- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
kisdobos0111 #1236 üzenetére
Ahogy az utánadlévő írta. Ez simán kivált egy otthoni ágybanfekvős-hurcolászós notit, verhetetlen üzemidővel.
-
gps76
őstag
válasz
kisdobos0111 #1234 üzenetére
Nekem az "eredeti" M3, csak 8.4" van belőle QHD kijelzővel, amiben ugyanaz a hardver van mint a Honor 8-ban, P9, P9 Plus-ban.
A Lite-al az a "bajom", hogy oké szép meg jó, de tudásához 65000-ért drága a 8-as. Megveszed ezt vagy a 10-est 90 körül van és fél év múlva(de már lehet most is belakva) kevés lesz, aztán vagy sokat bukva eladod és veszel egy jobbat, vagy mérgelődsz, hogy miért nem sima M3-at vetted, ami hosszútávon jobb választás. -
gps76
őstag
válasz
kisdobos0111 #1232 üzenetére
Moziban
...
Aki venni akar tabot, ne a Lite verzióval foglalkozzon amit el lehet várni egy tab-tól azt a sima M3 tudja, kompromisszumok nélkül.Én arra lennék kíváncsi, mivel nincs gari az enyémen kinyitottam a bootloadert, twrp, meg root az adaway miatt, ha lenne egy frissítés a B370 után hogy rakom fel?
-
gps76
őstag
válasz
#41133696 #443 üzenetére
Pont ez az, hogy a dpi-vel "tudatja" a rendszer egy programnak, hogy tablet vagy telefon módban jelenjen meg. Elég használhatatlan lenne egy Samu S6-on tablet módban megjelenő chrome pl., pedig QHD az is.
Nagyon kíváncsi lennék a Huawei miért a telefonost állította be. Az, hogy megnőtt telefon nem lehet indok, mert van egy Tab S2-m is és ott tablet minden megjelenítés, pedig azzal is lehet sms-t, telefonhívást lebonyolítani. Egy kapcsoló lenne az igazi. -
gps76
őstag
Arra tudtok valami megoldást, hogy az alkalmazások ne telefonként kezeljék megjelenítésben a tabot? Tudom, hogy dpi-t kellene váltani, de ez root nélkül nem megoldható.
Jelezni kellene fejlesztőknek a 7-es rendszernél legyen valami kapcsoló, mint az ROG módnál amitől tablet módba váltana. Pl. chrome is használhatóbb tab módban. Padfone S-ből vettem a példát telefon megjelenítésnél abban a módban van, beletéve a tabletba átvált tab megjelenítésbe. -
gps76
őstag
Állítgatja a csúszkát, és még mintha a kékfényszűrővel is szórakozna.
Aki akar egy jó Launhert rakja fel az Asus ZenUI launchert [link], nagyon testreszabható tudja a képernyőn bárhol lefelé mozdulattal a gyorskapcsolókat, ikonokon a számlálót, meg van alkalmazás menüje.
Meg van itt egy nagyon jó képnézegető ujj széthúzással változtatható az index képek mérete és érdemes a beállítások menüjébe is benézni.[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest