- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cH1
aktív tag
válasz
Ablakos #1553 üzenetére
Minden esetben az eredeti töltőfej és kábel használata a javasolt. Felső irányba a készülék maga szabályozza a töltés sebességét, így erősebb töltő használatával sem lesz az gyorsabb. Ami igazán rontja az akkumulátor élettartamát az a rossz töltési szokások, pl egész estés töltés, hagyni teljesen 0-ra lemerülni. Ezen felül az extrém meleget se viselik jól (nyáron kocsiba hagyni). Ha valaki igazán vigyázni akar az akksira az 20-80% között tartja a töltöttséget, de ez egy kicsit életszerűtlen. Szerencsére a Huaweinek elég jól kiépített szervizhálózata van, az árak is abszolút barátiak, nem hiszem hogy 3 év használat után bárkinek megterhelő lenne egy ilyen felső kategóriás tabletben 6-7000-ért akksit cseréltetni. Persze a legokosabb megoldás a 2 év gari lejárta előtt pár hónappal ingyen cseréltetni, de itt erről a többség gondolom már lemaradt.
-
kaciokos
őstag
válasz
Ablakos #1550 üzenetére
Eléggé megoszlanak a vélemények a témában, de általában elfogadott tény, hogy a gyorstöltés és a 100%-ra való töltés is gyorsítja az akku elhasználódását. Persze kérdés, hogy mennyivel, és ki mit áldoz fel a kényelem oltárán. Nekem 3 éves a tab, mindig a saját töltőjével töltöm (gyorstöltés) és mindig 100%-ra, mert így kényelmes. Most 3 év után én is érzem, hogy gyengébb az akku, de mivel nem használom sokat, még így is kibír 4-5 napot. Tegnap feltettem az AccuBattery-t, ha lesz benne pár töltési ciklus, majd megosztom az eredményt.
-
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos #1550 üzenetére
Ja értelek.
Biztos vagyok benne hogy számít hogy milyen töltővel használod
Én mióta megvan csak lassú töltéssel töltögetem, ami azt jelenti hogy a gyári 20 wattos töltőjét se használom hanem csak 10 wattal töltöm.
nekem ha volt is supercharger töltöm én azt el ajándékoztam ilyenekethasználok semmilyen készülékem hez.
Van egy másik kínai tabletem ami hat és fél éves elmúlt és csak a két és fél amperes gyári töltőjével lehet használni.kábé három év elteltével hasonló problémáim adtak vele mint neked most.negyven 50% os akkumulátor százaléknál képes kikapcsolni a masina, csak úgy És miután töltőre teszem utána meg 15:20 százaléktól indul hát meghülyült az akksi a gyorstöltés től.
-
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos #1484 üzenetére
erre Nem gondoltam,de viszont az asztali módhoz jó lenne még több RAM. Tetszik az asztali nézet de ott már azért észrevehető hogy kevés a ram mennyisége
Telefonomban 6 giga RAM, PC mbe16gb RAM van. abból kiindulva abszolút simán fut minden nem akad nem matekozik nem dadog, csak szalad ahogy kell -
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos #1422 üzenetére
Nekem 14 es verziójú 64 bites Java rá frissítve avval jó.persze hogy nem indult el a 8 ason mert írták lejjebb hogy 11 es vagy újabb kell hozzá.
Vagy lehet hogy fájl átvitelre kell kapcsolni.
Pedig valamikor az adb driver nem tetszik neki
Nekem nyolc androidon hetes verziós tools jó.próbálj meg letölteni régebbi verziót a programból.
Lehet egyébként hogy a legújabb verzió nem jó neked, hogy a kilences droid miatt matekozikegyébként működnie kéne nálad is.
-
-
®abstract®
őstag
-
Divinity
őstag
válasz
Ablakos #1323 üzenetére
Igen az ujjadnál ez a két lehetőség van. Ellenben az ilyen tollaknál nem csak ez a két opció van hanem a nyomás erősségét is követi, így az írásnak, rajzolásnak sokkal papír szerűbb érzete van. Persze ha csak ide oda nyomkodni kell akkor nem éri meg a nyomás érzékeny toll
-
Divinity
őstag
válasz
Ablakos #1262 üzenetére
Szerintem arra célzott a kolléga, hogy pont ilyen vádak miatt dobta ki Trump a Huaweit.
Persze a Google gyűjt adatokat de van belőle benefit (legalábbis nekem biztosan), míg a Huawei valószínűleg csak magának gyűjti a dolgokat és nem látsz belőle semmit kb mint Apple oldalon. -
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos #1256 üzenetére
Persze próbáltam többet is és használok is és én abszolút meg tudok lenni a Google szolgáltatások nélkül, pláne az alkalmazásai nélkül. Sok alkalmazás A Google play szolgáltatásokat igényli de ennek csak annyi értelme van hogy a reklámokat tolja az arcodba más előnye nincs csak hátránya.pontosabban le tudnak hallgatni megtudnak figyelni le tudjak csekkolni hogy hol vagy merre jársz, pontosan.
meg amint írtam is hogy böngészőből elérhető ami fontos a többire meg egyszerűen nincsen szükség szerintem -
Lermontov
friss újonc
válasz
Ablakos #1239 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a válaszod!
Megvan a gyári töltő. Csak a cikkek alapján úgy értelmeztem, hogy többféle USB to Std A kábel van, és amit töltésre használok, azt nem lehet használni adatátvitelre. Ez furcsa volt számomra, hiszen azt hittem, épp ez az egyik előnye ennek a kábelnek.
Ezek szerint saját gondolatom volt jó, és a gyári kábel mégis használható adatátvitelre is? A számítógépemről szeretnék adatokat (tananyagot, fotókat) átvinni a tabletre. Ugyanúgy használhatom erre is akkor, igaz?
Elnézést a gyerekes kérdésért, ha nem találtam volna ennek ellentmondó cikkeket, nem merült volna fel bennem a kérdés.
És még egyszer köszönöm a választ!
Szia Divinity!
Neked is köszönöm a választ, nagyon megnyugtattál.
(Bocs, hogy így válaszoltam, de most szembesültem vele, hogy a következő válaszig nem tudok újra írni, így maradt ez a megoldás)
Akkor alaposabban szétnézek, és gyári kábelt, vagy egy jó minőségű kábelt fogok venni. Ezek után nem foglalkozok a hivatalos minősítéssel, végül is a Samsung gondolom nem gyárt gagyit.
Még egyszer köszönöm a válaszod! -
-
Magnat
veterán
Feltettem a free Apexet, nekem alapbeállításokkal sajnos egyáltalán nem is fordul fekvő módba, függetlenül attól, h az auto elforgatás aktív vagy sem, az asztal álló, ha az Apex beállításokat megnyitom, egy pillanatra fekvőbe ugrik aztán vissza állóba ... Vmit tudok állítani, h úgy maradjon?
-
-
Úgy rémlik, az EU kötelezi mostanság a gyártókat, hogy 2 évet biztosítsanak, de lehet, hogy csak egy terv volt, biztos infóval nem szolgálhatok.
OFF
Ezért szorítottam, hogy a OnePlus belépjen a tablet piacra is: a már 2,5 éves OP3 még mindig kap frissítéseket, és készül rá a Pie is. Úgy, hogy 125 ezer forint volt megjelenésekor csúcshardverrel, 2 év házól-házig garanciával.
ON
-
kaciokos
őstag
Azért azt vedd figyelembe, hogy egy leállítás / elindulás energiaigénye elég magas, kb. annyi, amennyit a tab a polcon pihenve bekapcsolt WiFi-vel megeszik 8 óra alatt. Ha meg kikapcsolt képernyőnél kikapcsolod a WiFi-t, akkor az végképp energiatakarékosabb. Persze ha hosszabb időre hagyod kikapcsolva (pl. este 10 és délután 5 között), akkor lehet, hogy megéri.
-
Iparmágnás
tag
Pár napot használtam, de bevallom nem látom jelenleg értelmét, készenlétben nem eszik sokat a gép. Pedig mindig ébrentartja a wifi-t. Úgy voltam vele, maga a bekapcsolás elég energiaigényes, így kikapcsoltam ezt a beállítást. Hozzá kell tenni, nekem elég alacsony az alvásigényem, de aki 9-10 óráig nem nyúl hozzá, neki lehet jobban megéri ez a funkció.
-
kaciokos
őstag
Sajna az enyém is angol, szoftveresen van átmappelve magyarra, vagyis a "t" melletti billenyűre "y" van írva, de ha lenyomom, akkor "z"-t ír. Bár mostanában nem is ezt, hanem egy sima wireless billentyűzetet használok, aminek a vevőjét OTG kábellel dugom be, és az rendesen magyar kiosztású, ráadásul kényelmesebb a leütése, és a sebességet is jobban bírja (a BT billentyűzet kihagy karaktereket, ha gyorsan gépelek).
-
bigsee
addikt
-
kaciokos
őstag
Én gyári tokkal használom, az alsó hangszóróknál van kivágás, a felsőre félig rátakar, ezt egy picit lehet is hallani, de épp hogy csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest