- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
®abstract®
őstag
Persze értem én a lényeget
Hátha nem akar visszatérni a Google hoz akkor ne térjen vissza de dolgozzanak azon hogy legyenek épkézláb alternatív megoldásaik ha már nélkülözni kell.
A másik az ami a Huawei el kapcsolatban sose volt nekem szimpatikus az árképzés: pofátlanul drágák a termékeik és nem értem hogy miért. Vannak jó dolgaik persze ez a túlárazott kínálat mint a samsungnál meg ami az alma cégnél is látható Hát ez nem értem hogy miért követi a Huawei. De mondjuk a válasz egyszerű Hát ha megveszik ennyiért is akkor miért ne adnák drágábban?!
Akinek szüksége van és szüksége is lesz a Google nek az alkalmazásai ra az fel tudja telepíteni egyéb forrásból ami kell neki, de ami pofátlan dolog az tényleg az árképzés tehát ennyi pénzért ne kelljen már nélkülözni -
®abstract®
őstag
-
®abstract®
őstag
-
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm. Adok neki esélyt, de sajnos annak is pont Wifi betegsége van.
Bizonyos pontokon oldalt nem lehet megfogni (hol máshol fognék egy 10"-ost), mert akkor nagyon lecsökken a jelerősség. Már nevetek (persze valójában mérges vagyok), hogy lassan 2020-ban még ilyen alap dolgok sem működnek normálisan egy tableten, ami kimondottan erre lett kitalálva.
Van róla videó...
és elég sok panasz a neten. Pl itt és itt. -
HUNNIA1920
őstag
A natív VP9 támogatás a gond, amit hivatalosan a Kirin 960 nem támogat, ha jól tudom. Ezért kell trükközni vele. Mondjuk ez elég nagy gáz egy nem éppen belépő szintű és áru táblagéphez képest. Igaz a tesztben is írták, hogy illett volna bele tenni a Kirin 970-et.
Jelenlegi hivatalos adatok szerint Android 10 se lesz rá, csak az M6-ra, ami megint csak rossz pont.
-
kaciokos
őstag
Kipróbáltam, és nekem is megáll 10 perc után a lejátszás. Ugyanúgy Total Commander LAN pluginjából nyitottam meg a filmet, és VLC-vel játszottam le. Sajnos kísérletezgetni nem volt időm, de két tippem van. Vagy a TC LAN csatlakozsán kell állítani (van ott pár opció), vagy ami több sikerrel kecsegtet: meg kéne próbálni úgy, hogy közvetlen a VLC-ből nyitni meg a file-t, az is tud SMB megosztást listázni, mert lehet, hogy közben a *** memória manager kilövi a háttérben futó TC-t, ami teljesen érthető, lehet, hogy akár 5 MB RAM-ot is megeszik.
Chrome-ot nem használok, tableten az Opera nekem sokkal jobban kézre áll.
-
-
Ablakos
őstag
-
Divinity
őstag
Szia!
Az első problémával én nem találkoztam mivel nem használok nav bar-t, Nova szépen alulra rak mindent nálam.
Viszont az elforgatós dolog itt is megvan. Ami érdekes mert EMUI 8-on még szuper volt és a 9.0 update ölte ezt meg. Vannak appok amik force-olnak orientációt de nem a legmegbízhatóbbak, gyakran megdöglenek. Remélhetőleg a 9.1 fixálja a dolgot mert ez tényleg elgé idegesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Nintendo Switch 2
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest