Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka81
tag
Szia.Nálam sem működik normálissan már régen.Éppen tegnap húztam újra,gyakorlatilag alig van rajta valami még,és nem tölti be a képeket meg a vidókat.Sőt néha csak egy pukkanó hangjelzés van a rendes üzenetjelző helyett.Már úgy vagyok vele hogy eladom a francba és veszek másik márkát helyette,kezdem unni.Össze van kötve a laptopommal és ott megjön az üzi,ezen meg jóval később jelenik meg.
Esetleg valakinek ötlet?Telekom-os. -
Gyurka81
tag
Sziasztok.Nektek normálissan működik a messenger?Nekem legtöbbször csak ilyen kis pukkanó hangot ad üzenetkor,néha csipog rendessen.Lehet valamit állítani vagy ez a messenger hibája?
-
Gyurka81
tag
A gyári csak akkor frissít ha megy a gps,és nekem ne fogyasszon feleslegessen.Legalább is én így tapasztaltam,ha kikapcsoltam a helymeghatározást már nem is frissített többet.
-
Gyurka81
tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de egyre jobban rühellem az OREO-t,visszaállítani nem lehet,szar az egész,messenger nem jelez csak halkan pityen majd később valamikor elcsilingeli magát,a böngésző villog mintha frissítené magát az oldal, volt egy kedvenc hívásrögzítőm telepítve, az hol megy hol nem,szóval egy kalap sz@r, a nugat-tal nem volt semmi bajom,ott ment minden szépen.Lassan odajutok hogy még a telótól is megválnék.
-
Gyurka81
tag
Van egyébként valmilyen mód (leírás) arra hogy visszakerüljön a Nugat a telóra? Már kipróbáltam 1-2 verziót de nem működik.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok.
Egy kérdés, nektek működik a böngészőből indított facebook-ban a Hangulat/tevékenység opció? Nálam ha rábökök egy pillanatra megjelenik majd csak egy fehér oldal fogad.Amióta oreo van azóta nem működik,de az FB app -ban sem megy.Másnak jól működik? Már kétszer újrahúztam a telót de nem változik. -
Gyurka81
tag
Aki esetleg akív tokot használ az nem tudja esetleg hogy becsukáskor az óra alól hogy lehet eltűntetni az időjárás ikont,nem használom és teljessen rosszat mutat.Már letiltottam az appot de akkor is ott van.
-
Gyurka81
tag
Sziasztok. Nekem is elegem lett a oreJÓBÓL,hogyan tudok visszaállni a 7-esre? A HiSuite nem ad rá lehetőséget
-
Gyurka81
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Manjaro Linux
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest