- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem értek a részletekhez, de ha olyasmi van, hogy pl ugyanaz a szenzor, vagy elektronika, vagy akármi más közös a két lencséhez, akkor nem fog együtt működni.
Mármint úgy két lencse, hogy első, meg hátsó. Tudom, hogy a hátsó amúgy is kettő, szóval akkor legyen három inkábbDe remélem, azért a lényeg átment. Kicsit reggel van még, meg nagyon vasárnap
Hauzer
Asszem ADB toolkit tudja -
Tompie
őstag
Szia!
Leírnád pontosan, hogy kell újrarakni ?
Azaz tettem már újra romot P7-en sokszor csak most azzal nem vagyok tisztában, hogy van több file ezeket mind fel kell tenni és mi a sorrend?
Van Update.zip meg update_full_VKY-L29_hw_eu.zip meg van ahol van egy harmadik isIlletve bootloadert kell nyitni vagy sem ?
Valahol láttam már van B171 is ott írták, hogy nyitni kell
Köszönöm
-
Apollo_21
addikt
Gomb probléma...ugye anno az Edge-n a középső gomb volt az újlenyomatos, nos itt is az.
De ott ha nemállítottam be "lenyomatot" nemtudott mire feloldani.
Ez ha kilövöm a lehetőségét az újlenyomat feloldásnak is mindenféle érintésre feloldja..és ez annyira nemjön be!
Ennyi. -
Dikri
aktív tag
Külső tárcsázót tettem fel azzal működik a nevek vezeték név szerinti rendezése.
Európai modellnél sem lehet ezt állítani?A kérdésem az lenne, hogy van-e valami leírás rootoláshoz?
Próbálom a fórumokat böngészni, hogy EU stock romot rá lehet-e rakni a kínai verzióra, de elvileg igen.
https://www.reddit.com/r/FunkyHuawei/comments/64v5rb/how_to_rebrand_debrand_change_region_with_huawei/
Aki már csinált ilyet annak szívesen fogadom a tanácsait.Az első kérdésem az bootloader nyitással lehet csak rootolni? Mert ha jól gondolom az nem visszavonható és gari vesztéssel jár.
A második kérdésem az a driverekkel van. XP alá ne is próbáljak keresni?
-
-
-
choco01
addikt
Köszönöm!
Hááát azért az a 2 óra kijelző idő nem túl sok
Azt hittem legalább így is egy 3-4 órát tud..
Azért még is csak van 55-60 ezer forint különbség a sima és plus között és ha annyival nem jobb a plus akkor lehet maradok a p10-nél.. hétvégén szemügyre veszem mindkettőt, mert a plus azért tetszik mert nagyobb az akksi és elvileg jobb a térerő/wifi/gps erőssége..de ha gyenge a kijelzőideje akkor lehet p10 marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest