- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsebi
csendes újonc
Sziasztok!
Akinek már a 7-es android van fent (Emui 5), annak dpi átállítással megy a viber? Köszönöm előtte is a választ. Nekem fontos lenne mert ez a feltétele hogy frissítsem az M3-am. Amúgy jól gondolom, hogy Ota-n még nem jött senkinek (nekem wifi only van)?
-
bsebi
csendes újonc
Nagyon köszönöm, főleg Hyena segítségét! Működik a viber
))
Nekem csak ez kellett a boldogsághoz! Megpróbálom leírni lépésről lépésre ha valakinek kell egy kis segítség1. Fejlesztői mód aktiválása (a készülék névjegyénél a build számra sokszor klikkelni, majd az Usb hibakeresés engedélyezése
2. Pc-n a minimal adb and fastboot letöltése és telepítése adthj leplezni
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2317790
3. Csatlakoztatni adatkábellel a tabot a géphez
4. Engedélyezni a hozzáférést a tavon felugró ablakon
5. Elindítani az adb-t és a felugró parancssorba beírni "adb shell wm density 325"
6. Ezután sima viber telepítés és láss csodát működik!
Ezután vissza lejtett állítani 400,440,480-ra igény szerint
Köszönöm mégegyszer Hyena segítségét
Remélem tudtam segíteni másoknak is. -
-
bsebi
csendes újonc
Kipróbáltam a viberes linket de nekem nem aktiválta, szóval a dpi-t kellenne megváltoztatnom. Hova kell beírni az adb shell wm density 325-öt ? Gépre dugtam kábellel de utána, nem tudom hova írjam be...
köszi előre is a segítséget.
-
bsebi
csendes újonc
Sziasztok! Jó olvasni hogy van megoldás a viberre. Értem hogy át kell állítani a dpi-t 325-re. A kérdésem csak az hogy mennyi az eredeti amire vissza kell állítani miután aktiváltam, hogy újra az eredeti legyen? Vagy ezt egy sima újraindítás is mindig megteszi és nem kell alaphelyzetbe állítani? Engem ez csak a Viber miatt érdekel többi app tablet-telefon nézete nem zavar. Köszönöm előre is a választ, segítséget
-
bsebi
csendes újonc
Viber nem fog menni, kilép a telefonon ha aktiválod. Én is írtam a Viber supportnak, de esélytelen onnan bármi értelmes reakciót is kapni. Ezzel számolj, amúgy minden más szempontból szuper gép, jó aksi, nem döccen meg. Játszani nem játszom rajta, wifi je is teljesen rendben van.
-
bsebi
csendes újonc
válasz
#10647296 #86 üzenetére
Köszönöm hogy kipróbáltad! Amúgy meg logikus mert a régi tabomon simán megy egyszerre a kettő és persze szinkronizál, itt is így kellene működnie, de ez nem s tab hibája persze,viberék talán javítják, írtam már a supportnak de sajnos eddig csak nem kompetens emberekkel emaileztem. Akinek ez fontos az várjon hátha javítják, a tab viszont gyors, jó akksi, és gyönyörű kijelző tehát megéri aszú árát. Még egyszer kösz a segítséget!
-
bsebi
csendes újonc
Sziasztok! Bárkinek akinek van, megy rajta a Viber úgy hogy közben nem lép ki a telefonról? Én ezzel a problémával küzdök, nagyon jó lenne ha vki tudna segíteni. Ezen is múlik hogy visszaküldjem, ezt leszámítva viszont hibátlan, gyors, jól szól, fürge. Köszönöm a mielőbbi segítséget!
-
bsebi
csendes újonc
Szia!
Én is megkaptam ma de nekem az a vajon hogy a viber nem megy rajta, azaz amikor aktiválom akkor a telefonomon kilép. Korábbi tabomon simán ment együtt, de itt úgy tűnik hogy a tabot telefonnak látja és emiatt lép ki a másikon. Neked sikerült aktiválni a vibert úgy hogy a telefonon is aktív maradt? Wifi only modell. Köszi a mielőbbi választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest