- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka81
tag
Szia.Nálam sem működik normálissan már régen.Éppen tegnap húztam újra,gyakorlatilag alig van rajta valami még,és nem tölti be a képeket meg a vidókat.Sőt néha csak egy pukkanó hangjelzés van a rendes üzenetjelző helyett.Már úgy vagyok vele hogy eladom a francba és veszek másik márkát helyette,kezdem unni.Össze van kötve a laptopommal és ott megjön az üzi,ezen meg jóval később jelenik meg.
Esetleg valakinek ötlet?Telekom-os. -
Gyurka81
tag
Sziasztok.Nektek normálissan működik a messenger?Nekem legtöbbször csak ilyen kis pukkanó hangot ad üzenetkor,néha csipog rendessen.Lehet valamit állítani vagy ez a messenger hibája?
-
Gyurka81
tag
A gyári csak akkor frissít ha megy a gps,és nekem ne fogyasszon feleslegessen.Legalább is én így tapasztaltam,ha kikapcsoltam a helymeghatározást már nem is frissített többet.
-
Gyurka81
tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de egyre jobban rühellem az OREO-t,visszaállítani nem lehet,szar az egész,messenger nem jelez csak halkan pityen majd később valamikor elcsilingeli magát,a böngésző villog mintha frissítené magát az oldal, volt egy kedvenc hívásrögzítőm telepítve, az hol megy hol nem,szóval egy kalap sz@r, a nugat-tal nem volt semmi bajom,ott ment minden szépen.Lassan odajutok hogy még a telótól is megválnék.
-
Gyurka81
tag
Van egyébként valmilyen mód (leírás) arra hogy visszakerüljön a Nugat a telóra? Már kipróbáltam 1-2 verziót de nem működik.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok.
Egy kérdés, nektek működik a böngészőből indított facebook-ban a Hangulat/tevékenység opció? Nálam ha rábökök egy pillanatra megjelenik majd csak egy fehér oldal fogad.Amióta oreo van azóta nem működik,de az FB app -ban sem megy.Másnak jól működik? Már kétszer újrahúztam a telót de nem változik. -
Gyurka81
tag
Aki esetleg akív tokot használ az nem tudja esetleg hogy becsukáskor az óra alól hogy lehet eltűntetni az időjárás ikont,nem használom és teljessen rosszat mutat.Már letiltottam az appot de akkor is ott van.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok. Nekem is elegem lett a oreJÓBÓL,hogyan tudok visszaállni a 7-esre? A HiSuite nem ad rá lehetőséget
-
Gyurka81
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autószerelők, autószerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest