- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
vlesi69 #1479 üzenetére
Szevasz
A Lenovo p 11 az nem sokkal jobb mint a ez a vas
A pro változatában erős a hardver de nem esünk tőle hasra.
Galaxy Tab S7 8 giga rammal már azért elég fincsi
ebben a készülékben a 120 hz es kijelző frissítés az gyorsan le fogja szívni az aksit.
Kollégámnak Galaxy s20 van és a bekapcsolt 120hz kijelző frissítéssel hat hét óra a készülék üzemideje
Én 6 giga RAM alatt már nem vennék tabletet -
®abstract®
őstag
válasz
vlesi69 #1476 üzenetére
ha spórolni akar az ember mert nincs kitömve pénzzel nyakig akkor érdemleges darabok lehetnek ezek a másod vonalas kínai gyártók termékei. fejlődnek fejlesztenek egyre jóbb készülékeik vannak.van is egy ilyesmi tabletem ami márciusban lesz hat éve hogy vettem. köszöni szépen még működik
-
®abstract®
őstag
válasz
vlesi69 #1270 üzenetére
+1
a google alkalmazások nélkül is van élet 🙂Windows alatt pont a napokban tesztelek emulatorokat: android & Xbox 360 és PSX3. Működőképes használható mind, Android emulátor al szerintem simán kiváltható egy tablet is akár
és ha van egy izmos pc akkor szerintem ugyanolyan élményt is elérhetünk mintha megvennénk 200000 Ft feletti tabletet
-
Magnat
veterán
válasz
vlesi69 #1195 üzenetére
Én meg ha éjszakára teszem fel, akkor egy 1.4A-s Nexus 7 töltővel ... Ha gyorsan kell a szufla, akkor a sajátjával ... Mondjuk egyik iszonyú bosszantó hülyesége ennek a tabnak, h bekapcsolt kijelző mellett nagyon lassan tölt (az én 8.4em legalábbis), szóval ilyenkor jobb letenni egy időre.
-
Krystal_s
addikt
válasz
vlesi69 #1111 üzenetére
Köszönöm szépen, hogy megnézted.
Beszéltem még pár emberrel és nem győzött meg a Wifi hatótávolsága sem.
A tesztek alapján és itt a videóban is jól látni. Huawei Mediapad. SLOW Wi-Fi
Plusz még az is gond, ha valaki bekapcsolja a Bluetooth-t. Felére, negyedére leesik a jel. Tele van vele a net.
Inkább megpróbálok egy Samsung G.Tab S5-öt és ha esetleg nem lesz jó, akkor marad az Ipad. -
törölt tag
Majd lesz valahogy... A Google és a Qualcomm "csak" térdre rogyasztotta a Huawei-t, de az ARM konkrétan megadta a kegyelemdöfést. Naiv dolog azt hinni, hogy ez csak a Huawei-ről szól, nagyon durva lesz már a válasz is, de az ipari forradalom ezzel elkezdődött, ami mindenkinek fájni fog.
(#876) Timer Ez rosszabb forgatókönyv, mintha az Intel biztosítaná az architektúrát.
-
®abstract®
őstag
mert erőforrásigényes.droidon 5-6-8-10 szál fut a ramban.1,5 giga ramot könnyen megeszik.ez windows alatt még több.a mindenféle beépülő kitörölhetetlen kéretlen program csak hab a tortán..
a chrome böngésző:továbbá,buta,korlátolt,eröltetett.évek óta más böngészőket használok:cm browser,uc browser.mind2 ad blokkeres,fordítani tud,oldalak mentése html be.oldalakon videók letöltése. sőt utóbbi letöltés gyorsítóval(duplázni tud). további xtra böngésző:puffin browser.
-
Köszi Neked is, rengeteg videót megnéztem, és annak ellenére, hogy korábban a Galaxy Tab S3-at szemeltem ki (elsősorban az AMOLED miatt), egyre szimpatikusabb az M5, pláne, mert 2 év garival elhozható annyiért, amennyiért a konkurencia csak zugboltból, vagy kéz alól.
Nejem P9 Lite 2017-et használ, de annak ellenére, hogy én ajánlottam neki, azért nem sírom el magam a gyönyörtől, hasonló árban a XIAOMI A1 Global köröket ver rá rendszersebességben. Szóval, nem vagyok a brand ellen, és mellett sem, de hamarosan felkeresek egy MediaMarktot, és személyesen nézem meg magamnak az M5-öt, ha meggyőz, akkor hozom is el!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged