- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Directors
senior tag
válasz
Divinity #1371 üzenetére
A leírás erre a honlapra gondol hogy innen kellene letölteni ha jól értelmezem. [link]
Típus alapján ki is van keresve. Le is van töltve egy UPDATE.zip fájl.Viszont ha ezt az UPDATE.zip fájl beleteszem a Huawei extractor programba hogy kicsomagoljam, akkor nincs ilyen nevű fájl amit keresünk. Az az RAMDISK.img Ezek a fájlok vannak benne. [kép] -
-
kaciokos
őstag
válasz
Divinity #1232 üzenetére
A Samsung régebben megoldotta: a telefonokra úgy vállalt 2 év garanciát, hogy volt egy év sima, plusz egy év kiterjesztett garancia, ami mindenre vonatkozott, kivéve az akkura, viszont erre az apróságra sehol sem hívták fel a figyelmet, mindenhol 2 év garanciával reklámozták és adták el.
Persze az apró betűs részben benne volt valahol a Samsung oldalán.
-
válasz
Divinity #821 üzenetére
Nálam sem volt FR, de amire én használom, ott nem vettem észre problémát. Mondjuk nálam tényleg csak minimális dolgok vannak, böngészés, FB, messenger, xiaomi home., RSS, spotify, HBO GO. Utóbbi mondjuk nem megy ami azt illeti!
Szerintem csak újra kell rakni az appot, de annyira nem izgat a dolog.
-
-
kaciokos
őstag
válasz
Divinity #787 üzenetére
Az enyém WiFi only, és tegnap este megjött rá a Pie. Sok változást nem tapasztalok, kivéve, hogy a WiFi ikon átkerült a jobb felső sarokból a bal felsőbe, ez egyelőre elég zavaró, mindig odakapom a tekintetem, mert azt hiszem, hogy értesítés jött. Szabad RAM sem változott, most épp 2,21 GB.
-
törölt tag
válasz
Divinity #701 üzenetére
180 ezer körül fog nyitni, amivel ismét tökön rúgja magát a Samsung, mert ennyiért már S4-et is lehet kapni.
Múlt héten vettem az M5-öt és nagyon elégedett vagyok vele. Ha nagyon bele akarok kötni, akkor tehettek volna bele eMMC helyett UFS-t, de ez már tényleg szőrszálhasogatás.
Ebben az ársávban, 16:10-es droidos kínálatot nézve nincs konkurenciája. Tartottam attól, hogy a 4 hangszórós, digitális erősítős Harman Kardon hangrendszer túl van hypeolva, de pozitívan csalódtam.
Összességében aki most akar eltapsolni 120 ezret tabra, az ne hezitáljon, nem fog csalódni az M5-ben.
-
-
cH1
aktív tag
válasz
Divinity #674 üzenetére
Én telekomos akcióban új előfizu mellé hoztam el kb 45-ért az M5 Lite-ot. Ha csak TVGO, rádióhallgatás, egyéb multimédiás dolgokra kell, nem akarsz csúcs játékokkal szórakozni, akkor bőven elég. Hangja durván nagyon jó, én a kijelzővel is meg vagyok elégedve, rendszer sebesség úgy nem tűnik lassúnak, hogy SD845-ös telót használok mellette. Akkus üzemidő kiváló, egyedül a frissítések amikben nem vagyok biztos, hogy túl sokat fog kapni a tablet. Ezt leszámítva maradéktalanul elégedett vagyok vele.
-
válasz
Divinity #663 üzenetére
OnepPlus 6 után lassú lesz!
Viccet félretéve: nyilván rendszersebességben elmarad egy S845-től, és az EMUI sem egy OOS, de szerintem nagyon jó kis gép. Ami lehetne benne jobb, az szerintem a kijelző fényereje, kültéren maximumon kell járatni, de beltéren nincs vele probléma. A hangja kifejezetten szép. Egy Dash is elfért volna benne, de a huawei gyostöltése sem rossz, Blitzwolf 3S töltőkkel gond nélkül megy, nem kell gyári adapterrel szuttyogni.
@Zolko: használj HBO GO-t, azt tökéletesen viszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest