Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
galuska95 #2349 üzenetére
Szia!
Hát 'more', arra figyelj, hogy ne tedd kemény felületre tok nélkül, mert a porszemek meg tudják karcolni az üveg hátlapot. Egyébként minőségérzetre etalon, jobb a nagytesónál is, a P10-nél.
Kamera elmegy, hangok se rosszak, a rendszer sebessége pedig kiváló. A könnyű karcolódáson kívül más hibája nincs. -
galuska95
aktív tag
Sziasztok,
Tervezek egy ilyen keszuleket vasarolni de elotte erdeklosnek, hogy milyen hibai vannak. Ki mit fedezett fel, more figyeljek?Koszi!
(Xiaomi redmi 4a rol es 4xrol valtok, ha ez segitseg akkor a xiaomiba ez zavart: gyenge rezgomotor, gyenge kamere, rossz video hang, gyenge beszedhangszoro)
-
mizoli
addikt
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
bubus66
nagyúr
Sziasztok
kívánok mindenkinek!
-
hundai
aktív tag
Ez remek hír, köszönöm.
Az hogy milyen kerrettel rendelkezik számomra nem fontos. Néztem boltban p9 lite 2017et , úgy csúszik , mintha vazelinnel mostam volna kezet, tok nélkül nem hordok telefont.
Váltani tárhely miatt szeretnék, a 8gb-on mar nem férek el alig pár alkalmazással, jól jönne a 32gb. -
hundai
aktív tag
Sziasztok! Ha jól értelmezem a tesztet, akkor a kijelzőt és a hátlapot is üveg védi a sérülésektől? Letettem a j5 2017 ről amiért nem lehet hozzá kapni normális fóliát. A p9 lite és a p10 lite között 8k különbség van, a plusz tárhelyért és az üvegért nagyon megérné.
-
amperaki
tag
Nem tudom megosztani a TV-vel (LG, Samsung) a telefon kijelzőjét, a tv látja a telefont a telefon nem találja a TV-t, vayg azt írja aki a TV nem támogatott eszköz. A távirányító programok mennek. valakinek megoldás?
-
pity02
tag
válasz
bubus66 #2339 üzenetére
Szia, ezt neked: ha lehetne itt olyat, akkor a bejegyzésedet (illetve azt, hogy elkészítetted) tetszikelném.
Ezt meg a közösbe csak úgy: tegnap óta boldog P10 lite tulaj vagyok én is.
b179 rommal érkezett és frissült WAS-LX1AC432B185-re, kértem bootloader nyitó kódot, de ezzel még várok egy kicsit.
Van hozzá egy ilyen tokom, már az előző telcsimnél (ami P8 lite 2017 volt) is meg voltam elégedve vele.
Szeretnék beszerezni egy ilyen tokot és az érdekelne vele kapcsolatban, hogy hátra lehet-e hajtani a telefon mögé a nyitható részt törés nélkül, mert ha nem, akkor nem is tetszik annyira. -
bubus66
nagyúr
Szia próbáld meg amit kértél a Huawei időjárás app
-
kissge
csendes tag
Üdv újra itt.
Egy olyan problémám, vagyis inkább kellemetlenségem lenne, hogy a kamera alkalmazásban, a jobbról előjövő menüben,a hátlapi kameránál, a képbeállítás menüpontban a kontrasztot leveszem -1 re. Az előlapi kameránál is hasonló a helyzet, csak ott a kompenzációt veszem le minimálisan, ugyanis túlfényesít alapból. Na mármost, ha kilépek, lezárom a telót és kis idő múlva visszalépek, resetelődnek ezek a beállítások.
Erre valami megoldás? Alapból szerintem a hátlapinál túl sok a kontraszt, ami számomra zavaró, -1-nél viszont tökéletes. Szeretném a gyári alkalmazást használni, ugyanis bőven megfelelő, más letöltött alkalmazásokkal szemben.
Köszönöm előre is! -
kcsa
veterán
válasz
killzone1987 #2331 üzenetére
torzításhatáron van, ezért veszi el a mélyeket. Ezen pedig hangosítás nem fog segíteni...
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Van valami megoldás arra,ha zenét hallgatok,full hangerőn van,és a mély hangoknál lehalkul,az éneknél pedig hangosabban szól a teló.
Nem gyengén idegesítő.
Azt tudom,h rootolt teló esetén a mixer path xml fájl szerkesztésével hangosabbá lehet tenni a telót...
Jetaudio-val és a gyári zenelejátszó is ugyan ezt produkálja -
kcsa
veterán
Spéci kábel egyértelműen nem kell. Viszont elég drága ez a töltő, nekem ilyen van, nyugodtan merem ajánlani, a QC3-as variáns támogatja a Huawei féle gyorstöltést, akkor is, ha nincs ráírva (kipróbálva, lemérve, biztosan támogatja, és jó minőségű cucc.).
-
w.miki
veterán
Huawei SuperCharge szivargyújtó támogatja a P10 Lite-ot?
Type-C kábelt adnak mellé, ha microUSB-re cserélem, akkor működik a gyorstöltés?
Vagy microUSB kábelből is speciális kell hozzá? -
kcsa
veterán
Van egyébként olyan szaki itt, aki a Huawei gyári időjárás-widget appot ki tudja nekem berhelni az image-ekből, úgy, hogy más gyártmányú telefonokon is használható legyen? Annyira megszoktam már...
-
bubus66
nagyúr
válasz
feri1014 #2318 üzenetére
Mit ír ki?
SIMLOCK_DEACTIVE Független.
SIMLOCK_ACTIVE FüggőHa Telenor függő akkor nem lehet a build száma C432
Nem mindegy hogy Telenor függő vagy Telenoros kártyával használod a kettő nem egy és ugyan az..
Tessék egy pár régió kód
Régió kódok.
ID (Cxxx) = Region/Operator | custom.bin (content)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
C02 = Vodafone
C10 = Russia
C21 = Telefonica / O2
C40 = Czech Republic Telefonica / O2
C55 = Italia TIM
C66 = VIPmobile | vip/rs
C86 = Spain Yoigo
C109 = Amena/Orange
C112 = Latin America
C113 = Wind/Italy | wind/it
C121 = Türkei
C123 = Switzerland
C128 = Telenor.hu Ez a Telenor Függő!!
C150 = T-Com dt/de/hu
C151 = India
C185 = North-Africa/Middle-East | hw/meafnaf
C209 = Asia (Pacific)
C212 = Iusacell/Nextel
C249 = Serbia Telekom
C432 = Nordic-European | hw/eu Független.
C470 = Asia (Pacific)
C605 = Colombia
C637 = Spain
C636 = Asia-Pacific | hw/spcseas
C675 = India
C706 = New Zealand
C900 = GLOBAL -
bubus66
nagyúr
válasz
feri1014 #2311 üzenetére
Szia
Megnyitod a tárcsázót, és beütöd a következő kódot: *#*#2846579#*#*.Tessék így tudod megnézni, hogy független-e.
Bizony az Ővé az a az a Telekom gyárilag független ként árulja. A Telekomnál mindegyik P10 Lite független.
Viszont, ha a tied C432 akkor független a Telenor Függő az C128Bxxx
-
feri1014
senior tag
-
kissge
csendes tag
válasz
feri1014 #2311 üzenetére
Az előbbi megoldással, vagyis a tárcsázóból, kóddal megnyitott vizsgálat a "SIMLOCK_DEACTIVE" üzenetet adta vissza, vagyis független és Telekomos. Én is meglepődtem, alább azért is írtam zsigerből a függőt, mert szolgáltatótól vásárolt készülék.A két simre kerestem megoldást, nem a függetlenítésre.
Akkor nincs más, el kell fogadni, megtévesztett az internet és a simtálca két foglalata.
Azért köszönöm mindenkinek! -
feri1014
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
szaboi6512 #2303 üzenetére
Ez a frissítés legújabb eredménye.
Volt már ilyen vagy 3 percig jó volt mint ahogy most is.....
-
bubus66
nagyúr
(#2301) kissge
Szia A szolgáltatósok (bizonyos esetek kivételével) Single SIM-es. Úgy hogy semmilyen beállítás (dualósítás) nélkül nem fogsz a találni.
Biztos, hogy kártya függő mert szerintem nem az, a Telekom honlapján szerintem függetlenként van jelölve..
De meg tudod nézni így.
Megnyitod a tárcsázót, és beütöd a következő kódot: *#*#2846579#*#*.
-
kissge
csendes tag
Sziasztok.
A napokban jutottam hozzá egy Telekom kártyafüggő, WAS-LX1 modellszámú P10-Lite-hoz.
Egyelőre minden tökéletesen működik, azonban a 2.sim kártya slotba helyezett, szintén Telekomos kártyát nem ismeri fel, sőt, nem is találok rá opciót, hogy mégis hol tudnám beállítani. Ha jól nézegettem, ez a modell támogatja a Dual Sim-es használatot, méghozzá Dual-StandBy módban.A használati útmutató szerint a beállításoknál kellene lennie "Két kártyás beállítások" menüpontnak, de én sehol sem találom. Az első helyre helyezett Sim-kártya működik, a másik foglaltat jelez.
Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest