- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
Merula Alba #1164 üzenetére
Természetesen. Több dologban is egyetértek.ha ezirányú igényeid vannak szerintem megtalálod az xda n kívül is a hasonló csatornákat ahol foglalkoznak ilyesmivel.
-
®abstract®
őstag
válasz
Merula Alba #1159 üzenetére
Használtam én is főzött romokat telefonra és tabletre is mondjuk nem erre hanem egy másik tabletre. Nekem pedig pont az ellenkezője volt a tapasztalatom. Egy főzött rom tízből kilenc alkalommal biztos hogy hibás. Mindig van valami ami nem működik vagy hibásan működik. Érzékeny valamire vagy lefagy hogy újraindulhat bármi előfordulhat.
Ez a tablet nagyon bejön nekem. Személyre tudom szabni, Na jó persze nem egy xiaomi miui felület, de azért elég jó beállítható ez is. Én elégedett vagyok evvel is ,nyolcas droido vagyok.De hogyha szét nézel fórumokon például az XDA N, akkor láthatod hogy van hozzá: AOSP, lineage os, Twrp.stb.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Merula Alba #1157 üzenetére
Nyugi, nem kötekedni akartam. Én is rengeteg telómon cseréltem romot, de tableten nem láttam még értelmét. Azt csak kiegészítő médiaeszköznek használom, amit meg nem használok gyári/google appot azt meg letiltom. Csak kíváncsi vagyok, hogy mi több kihozható egy főzött rommal, amit a gyári nem tud. Az újabb andoid meg annyira nem hajt.
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
Merula Alba #1154 üzenetére
Én nem, de tabletre nem is látom nagy értelmét. Bár nem tudom miben lenne jobb, nekem jelenleg is tökéletes!
-
cH1
aktív tag
válasz
Merula Alba #490 üzenetére
Szia!
Nekem is bele telt egy kis időbe mire rájöttem hogy működik az M5 litehoz kapott toll. A tetejét le lehet tekerni, van egy piros kis gumi valami a rugón rajta, azt ki kell venni belőle, utána tökéletesen működik.Viszont kérdés M5 lite-hoz: a wifi ac-s? Mert nagyon nem látja az 5ghz-es hálózatot a telekomos modem mellett ülve se.
-
Muad Dib
csendes újonc
válasz
Merula Alba #492 üzenetére
Szia!
A Litenak van tolla, és minden egyébb szórakozás nélkül kéne müködnie.
Ha mégsem teszi, vidd vissza.Az M5 nem penes, elvileg még az a réteg sincs benne a kijelzöjében amivel menne.
Az M5 PRO verzióhoz van toll, viszont azt itthon hivatalosan senki sem forgalmazza.
Tehát nem a gyerköcök csaklizták el. :-)
-
Cancer
senior tag
válasz
Merula Alba #490 üzenetére
Én úgy láttam,hogy csak a Lite-hoz jár toll.
Nézd meg,hogy elem van-e benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged