- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez teljesen igaz, csak ilyen alapállással kár is bekérdezni egy fórumra...
Ha ez a helyzet, menj, költs és örülj a szerzeményednek.
Egyébként fura dolog ez: én is ismerem persze az újdonság varázsát, mindig ott van pl. egy gitárban, erősítőben, stb., de egy okoskütyü esetében mindig azon veszem észre magam, hogy ugyanaz a fekete tükör bámul rám, mint azelőtt, és ha bekapcsolom, ugyanazok az app ikonok merednek vissza, mint régebben; másfél óra alatt rájövök, hogy nem történt semmi említésre méltó előrelépés.
-
Koszi a valaszt. Ezt nem is figyeltem marmint hogy itt csak m3 tulajok vannak. Lenne kulon topikja a litenak? Nah mindegy is. En megvettem. Mutternak siman jo , netre meg fenykepekhez, illetve nekem kellett a 10’ kijelzo. Neztem a neten de nem is latok a sima M bol csak a 8’ osat
-
Nekem 2 percig volt a fülemben, csak azért, hogy megnézzem, többet tud-e, mint az ár/érték/hangminőség trióban verhetetlen Rock Zircon/Rock Y1 párosom (szubjektív nyilván). Hát röviden: mély 0, cserébe klasszikus zenére kiváló lehet. Én is visszaraktam a dobozba és továbbra is kerülöm ezt a túlértékelt márkát
-
Trooper82
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
Anno mikor a Mediapad M2-t használtam akkor innen az EMUI Google+ közösségi oodalról halásztam össze témákat.
-
Joe.36
addikt
Gyári fólia szerintem nagyon jó, nem kell bénázni vele, olyan mintha rajta se lenne, én szeretek rá vigyázni, szerintem ez sokáig megmarad, elég nekem mindenre.
Szerintem a fólia kell rá mindenképp, főleg hosszú távon. A karcok miatt. Nem véletlenül adták hozzá és benne van az árban.
Ha esetleg egyszer eladom, szép állapotban többet ér. -
-
-
student
őstag
-
Joe.36
addikt
Volt jó sok tabom, nekem eddig ez a legjobb, vannak hibái, nem tökéletes, de amire kell nekem jó. Játékra nem használom. Net, Filmezés, Zene, Telefonálás, Navigáció, ezekre tökéletes, a hangja meg verhetetlen
. És igen a kijelző is nagyon szép, meg az egész, jó érzés kézbe venni.
-
student
őstag
én még nem vettem meg az m3-at, még megvárom lenovo tesztjét,
ahogy olvasom annyira nem szuper ennek az akkuja és számomra teljesen felesleges az 1600 x 2560 felbontás csak zabálja a gépet,akkut -
törölt tag
Nézd én azért cseréltem le főként a Nexus 7 II-őt, mert sosem fogja megkapni hivatalosan a 7.0-át, és nem volt kedvem, meg bizodalmam főzött romok havonkénti ráhúzására. Szóval ha ez a készülék, amely ennyibe kerül, és melynél nem lehet azt mondani mint amit a Google kamuzott, hogy azért nem, mert a 7.0-nál már alapkövetelmény a hardveres rendszertitkosítás:
"A CDD szerint ugyanakkor a hardvernek támogatnia kell a rendszertitkosítást, és annak aktívnak kell lennie alapvetően. A CDD szerint a titkosítási teljesítménynek 50MiB/s-nál gyorsabbnak kell lennie. A Nougat egyébként már fájlszintű titkosítást alkalmaz, amelyhez beveti az ARMv8 extra utasításkészleteit, írja a publikáció."
https://prohardver.hu/tema/re_google_nexus_7_2013_ranc_felvarrva/hsz_7112-7119.html
Aminek az N7 II sem felelt meg...
Akkor ha azt veszem, hogy az N7 II is FHD-s volt már Android 6.0-val csak az marad magam nyugtatgatására, hogy a táblagépeknek beépített akkumulátora van, az N7 II régi volt már, garancia is lejárt rá, és még jó áron (33 000 Ft-ért) tudtam értékesíteni, valamint itt 4 GB RAM van, 64 GB ROM, és eladhattam az LG LEON telefonomat is (mondjuk az fateromé lett, szóval inkább átadtam)
-
Bailey
senior tag
A Viber aktiváláshoz nem kellett root. Csak át kell állítani a felbontást, aktiválni a Vibert, majd vissza lehet állítani a gyári felbontásra. Kb. 2 perc volt az egész művelet. A leírások szerint a Chrome minden reboot után visszaáll telefon módba, de a Viber működik továbbra is az eredeti, illetve ROG módban is, igaz a telefonos felülettel. Engem annyira nem zavar hogy sok alkalmazás telefonos módban fut, nekem a Viber kellett, hogy működjön szinkronban a telefonommal.
-
bsebi
csendes újonc
Viber nem fog menni, kilép a telefonon ha aktiválod. Én is írtam a Viber supportnak, de esélytelen onnan bármi értelmes reakciót is kapni. Ezzel számolj, amúgy minden más szempontból szuper gép, jó aksi, nem döccen meg. Játszani nem játszom rajta, wifi je is teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest