeb
aktív tag
Srácok, segítsetek nekem. Galaxy S5 csere aktuális (SOT max 1.5 óra), pár hónapja nézegetem a telefonokat, belefutotta a P10 Plusba. Nektek mennyit bír az akkumulátora? Az S5 megbízhatatlan lett mára, szükségem van egy telefonra, amin elérnek.
-
dannyl
addikt
válasz
Zsoltika11 #524 üzenetére
Hát ezt már vagy két éve beállítottam. Nem is értettem, hogy miért indul el minden sz@r. BTW nekem fb app-om sincs. Egyszerűen a chrome-ban otthagyom nyitva mindig a fb ablakot. Aztán, ha érdekel, akkor megnézem mi van napi 1x, és kész. Nem zargat minden hülye értesítéssel, meg nem zabálja az akksit (RAM-ot nem írom, mert abból van elég
)
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Zsoltika11 #524 üzenetére
Jó ötlet, kipróbálom majd alkalomadtán. Köszi
-
Apollo_21
addikt
Gomb probléma...ugye anno az Edge-n a középső gomb volt az újlenyomatos, nos itt is az.
De ott ha nemállítottam be "lenyomatot" nemtudott mire feloldani.
Ez ha kilövöm a lehetőségét az újlenyomat feloldásnak is mindenféle érintésre feloldja..és ez annyira nemjön be!
Ennyi. -
dannyl
addikt
-
dannyl
addikt
Ez számomra elképzelhetetlen sajnos
Pedig nem nyúzom halálra.
Nálam chrome, néha egy kis messenger, telefonálás. Nincs fb app. Szemmel láthatóan a chrome nem zabál. Állandóan be van kapcsolva a bluetooth, és a wifi.Képernyő: 21%. A második legnagyobb fogyasztó a "telefon tétlen" 18,3%, majd a "cella készenlét" 15%.
Ezek a hardverek.
Szoftverben első az "androidrendszer" 8%, majd az "android rendszer" 6%. Chrome csak 4,2%
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Apollo_21 #514 üzenetére
Hali!
Én nem sokat játszom és az általad említett játékokat még csak nem is ismerem...
A face egy f0s - ezt kb mindenki tudja és a hírek betöltését nagyban visszafogja a sok automatikusan indulni akaró video és az, hogy mindent azonnal az éterből kíván a képernyőre tolni. Szóval a face app nem releváns összehasonlítási alap. (Ha az említett játékok szintén igénylik az online jelenlétet akkor azok sem...)
A gomb problémát sikerült olyan pontosan megfogalmaznod, hogy több perces gondolkodást követően se értsem
vászfürájngomb?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
visszatértem így a pár napos használat után
Így kb 3-4napja "nyomogatva" durvább játékokkal amik mentek az Edge-n, szomorúan kell konstatálnom hogy itt pl egy torque burnout is akadva/el késik a hang, tud csak futni, míg ez az Edge-n nemvolt....
Race Driver 3 szintén néhol beszaggat. De hogy ne durvát mondjak egy béna bike downhill nevű játéknál is ugyanez van, megyek egyenesen a hang a nyomomban maximum..és mikor belemegyek valamibe nemtörténik semmi, majd 10másodperc múlva utolérnek a hangok hogy jajj uhh ááá ütközés..blabla, és a szaggatás
Pedig hw-be erősebbnek kellene lennie a leírtak alapján.
Face is csak 2-3hírt tud betölteni aztán a görgetés megakad kb minden 4. hírnél és ezt folytonosan csinálja
Pl ezis "zavaró".
Ami még ezeken felül bosszant a "gomb" eltünte..oké eltünt de bénán van vmiért megoldva..tehát, zsír és örülök annak hogy újlenyomat izé ide került hisz az Edge-nél is volt ez a lehetőség, de itt ha nincs beállítva a "lenyomat" akkor attól h én odateszem akár a f..om ne oldjon már fel. Mivel direkt nincs beállítva...wtf?
Kb minden 3. véletlen hozzáérésnél felold.Remélem ez az adott programok ezen hw-re való optimalizásás hiányosságára írhatóak.
Nem pedig a telefon bűne. -
burkus1993
csendes tag
sziasztok. új p10plus tulajdonos vagyok. mate9 helyett őt választottam. pofás kis telefon szerintem a kamerája szép képeket csinál a régi Lg G3-hoz képest
(olvastam páran szidják.). vmi nagyobb guru(k) ajánlotok hasznos programokat és értelmes játékokat?
-
Skimaster
senior tag
Azt be lehet állítani hogy a legalsó sorban lévő ikonok alatt ne legyen felirat?
-
dannyl
addikt
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy ne lógjon ki a képből az "alkalmazások" felirat? Elég gagyi.
-
törölt tag
Persze
Memkari főkönyvtárában csinálsz egy DLOAD nevű mappát, majd project menüből betallózod a sftware upgrade-n keresztül, és ennyi
Project menü: * # * # 2846579* # * #Fontos, hogy full verziót tölts le, ne OTA upgrade-t.
De ITT egy leírás, és a P8 fórum-ban is elolvashatod, az összefoglalóban. Ugyanaz, mint a P10 Plus
szerk:
Azért olvasd át azokat is, hátha valamit kifelejtettem. Fejből nyomtam, nem google-val, mert csináltam párszor a P8-ra, csak nem ma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest