- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka81
tag
Szia.Nálam sem működik normálissan már régen.Éppen tegnap húztam újra,gyakorlatilag alig van rajta valami még,és nem tölti be a képeket meg a vidókat.Sőt néha csak egy pukkanó hangjelzés van a rendes üzenetjelző helyett.Már úgy vagyok vele hogy eladom a francba és veszek másik márkát helyette,kezdem unni.Össze van kötve a laptopommal és ott megjön az üzi,ezen meg jóval később jelenik meg.
Esetleg valakinek ötlet?Telekom-os. -
Gyurka81
tag
Sziasztok.Nektek normálissan működik a messenger?Nekem legtöbbször csak ilyen kis pukkanó hangot ad üzenetkor,néha csipog rendessen.Lehet valamit állítani vagy ez a messenger hibája?
-
Gyurka81
tag
A gyári csak akkor frissít ha megy a gps,és nekem ne fogyasszon feleslegessen.Legalább is én így tapasztaltam,ha kikapcsoltam a helymeghatározást már nem is frissített többet.
-
Gyurka81
tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de egyre jobban rühellem az OREO-t,visszaállítani nem lehet,szar az egész,messenger nem jelez csak halkan pityen majd később valamikor elcsilingeli magát,a böngésző villog mintha frissítené magát az oldal, volt egy kedvenc hívásrögzítőm telepítve, az hol megy hol nem,szóval egy kalap sz@r, a nugat-tal nem volt semmi bajom,ott ment minden szépen.Lassan odajutok hogy még a telótól is megválnék.
-
Gyurka81
tag
Van egyébként valmilyen mód (leírás) arra hogy visszakerüljön a Nugat a telóra? Már kipróbáltam 1-2 verziót de nem működik.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok.
Egy kérdés, nektek működik a böngészőből indított facebook-ban a Hangulat/tevékenység opció? Nálam ha rábökök egy pillanatra megjelenik majd csak egy fehér oldal fogad.Amióta oreo van azóta nem működik,de az FB app -ban sem megy.Másnak jól működik? Már kétszer újrahúztam a telót de nem változik. -
Gyurka81
tag
Aki esetleg akív tokot használ az nem tudja esetleg hogy becsukáskor az óra alól hogy lehet eltűntetni az időjárás ikont,nem használom és teljessen rosszat mutat.Már letiltottam az appot de akkor is ott van.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok. Nekem is elegem lett a oreJÓBÓL,hogyan tudok visszaállni a 7-esre? A HiSuite nem ad rá lehetőséget
-
Gyurka81
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged