- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1571 üzenetére
Rosszul kérdeztem, de arra válaszoltatok, amire gondoltam, nem arra, amit írtam, szóval köszi.
Akkor viszont ez nekem nagyon nem kell, Google szolgáltatás függő vagyok.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1568 üzenetére
A Harmony OS ugye nem oprendszer, csak felhasználói felület? Vagyis marad (szerencsére) az Android?
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
®abstract® #1566 üzenetére
Kb. 1 évvel ezelőtt írták, hogy az előző félévben jött volna, de szvsz ebből mi kimaradunk...
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1564 üzenetére
Hol olvastad? Csak mert évek óta nem jött rá semmi...
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1551 üzenetére
Úgy tudtam, hogy a töltőfej nem számít, mert az eszköz maga szabályozza a felvett áramot. Hiába van nagyobb teljesítményű fej, attól nem lesz gyorsabb töltés.
Ezek szerint ez nem biztos, hogy helytálló tudás.Nem méricskélek tovább, inkább rászánom magam az akku cserére. Még egy három évet (talán) elszalad a tab a 9-es androiddal.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1549 üzenetére
Értem. Most nekem is adott eredményt, de mindössze kettő töltés volt eddig. Így 75%-ot ír.
Emlékszem valamikor 5-6 napig is elment hasonló használati szokásommal. Most ez 1 nap és az app ráadásul javasolja a max 80%-os feltöltést.
Még azt megkérdezem, hogy a töltő teljesítménye számít-e? Superchargerrel töltögetem.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1545 üzenetére
És hagyd futni pár hétig, hogy pontosabb eredményt kapj.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1543 üzenetére
Melyik alkalmazással lehet ellenőrizni az akku állapotot? (2018 -ban vettem)
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1530 üzenetére
Valamikor használtam, de most sehol nem leltem ezt az osztott képernyő funkciót. Merre kell ezt bekapcsolni?
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1525 üzenetére
Ha kell, én wireless oldom meg, de annak azért vannak hátrányai, pl. a késleltetés, meg hogy a TV-nek is támogatnia kell.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1523 üzenetére
Ha gondolod, tegyél egy próbált, de szerintem kizárt, hogy ez működjön, képátvitel USB 2-n nincs, az a szabvány nem támogatja.
Anno volt egy HTC telefonom, amin USB2-n működött, de ott direkt hozzáfejlesztették, ha itt így lenne, akkor nem az lenne a helyzet hogy megcsinálták, beletették a zsét és a munkát, de kikapcsolták.
Sajnos pont az ilyen apró spórolások miatt került ez a tablet viszonylag jó áron piacra, ezzel együtt kell élni. Valós csúcstableteket Androidos vonalon évek óta gyakorlatilag csak a Samsung gyárt, de nem egy árkategóiában vannak ezzel. Félreértés ne essék, én alapvetően elégedett vagyok vele, nem bántam meg, hogy három éve megvettem, és még egy darabig használni is fogom, csak tisztában kell lenni a korlátaival.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1521 üzenetére
Igen, de nem lehet, mert az USB sajnos csak 2-es verziójú, annak ellenére, hogy a csatlakozó Type-C.
-
volandy
senior tag
válasz
®abstract® #1511 üzenetére
Sajnos nem tudtam megvenni az M6-t amit ajánlottál mert nem tudtam kártyát szerezni, meg az hogy nincs rajta google, de gondolom a facebook, messenger internetböngészés ment volna rajta. Vettem itt az apron egy M3-t. Nekem a két Lenovo után ez egy csoda. Nem tudom meddig bírja majd. Az aksiját kb 4óra után már tölteni kell.
-
szabokos
csendes tag
válasz
®abstract® #1508 üzenetére
Köszönöm
-
szabokos
csendes tag
válasz
®abstract® #1506 üzenetére
Három hete jött meg. Teljesen jó.
Az akksi nagyon jól bírja (6100 mAh-s)
Minden korábbi programom fut rajta( egy M5-ről költöztem át)
Nemrég kapta meg az EMUI 11-et. -
válasz
®abstract® #1493 üzenetére
Ezt a típust nem ismertem. Azt írja az oldalon no Google Play Store. Akkor nincs rajta gugli csak a Hms?
-
volandy
senior tag
válasz
®abstract® #1496 üzenetére
Köszi a segítséget! Nem szoktam kintről rendelni semmit pontosan azért mert kártya kell mindenhez. Nekem semmilyen nincs. Amikor elkezdtek mindenféle költségeket rátenni (kb:1995 óta). Egyre kevesebb olyan hely van ahol még lehet kpval fizetni, de nem baj, kicsivel nagyobb rumlival de sikerült idáig is kb megvenni azokat amiket akartam.
-
volandy
senior tag
válasz
Elnézést a kérdésért még ha hülye is. Ez egy frankó bolt(TradingShenzhen)? Mert valamit csináltam, visszaírt most próbálom lefordítani. Nem kért kártyaszámot, de ha kihozzák és fog kelleni akkor bukó!
-
volandy
senior tag
válasz
Szuper! Köszi! Megpróbálok rendelni, de valószínű, hogy a kártyahiány miatt nem fog menni! 10,8" az nagy.
-
volandy
senior tag
válasz
®abstract® #1491 üzenetére
Hát igen! Ez nagyon jó lenne! Ahol néztem 171kpra írta. Az még belefér simán. Nem egy évre venném. Csak én onnan nem tudok rendelni. Máshol esetleg?
-
volandy
senior tag
válasz
®abstract® #1487 üzenetére
8" keresek! Ez méret nagyon eltűnik, főleg ami kapható nálunk. Amik vannak azokban 2GB Ram van. Arról azt olvasom mindenhol, hogy kevés. Huawei MediaPad M5-ről nagyon jókat lehet olvasni. Megnéztem jópár tesztet is ott egyenesen az "Ipad legjobb ellenfelének mondták és a 8" nem sokkal tér el a 10"-tól".
Nem mai gyerek azért is kérdeztem.
Azt olvastam, hogy a Google már használható rajta, de hogy jó a saját kersője is. Hát kb ennyi. -
válasz
®abstract® #1464 üzenetére
Az S6 helyett akkor már az S7. Nem is értem drágább az S6 mint az S7.
-
válasz
®abstract® #1480 üzenetére
Igen a Pro az nem rossz, de annyi pénzért akkor a S7. Amúgy egy Teclast P20-at 4G vettem, nem rossz, nem csúcs de néha a munkahelyemen netezni megfelel.
-
válasz
®abstract® #1477 üzenetére
Olvasgattam én is róluk ha volt egy két írás, majd meglátom mi lesz a későbbiekben.
-
válasz
®abstract® #1475 üzenetére
Néztem de én nem szoktam kintről rendelni, meg nem is ismerem a gépeket, bár néha találkozok ilyen Kína termékekkel. Az oldalon is van néha egy, két eladó darab.
-
válasz
®abstract® #1472 üzenetére
Ha nem változik semmi akkor is még elhasználgatom egy fél évig, aztán meglátom mi lesz az utód.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1467 üzenetére
Egy GMS-ről HMS-re váltás majdnem olyan, mint Androidról iOS-re váltani. Persze minden platformon lehet appokat találni egy adott célra, de egy ilyen váltás után újra meg kell venned őket, nem is beszélve arról a kínlódásról, ha valami speciális appot használsz, amit megszoktál, de a másik platformon nem elérhető.
Na ezért írtam, hogy távoli unokatestvér. A nagytestvér nekem az lenne, hogy ugyanazzal a szoftverkörnyezettel tudom tovább használni, csak mondjuk gyorsabb lenne, szebb kijelzővel, több memóriával, több tárterülettel, stb. Non-plusz-ultra, ha az appok és beállításaik átvitelét valami gyártói app is segíti az új készülékre. Huawei-nek tudtommal van ilyen, de GMS/HMS váltáskor ez egyszerűen nem lehetséges.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1467 üzenetére
Ezek a "távoli" garanciás
eszközök szerintem igen rizikósak.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1464 üzenetére
Nagytesóról szerintem GMS nélkül nem beszélhetünk, ez már csak valami nagyon távoli unokatestvér...
Az általad felsoroltak között persze nincs nagy árkülönbség, de szaki04-hez hasonlóan én is 2018. júliusában vettem akciósan a Media Markt-ban az M5-öt (bár én 127e Ft-ra emlékszem, de nem tuti), ahhoz képest ez a mostani felhozatal sokkal magasabb árkategória, még a Tab S6 is ennek a duplája, pedig az egy 2019-es modell.
Az is igaz persze, hogy ezek mind felsőkategóriás cuccok, az M5 meg sosem volt az. Amikor kijött, már akkor is egy kétéves chipset volt benne, ami persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok megelégedve a sebességével, csak mostanában tablet vonalon ez a kategória (felső-középkategória?) hiányzik.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #1444 üzenetére
Filmezésnél este már nagyon zavaró volt. Most amoled van helyette, T5-10 megy máshoz.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
®abstract® #1442 üzenetére
Van még némi fényszivárgás, de sokkal kisebb, mint volt. Sztem ez a panel miatt lehet, azért nem egy amoled...
-
Luissimo
veterán
válasz
®abstract® #1427 üzenetére
Van persze, de minden más mobileszközön, pl. egy sokkal gyengébb teclast p20-on ugyanez a böngésző teljesen rendben működik a mobilarena esetében, és a huaweien sem produkál más oldalakon hasonlót.
Ráadásul ez az egyetlen fül van megnyitva.
Frissités előtt nem csinálta.
No, mindegy.
Leszedem, megpróbálom ujra inhalálni, hátha... -
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1420 üzenetére
Tehát vagy te se tudod mit beszélsz vág fogalmazni nem tudsz.
"Nekem láthatóan benne van a menüpont"
nem, nincs benne, neked is csak a dinamikus van benne nem pedig az amit fentebb állítottál. Tévedni emberi dolog de ne terjesszünk már fals infót az után is, hogy kiderült, hogy nem igaz. -
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1419 üzenetére
15.01 javat tettem fel. 8-assal el sem indul. MTP módot választom, az usb kapcsolódáskor. ADB rendben van, mert az android studióval működik.
Nem tudom, hogy a 9-es android lehet-e gond. Majd holnap még kínlódom vele.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1403 üzenetére
Hogy kell használni a tools-t?
Ezt a hibaüzenetet adja: ERROR: The device cannot be loaded! Try launching the application with root/admin privileges!
A parancssort admin módban indítom és a tableten bekapcsolva a fejlesztői mód és az usb/fájlok átvitele mód, fastboot/rescue mod elindítva.
Hogyan tovább?
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1415 üzenetére
Tehát nem a beállításokból állítottad be hiába mondtad azt fentebb, hogy nálad van ilyen opció.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1410 üzenetére
Így van, a te képeden sincs rá menüpont, én is csak ennyit írtam, hogy nekem sincs ott. Lehet persze adb-vel mókolni egy csomó mindent, de azért csak óvatosan, hülyeséget is lehet vele csinálni.
Amúgy nem vagyok benne biztos, hogy érdemes a 2560x1600-as felbontást visszavenni 1920x1200-ra. A pixelszám alig csökken, szóval túl nagy teljesítményt/akkuidőt nem lehet vele nyerni, viszont mivel nem egyezik meg a kijelző hardveres felbontása az oprendszer felbontásával, kicsit homályos lesz tőle a kép. Persze ez utóbbit nem mindenki látja meg, vagyis nem mindenkit zavar, de attól még tény.
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1410 üzenetére
De hát ezen a képen nincs olyan menüpont.
Az meg, hogy adb-ből lehet forceolni az egyéb kérdés. -
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1403 üzenetére
Lehet én vagyok vak de én ezen a képen nem látok ilyet
-
kisbarack
aktív tag
válasz
®abstract® #1400 üzenetére
Szia!
Hol tudod állítani a felbontást? Én nekem android van fent, de itt már nem engedett nekem. -
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1400 üzenetére
-
kisbarack
aktív tag
válasz
®abstract® #1393 üzenetére
Igen ezt magam is sejtem sajnos.
Ha kicsit nem szemből látom a kijelzőt, akkor ilyen[kép]
-
frizso
senior tag
válasz
®abstract® #1393 üzenetére
Csatlakozok abstract-hoz, 1 éve van meg a tablet, de hasonló hibát nem tapasztaltam.
A hangja szerintem is szép egy tablethez képest.Abstract te melyik szoftverrel használod?
Nekem a 9.1.0.360 (c432e6r1p3) van fent és van és néha akad a rendszer. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
®abstract® #1389 üzenetére
Itt nagyjából képet kapsz az Android verziók tudásáról.
Persze nem részletes, de a fontosabb dolgok benne vannak.
Persze gyártók esetén valami lehet nem lesz benne, vagy saját megoldást használnak :)
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1384 üzenetére
Az valami OEM szívás lesz, Pixel 4 XL-en, 11-es Droiddal max 1.4 Gb-t ér el a System RAM használata.
A frissítésekkel pedig ugye új funkciók, széleseb körűen elérhető alkalmazások is napvilágot látnak.
Egy ideig még biztosan elég a 28-as API level mint minimum elvárás de attól egyre több és több funkciótól esik el az ember minden újonnan megjelent verzió után. -
Promi
aktív tag
válasz
®abstract® #1382 üzenetére
Nyugi inkább bevállalnám. Nem szeretem az old time -ot.
-
22balu
aktív tag
válasz
®abstract® #1359 üzenetére
Felhőben játszom xboxos játékokkal xbox one kontrollerrel. Mivel a játék nem a tableten fut hanem egy távoli szerveren igy itt csak megjelenitőként szolgál a tab. Ezèrt sajnos nem hiszem hogy segíteni fog az animáció állítás. Csak a net sebesség számít de az nagyon. Samsungnal nincs net feleződés de már mind1 mivel lassan 1 hónapos készülék nemtudom vissza cserélni.
-
22balu
aktív tag
válasz
®abstract® #1357 üzenetére
Valami biztonsági frissítés volt ugyanúgy 8 as android. Azt hiszem nem is lesz több.Eddig is voltak kisebb akadások de most nagyon akad. Csak bosszantó hogy 100e Ft kifogok fizetni 2 év alatt a tabletert (tmobil) és nemtudom arra használni amire akarom. Mert igen felezodik a sebesség :( tervbe van egy router csere 5ghz re majd azon meglátjuk. A blutetooth meg a kontroller miatt kell :) (xbox cloud gaming). Gondolom erre hiába hivatkoznék huawei supporton vagy tmobil-nál Nem érdekli őket. Pedig ez számomra elfogadhatatlan hiba.
-
Directors
senior tag
válasz
®abstract® #1352 üzenetére
Igen, az alkalmazásokra gondoltam.
Első körben amúgy próbálkoztunk hivatalos huawei szervizzel, de azt mondták hogy nem foglalkoznak ilyennek.Köszi! Megnézem akkor az oldalt amit küldtél.
-
Directors
senior tag
válasz
®abstract® #1346 üzenetére
Ezeket találtam benne.
Mire lenne még szükség ?
Build-szám, Alapsáv verziója, Kernel verziója esetleg ? -
szaki04
senior tag
válasz
®abstract® #1328 üzenetére
Valóban, erre nem gondoltam, bocs. Chrome alatt jó a beágyazott YT videó. Ellenben, használok egy Hírportálok nevű alkalmazást, abban nem játssza le jól, ott az a probléma amit írtam.
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1321 üzenetére
Csak itt érdemes figyelni, mert vagy csak Lite vagy csak Pro kompatibilisek!
-
Luissimo
veterán
válasz
®abstract® #1317 üzenetére
Gyakorlatilag ezek a fajta "tartozékok" kb.a kisujad begyét helyettesítik
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1315 üzenetére
Mondjuk ezek pl íráshoz kb használhatatlanok, max az ikonokat tudod vele nyomkodni. Teljesen más feeling egy rendes nyomás érzékeny toll
-
azka79
aktív tag
válasz
®abstract® #1315 üzenetére
Nem Lite-al is működik?
-
Almacska
csendes tag
válasz
®abstract® #1292 üzenetére
És milyen programban használod? Nem pacázod össze a kezeddel a lapot?
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1289 üzenetére
Nem, ez továbbra sem igaz.
Fentebb is említettem pár featuret és az előző hsz-ben is, az alkalmazás managmentnek nem része a hirdetés kezelés, a hirdetés kezelés az AdWord dolga és minimálisan kapcsolódik a Play Services-hez.
A kémkedés még vicc, pont a Huawei-t nevezték national threat-nek a kémkedés miatt, akkor majd pont a HMS-es eszközök nem fognak minden lépésedről tájékoztatni Kínát.
Persze gyűjt adatokat a Google is, csak úgy mint mindenki más, az más kérdés, hogy itt legalább van belőle benefit.Viszont többször nem írom le, ha nem tudod felfogni akkor inkább itt hagyjuk ezt a témát.
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1287 üzenetére
Ez már egyéni kérdés, attól viszont ne állítsunk már valótlant.
Rengeteg biztonsági ellenőrzést csinál, alkalmazásokat managel és sok egyéb dologban segíti a napi használatot a háttérben.Amúgy egy szolgáltatás ismerősöm mesélte, hogy egy darab új Huaweit nem tudnak kb eladni és amit eladnak is általában pár napon belül viszik vissza, hogy használhatatlan. Szóval eléggé érvágás ez a Huaweinek
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1285 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1280 üzenetére
"a reklámozás az alkalmazásnak a lényege"
A Huawei MS viszont a két szép szemedért nyújt majd minden szolgáltatást. -
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1280 üzenetére
Hát persze.
Az erős integráció a Google szolgáltatókkal még csak olyan mellékes dolog. Szar is amikor egy alkalmazás tudja magát backupolni a Driveomra vagy direktben írni a naptáramat na meg az, hogy a nem signed appok sandboxolva működjenek is elég semmi funkció. -
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1277 üzenetére
Nem csak a fizetős alkalmazások problémásak, hanem azok is, amik Google Play framework-öt igényelnek a futáshoz, ezeket hiába is töltöd le mondjuk az apkmirror-ról, nem fognak működni.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1271 üzenetére
Nem is csak azzal van a gond, hogy a Google alkalmazásai nem elérhetőek, hanem hogy az egyéb Android alkalmazások többsége nem elérhető, vagy ha igen, újra meg kell vennem, amiért egyszer már fizettem.
Persze ha valaki semmi extrára nem használja a tabletet, csak böngészik, filmet néz, zenét hallgat, meg emailt olvas, annak tökéletesen jó lehet, de számomra tuti nem felelne meg.
Imádom az M5-öt, de ha csereérett korára nem rendeződik ez az ügy, akkor tuti nem Huawei lesz az utódja. -
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1273 üzenetére
Én használtam egy Surface-t (vagy Pro, már nem emléxem, vmi butított I3 volt 4 giga rammal és talán 10 coll), egyrészt tényleg ormótlanul nagy (főleg vastag, amin a kitámasztó sem segít, ami egyébként asztalon meg hasznos), de valahogy nekem a Windows sem erre a tipitapis tartalomfogyasztásra lett kitalálva, sem a normál felület, sem a csempés.
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1271 üzenetére
Olyan emulátor van pc-re, amitől 1 kézzel fogva is kényelmesen lehet tartani a pc-t, mint egy tabletet?
-
válasz
®abstract® #1254 üzenetére
Én is így vagyok vele, de egy kicsit még kivárok. Nem fontos számomra hogy ott legyen a gugli és hasonló társa, a böngészőből minden elérhető, a telenonon meg ott a gugli. Most vettem nemrég egy P30 Prot de lehet benevezek egy P40 Pro-ra.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1266 üzenetére
GMS nélkül elég meggondolandó bármit is tud a tab.
-
fPApi
őstag
válasz
®abstract® #1257 üzenetére
"pontosabban le tudnak hallgatni megtudnak figyelni le tudjak csekkolni hogy hol vagy merre jársz, pontosan"
Ez ebben a kontextusban egy kicsit (vagy talán nagyon) vicces ... -
Ablakos
őstag
válasz
Ez érthető és egyértelmű indok.
Nekem megéri, hogy az információ/adathalmaz, amit tőlem "kapnak" (ha nekik ez fontos egy jelentéktelen embertől) cserébe egy valóban nagyon jó szolgáltatást használhatok.
És ezt én dönthetem el, hogy vállalom-e vagy sem. -
Magnat
veterán
válasz
Nyilván nem mindenkinek, de sztem Kínán kívül tényleg nagyon kevés az, akinek nem fontos a GMS ... pont egy másik topikban írtam ma, h az lenne sztem a Huaweinek a mentőöv, ha Trump szépen elbukna a következő választáson és felfüggesztenék a Huawei bojkottját ... bár a Huawei kijelentette, h már nem akar visszatérni a GMS-hez, de ha lenne legális módja a GMS telepítésének, az nekik is nagy könnyebbség lenne, mert aki akarná, az tudná használni a GMS-t anélkül, h a fejük fölött lebegne, h a Google tiltja az accountjukat (a Google is bukik a Huawei bojkotton, de nem kizárt, h időnként prezentálnia kell pár ezer user tiltásával, h ők eleget tesznek a törvénynek) ... így a Huawei fejleszthetné a saját szervizeit, de aki akarna, az simán vissza tudna állin a Google cuccaira.
Kizártnak tartom, h egy ilyen lépéssel nem ugranának meg a Huawei eladásai. -
Ablakos
őstag
válasz
Próbáltál már eszközt GMS nélkül?
Ha nem is a "kacat" alkalmazásokról maradsz le, nagyon sok külső forrásból telepített apk használja a GMS funkciókat. De nem egy ilyen Google licensz nélküli eszközön.
Persze ez nem zavarja az 1%-ot negyed millióért. -
Divinity
őstag
válasz
Hát én pl nem lennék meg nélkülük. Főleg ennyi pénzéert nem szenvednék a PWA-kkal minden Google app esetben. Nálam pl napi használatban van a Maps, YouTube, YouTube Music, Calendar, GMail
Sose terveztem Samu tabot venni de az M5 után valószínűleg muszáj lesz
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1252 üzenetére
Plusz Google szervizek nélkül kb az emberek 99%-ánál nem játszik ...
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1248 üzenetére
Azért olyan, mert 1.5 méterhez már kell némi keresztmetszet, h ne legyen nagy a veszteség ... a Blitzwolf sem az a selyemzsinór, legalábbis az 1.8 méteres biztosa nem
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1246 üzenetére
Az IKEA-s olyan, mint egy vasalózsinór
Én is kedvet kaptam normális kábel vásárláshoz. -
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1234 üzenetére
Igazság szerint én csak az akkuval vittem be, hogy hihetetlen gyorsan lemerül.
Ott mondta a srác, hogy a kijelző is szellemképes úghogy azt is ráírja, nekem fel se tűnt
Mindenestre így akkor cserélték az akkut, a kijelzőt plusz gondolom a megbontás miatt a burkolat is cserére szorult vele.
Bár ez még tavaly januárban volt ha jól emlékszem mert utána válotttam M5-re ha már azt szinte újként ellehetett adni -
BlacKSouL
addikt
válasz
®abstract® #1211 üzenetére
-
BlacKSouL
addikt
válasz
®abstract® #1204 üzenetére
Megcsinaltam, kétszer is, még mindig nem működik..
-
Merula Alba
tag
válasz
®abstract® #1160 üzenetére
Semmi gond azzal ha valamelyik funkció az egyik ROM-ban nem működik, nem kötelező telepíteni. Egy népszerűbb/sok példányban elkelt eszközre valószínűleg több fejlesztő szabadul rá. Ez több és jobb programokat, axott esetben Android verzió módosítást jelent. Az hogy jelen pillanatban valamit nem támogat nem jelenti azt hogy így is marad. A bugokkal is ugyanez a helyzet, persze idegesítő ha belfut az ember egy-egy ilyenbe. De sok esetben tudnak róla és dolgoznak a javításon. Ezek a ROM-ok ingyenesek a legtöbb esetben, mégis gyorsabban halad némelyik a fejlődésben/funkciók hazzáadásában, hatékonyságban mint sok "gyári" csilli villi Android.
Tudom, nagyon sok embernek (a felhasználók többségének fogalma sincs ezekről) ez az egész fel sem tűnik nekik. Viszont vannak akik igenis keresik az ilyeneket. Ez is egyfajta fanboy közeg szerintem. -
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1135 üzenetére
Az árak szerintem nem magasak. Sok felhasználó azt várja el, hogy a tabletje legyen ugyanolyan csúcskategóriás, mint a telefonja, vagyis a gyártása is annyiba fog kerülni, plusz a nagyobb kijelző és akku miatti többletköltség. Így kiszámolva szerintem a tablet árak eléggé kedvezőek.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1128 üzenetére
Hát, igen, ez már tényleg csúcskategória, de egyrészt ez valszeg az árán is látszani fog, másrészt Google szolgáltatások nélkül nekem pl. eléggé felejtős.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1118 üzenetére
Egyébként mi indokolja a nagy sieteséget? Video nézésnél szaggat vagy mi egyéb?
-
kaciokos
őstag
válasz
Akkor ez megmagyarázza, miért nem találkoztam soha a hibával: nem használok 5 GHz-es WiFi-t.
-
azka79
aktív tag
válasz
Huawei betegség, nekem ezt csinalja a p8 lite, p10 lite is
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1098 üzenetére
Igen! Illetve elég lenne, ha támogatná a tab
(Régebben legalábbis arra olvastam panaszt, h hiába 2k a kijelző, YT csak 1080p-t enged)
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1096 üzenetére
Pontosan mi?
A tablet felbontása 2k, ha ezt ki akarod használni akkor 2k vagy ennél jobb felbontású videókkal tudod megtenni (abba most ne menjünk bele, h ekkora képátlón ennek mennyi értelme van, mert 1részről sztem nem sok, de másrészt elismerem jogos igénynek, h ha vki vett egy ilyen eszközt akkor ki akarja használni amit tud).
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1088 üzenetére
Pl azért, mert 1080p-n rosszabb felbontást kapsz mint a tablet natívja, a 4k-t viszont leskálázza 2k-ra.
-
Potrien
senior tag
válasz
®abstract® #1088 üzenetére
Nem ragaszkodom csak furcsa a számomra, hogy miért nem enged nagyobb felbontást.
Böngészöből hogyan lehet átváltani? -
Potrien
senior tag
válasz
®abstract® #1084 üzenetére
Nincsen sajnos diplomám, és szerény képességekkel vagyok megáldva.
Tegnap óta próbálkozom vele és nem sikerül sajnos. -
HUNNIA1920
őstag
válasz
®abstract® #1077 üzenetére
Köszi!
Igazából ezzel csak az a gond, hogy ha böngészőből akarom indítani a jutubot, egyenesen a jutub alkalmazásra irányít át. Gondolom akkor törölnöm kell.
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1068 üzenetére
Sem swypeolni sem beszélni nem tudsz neki magyarul?
Közben megnéztem, nekem a 3.2.4 van és ez volt az utolsó amit a Playből fel lehetett tenni, tuti egy programról beszélünk? -
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1066 üzenetére
Magyar nyelvet fel kell tenni hozzá
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1064 üzenetére
Jah ok, azt hittem, van rá vmi trükk, az a baj, h 2-3 sornyi szöveget mire végignéz és írásjelez az ember, az elég sok idő ... Pedig tényleg mindent megért, már sokkal profibb a Swype-nál, de annak ha azt mondom, h vessző, akkor irásjel vesszőt tesz ki.
Más téma, nem tudom, h az utolsó frissítés miatt vagy eddig is így volt, de másnál is baromi lassú a töltés ha be van kapcsolva a kijelző? Nekem most tűnt fel és rá is tettem egy mérőt, kikapcsolt kijelzőnél 15 wattot vesz fel töltés közben, de ha közben vmit csinálok, leesik 4-5 wattra.
-
Magnat
veterán
válasz
®abstract® #1062 üzenetére
Szia,
Gboardnak írásjelet tudsz diktálni vagy állandóan be kell böködni a szövegbe a vesszőt, pontot, kérdőjelet? (A már nem supportált Swype ezeket kezeli, de Gboardnál -ami valójában nem is a Gboard, hanem a Google Szövegfelismerő- nem jöttem rá hogy kell)
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1051 üzenetére
Novázom
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1045 üzenetére
Az animációk nálam is le vannak véve 0,5x-re, de apró lagok így is vannak, de ismétlem: annyira kcisik, hogy számomra totál elviselhető.
-
Divinity
őstag
válasz
®abstract® #1047 üzenetére
Nem kell hozzá root.
XDA: How to Uninstall Carrier/OEM Bloatware Without Root Access
Viszont azért ajánlott ésszel csinálni.
Nekem így vannak lelőve appok, többek között a gyári launcher is. Sose laggolt még nálam. EMUI 9.1-en vagyok jeneleg. -
kerobi
senior tag
válasz
®abstract® #1045 üzenetére
Levettem az animokat 0.5re ahogy mondtad. Jólesz az! Én ugyis csak bongeszesre, kommunikáció ra, torrentre es filmezéshez vettem. Játszani ugysem szoktam. De a bloatware ek eltavolitasahoz örömmel vennék tippeket, mert a youtube helyett én a vance-ot használom plusz chrome sem kell.
-
válasz
®abstract® #1032 üzenetére
Egy helyen találtam 6/128 122000 ft, a többi 6/64. Az S6 nem éri meg azt a több mint 100000 különbséget, de ez mindenkinek a pénztárcája és márkahűsége dönti el.
-
kerobi
senior tag
válasz
®abstract® #1036 üzenetére
Ja. Azért a pénzért már egy igen jó lapit veszel. 150-től nem lenne szabad többe kerülnie egy tabletnek szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmvilág
- MotoGP & WSBK
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged