- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1569 üzenetére
fogalmazzunk úgy hogy huawei féle droid alapú rendszer+felület,ami hasonlit egy saomi miui 12-13 ra+iphone os re
minden eddigi droid alkalmazás megy,de a google appok
ami az előnye tud lenni,hogy ami támogatja a harmony os t avval tud komunikálni= ora-tv-telefon-tablet. szóval van előnye hátránya is 🤔
gyakorlatban ilyen [link] & [link] -
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1526 üzenetére
PC szoktam megoldani a kijelzőt tükrözést. Wi Fi n keresztül működik, annyi titka van hogy min 300 MB os wifi eszközt kell venni! Windows-csatlakozás-készülék kijelző tükrözés és már látható is a monitoron vagy TV n a tartalom
Na most én ugyanezt akarom elérni a tablettel és a monitorral.
kijelző tükrözés HDMI stick et kell vennem de még nem találtam ki hogy melyik lenne jó -
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1522 üzenetére
Köszi, ez már számomra is kiderült és nem vagyok tőle boldog
Ilyenre gondolni se mertem volna, hogy kábelen nem támogatott a kép átvitel
Olvasgattam hogy mi a helyzet, egyik oldalon írta valaki, hogy a build.prop rendszer menüsorban (ehhez root elérés kell) van HDMI menüpont ami ki van kapcsolva.(false) Be lehetne kapcsolni (true) ha minden igaz -
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1470 üzenetére
Dagyimir Trutyin borítékolva lett
most már az Amerikai Egybesült Államokban Joe bácsi az új vezér. lehet hogy változni fognak a korlátozások meglátjuk
Még szerencse hogy nem függök a Google alkalmazás készlet étől, ilyen szinten. nem is akarok ilyen szinten függeni a cégtől mert emiatt falakba ütköznek Ha bármi probléma merülne fel. ha igénybe veszem a szolgáltatásaikat bármelyik böngészőből elérhető bármikor -
cH1
aktív tag
válasz
kaciokos #1470 üzenetére
Igazából gms/hms váltáskor is átvisz minden appot és beállítást a phone clone. Annyi a bibi hogy ha egy adott appnak valamilyen Google szolgáltatásra van szüksége a működéshez akkor az hms alatt nem fog menni. Nyilván vásárlás előtt nem árt tájékozódni ha van valami különleges app ami esetleg neked kifejezetten vagy munkához kell, hogy működik-e. Nagyon sok dologra van alternatív megoldás és igazából gyorsan meg is szokható a dolog. Mondom ezt fél év P40 pro használat után.
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1466 üzenetére
Akkor is big brother, kugli nélkül is
és e nélkül is van élet.
2 éve vettem 118000 Ft ért a vasat
Rendesen felszaladtak az árak sajnos ez szinte mindenre igaz
Én azért erre el tudnék csabulni hogyha lenne rá pénzem= [link]Kínai másod vonalas gyártók termékeiből is lehet csemegézni,amikben 6 giga RAM van = [link] vagy [link] vagy [link]
ez pedig egy 8 giga RAM os modell [link] -
Divinity
őstag
válasz
kaciokos #1454 üzenetére
Mi ketten használtuk két profillal az M5-öt, abból lett most két külön gép. Asszonynak egy S6 Lite, nekem egy iPad Air 4.
Az iPadOS elég menő, vannak azért furcsa dolgai, pl az iPhone only appok borzalmasan néznek ki de összességében nem bántam meg pedig ez és az S7 Plus között ment a vacilálás. Mivel abból itthon nem kapni 8 GB RAM-os verziót ezért maradt végül az iPad, így időtállóbb -
válasz
kaciokos #1456 üzenetére
Nem rég volt a Mobilarénán az új Lenovoról egy cikk hogy jön majd, nagyon ütős a csúcs tabjuk de marha drága, akkor inkább egy S7. De használtam Lenovo Yoga Prot ami még nagyon jó volt. Nem szeretem a Windovsot de volt win tabom is, szerettem azt is. Meg ha cserélek akkor lehet hogy egy lte változatot veszek és a Digi kártyát teszem bele. Azt bánom hogy volt egy S7 tab eladó 180000 ért és nem vettem meg.
-
Promi
aktív tag
válasz
kaciokos #1339 üzenetére
Huawei MediaPad M5 CMR-AL09 9.1.0.343.
Eddig nem tűnt fel ilyen, mert mindig sd kártyát használtam, semmi vírus irtóm nincs.
Mostanában csak a belső tárhelyre másolgattam apk kiterjesztésű telepítő fájlokat, és mikor előveszem a tabletet pár nap múlva, az összes törlődött. -
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1275 üzenetére
Egyéb Android alkalmazások letölthetőek máshonnan is
ezekre használom+játszok is 😎 valójában pont erre lett kitalálva.
Hogyha boltban megvett alkalmazasaid vannak az úgy tényleg veszteség lehet..
Az usa olyan szinten hátat fordított a Huawei nek,hogy vissza se akar fordulni,ugy nez kia Huawei a Zte sorsára juthat..
-
kerobi
senior tag
válasz
kaciokos #1043 üzenetére
Ugy vélem a helyzet nem remenytelen. Szerintem a kutya a bloatware ekben és a gyari launcherben van elfoldelve. Adok neki még egy eselyt. A galaxy tab s után már odzkodom a samsungoktol- bar lentebb azokat irtam alternatívaként- az ipad tul drága plusz az osszes jogtiszta alkalmazasom androidon van. Meglatom mire jutok ezzel.
-
törölt tag
válasz
kaciokos #724 üzenetére
Nem csak a színhűség és a jó betekintési szögek miatt jó minőségű, hanem a reszponzivitás miatt is. Mert utóbbi ugye nem jön át pl. egy hands-on videóból, csak amikor az ember használni kezdi.
Szóval félreértés ne essék, semmi rosszat nem tudok róla mondani, ha nem teszem tűző napsütésben az S9 mellé, egyáltalán nem zavaró, hogy nem sikerült elérni mondjuk a 450 nitet.
(#725) bigsee Engedjük el, majd kinövi. A lényeg, hogy itt már nem rontja a levegőt.
-
®abstract®
őstag
-
Kkromer
aktív tag
válasz
kaciokos #599 üzenetére
1. Sajnos nem jelenít meg se 2K, se 4K-t. Igen komoly hiányosság.
2.próbáltam kalibrálni, sikertelenül.
3. Az akkumulátort 2 feltöltési ciklus után teszteltem, mértem. A tesztben szereplő 11 és 16 órát meg sem közelítette. Egyik fronton sem tud 8,5 óránál többet, 150-200 niten. 4. Nálam a Chrome mellett az Opera sem volt gyorsabb.
5. Hiába MX player...VLC...talán a legjobbak...még a fullHD mkv anyagok is gyakran megröccennek. 2K -s anyagnál már szaggatott, 4K-t nem viszi. A tabra feltett anyagokat a telóm, saját lejátszójával vígan vitte. ( Asus Zenfone 5z Snapd. 845) A kirin 960 nem túl acélos.
-
Kkromer
aktív tag
válasz
kaciokos #596 üzenetére
Akkor kicsit részletesebben:
Bár 2K a kijelző, minden anyagot FullHD- ben jelenít meg....
YouTube is max. 1080p felbontású...ez röhejes.
2-3 gigás 4K-s anyagagot (mkv) kvázi nem játszik le. Rögtön lefagy. Sokszor 1080p sem megy, akadozik.
Kijelző pirosas, nem színhelyes filmeknél, persze , amit lejátszik.
Akksi max.8 órát tud kb.150 nites fényerővel. Ez nagyon kevés. Kb.a netezés is ennyi.
Fényerő benti használathoz elég. Ha totál sötétben használjuk, nagyon kijön a gyenge kontraszt.
Oldalak megnyitása lassú!
Egyetlen pozitívum, h csodás a hangja. De ennyi -
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #557 üzenetére
köszi a válaszod
megvan a pénzem a tabletre
azért érdeklődök mert ócsó kínai telóm van 4gb ramos,de a 7 s droiddal 1giga 1300Mega a droid fogyasztása..6 os droid 600-800Megát evett..szóval érdekes lehet.
én játékra használnám inkább,net,filmezés.
jó,mondjuk én most is hibernálom az appokat(45db) ami nem fontos,így nem pihennek a háttérben.. -
cH1
aktív tag
válasz
kaciokos #498 üzenetére
Közbe rájöttem, hogy tudja és a hiba nem a tabletben van, szimplán az új sagem modem nem hajlandó ilyesmire. Telefonomon néha látom az 5ghz-es hálózatot, de csatlakozni már azon se tudok rá, bármit állítok is a modemen. Na majd hátha második próbálkozásra sikerül hozniuk egy jól működőt.
-
Krisz1000
tag
válasz
kaciokos #479 üzenetére
torrentezni illegális
???
kicsit nézz már utána a jogszabályoknak.
Magyarországon nem illegális a torrentezés, a letöltés mindenki számára megengedett!a feltöltés lehet illegális bizonyos esetekben, ha egyértelműen rád tudják bizonyítani, amihez általában óriási mennyiség szükséges, volt is pár ilyen ritka eset.
de ez a gáz, h egy tech fórumon ezt magyarázni kell valakiknek, és még ti estek nekem.
ezért halódik a torrent, holott pont itt kellene érteni az embereknek mekkora probléma ez! mert ha végleg lehal a torrentezés, mert puszta kényelemből és HOZZÁNEMÉRTÉSBŐL ezeket a fizetős sza--okat választjátok. Ahol ugyebár a szolgáltató határozza meg, hogy te mit nézhetsz, miért fizethetsz!
tehát ha pl csinálnak egy antifeminista, meetoo ellenes, stb, mainstream agenda elleni filmet, műsort, akkor a netflix kapásból azt mondja, hogy ők azt nem forgalmazzák és kész, mert nem polkorrekt.
lásd ami most megy amerikában a cenzúra amazonon, paypal-en, twitteren, instan, face-en, patreonon stb stb
szólásszabadság korlátozása,
monopolhelyzetű forgalmazóugyanúgy tönkreteszi a filmipart, mint az itunes a zeneipart.
kezded már érteni...? -
Krisz1000
tag
válasz
kaciokos #472 üzenetére
senkinek nem gurult el a gyógyszere max te vagy extra tájékozatlan.
wareznek mi a tö..m köze van a torrentes filmletöltéshez????
a warez fizetős programokról szól meg lopott windowsról, nem tudom minek próbálod összemosni a kettőt csak nem direkt?kicsit érdekes lenne ha torrent témáért kitiltás járna
amúgy ez egy tech fórum és kissé kivan a tö..m tőle hogy minden készülék topicjában ezt kérdezgetik hogy snapika meg netflikszke megy e rajta mindenhol ezen megy a rinyálás. kit érdekel, miért nem lehet a hardverrel foglalkozni?
én azt próbálom megtudni hogy pl 4K de legalább natív (2K-1440p) felbontású BD ripek mennek e rajta normálisan sztem kicsit kardinálisabb kérdés hardver szempontjából, de a fentiek miatt sehol nem tudok választ kapni rá.
amúgy ha ennyire kiváncsi vagy tölts le egy netflix.apk-t, tedd fel a felhődbe, és nézd meg egy olyan boltban ahol van rendes netkapcsolat.
csak vigyázz mert ha nem pléjszórból installálod a progit akkor az tkp illegális és még te is kalóz leszel
-
Krisz1000
tag
válasz
kaciokos #467 üzenetére
jeesus... 1. nem nézek netflix filmeket csak látom h mind fentvannak.
2 még nekik kéne fizetni neked ugyanis egész hollywood egy agendát tol ha ez még nem esett volna le valakinek.ők sokkal többet keresnek azon hogy a társadalom könnyen kezelhető birkává válik a mainstream sorozatok agymosásától (lásd ez amiben nőket akasztanak ami most a csapból is folyik) mint amennyit a torrenten veszítenek...
halódik a torrent mert mindenki ezeket a fizetős szarságokat nézi
ugyanolyan gáz mint az ájtúnyz és hasonlók
meg hadd ne kelljen már szarul éreznem magam, mert nem fizetnék hollywood szócsövéért (ha nézném)minden telós, tabletes fórumban ezt kérdezgetik h a netflksz meg a sznepcset hogy megy rajta.
-
válasz
kaciokos #388 üzenetére
Szerintem eddig sem adott túl sok támogatást a Google a tabletekhez, jórészt a gyártók portolták rá a saját launcherüket a rendszerre. Maga az Android pedig kis túlzással egy kenyérpirítóra is telepíthető, szóval én még nyugidtan megvenném azt a tabletet!
Hogy mást ne mondjak, van olyan TV BOX is a piacon, amelyen android fut, és ebook reader is, egyiket sem támogatja hivatalosan a Google.
-
válasz
kaciokos #379 üzenetére
Pont a gari miatt NEM ajánlanám az edigitalt, tapasztalatból írom, hogy inkorrekt, szemét banda. Sokkal inkább az eMag a javasolt, ahol álltam már el tablet vásárlástól probléma nélkül, és zokszó nélkül garanciáztattam egy i7-et is, aminek végül az árát fizette vissza a cég, mert cserélni már nem tudta.
MediaMarktot is nézd meg, én ott találtam meg legolcsóbban néhány hete. 11 8-ért vettem a wifis verziót, az LTE-s talán 128 volt akkor.
-
szaki04
senior tag
-
atikó
őstag
válasz
kaciokos #281 üzenetére
Nem értem miért hívják így mindegy is, de a 9V/2A az sem gyors, csak azert gyorsabb mert a tabletben 2db aksi van, es a 9V/2A az hatekonyabban töltő, ezt egy elektronika kezeli, higy melyikbe mennyi szufla kell.
Mas: ma megerkezett a tablet, alig várom,hogy hazaejek.kicsit meg tartok a merete miatt, mert a előző szeriabol a 8,3 volt.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
kaciokos #234 üzenetére
"és akku miatt, hidd el, nem annyi fog kijönni, mint amennyibe most a tablet kerül. Csúcskategóriás Android-os tablet évek óta nincs a piacon."
Egyet kell értsek.
Samut nem akarok venni, de sajnos egyedül nekik van még hasonló műszerük.Ebben a méretben azért egy 4K tabletnek tudnék örülni
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
kaciokos #201 üzenetére
Ezzel kéne tudni archiválni az adatokat, csatlakozni számítógépről a tablethez, stb. Sony Companyon-hoz hasonló progi lenne, alap csatlakozáson túl kellene további funkciókat biztosítania.
Nem néztem meg, de szerintem ezzel kellene tudni backupot is csinálni, meg gyári visszaállítást számítógépen keresztül.
-
lcee79
addikt
válasz
kaciokos #193 üzenetére
Hát nem nagyon van újabb, az android 8-al és a Mate 10-ek idején (tavaly november) jött ki az emui 8
És mivel Mate 10 Pro-m van ezen is az van.
A legeslegújabb a 8.1 lehet, mert elvileg úgy számoz már a huawei mint az android...
Már próbáltam az apkmirrorról is leszedni a témákat, hátha az tartalmazza, de fel sem tudtam azt rakni... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
kaciokos #181 üzenetére
Mennyiér vetted? Az enyém kb 2300 forint volt
Más: észrevettétek, hogy ha a zárképernyőt alulról felhúzzátok, akkor elindíthattok egyszerű programokat azonosítás nélkül? PL számológépet.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
kaciokos #176 üzenetére
Na, ez fura.
Úgy működik minden, ahogy írtam:
Kopp a képernyőn: felébreszti a VLC kezelőszerveit, az állapotsort és a navigációs sort.
Húzás a képernyő legtetejéről lefelé: felébreszti az állapotsort és a navigációs sort, illetve bal oldalt a fényet állítja, jobb oldalt lehalkítja a videót.
Húzás a képernyő legaljáról felfelé: felébreszti az állapotsort és a navigációs sort, illetve bal oldalt a fényet állítja, jobb oldalt felhangosítja a videót.
Duplakopp: mint a sima kopp, csak meg is áll a videóNem állítgattad el a VLC-t?
Beállítások -> Rendszer -> Rendszer-navigáció menüben nekem a Virtuális navigációs sáv van kiválasztva.
Navigációs sáv beállításai képenÉrdekesség: A 7 slotos USB 3.0 HUB-omban nem mindegy, melyik slotba dudom a tablet. Ha nem az első három valamelyikébe, akkor nem hajladnó fájlt áttölteni
Ugye, ez két db 4 portos USB3 hub-ból van összerakva
-
lcee79
addikt
válasz
kaciokos #162 üzenetére
"navigációs gombsort előhozhatatlanul eltünteti"
Szerintem ezt te tüntetted el. A beállításokban tedd vissza sima android navigációs sávra
3 beállítás közül választhatsz, ha jól emléxem, most nincs előttem...Úgy emléxem, hogy mikor bekapcsoltam elkezdte feldobálni az ötleteit, hogy mit állítsak át, és ha
leokéztam akkor átváltott arra, hogy a home gombbal lépkedek ide-oda....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest