- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
szia! én tkp csak annyit vártam el, hogy a NATÍV felbontásán levő bármelyik videt le tudja játszani.
ja meg h YT-on tudja az 1440p-t ami szintén szélességben a nativnak felel meg.
mivel ma már nagyon sok youtube-os akiket nézek minimum 1440pben vagy felette tölt fel ált DSLR-ekkel és ott nagyon látszik a különbség fullhdhez képest, mivel tűéles.netflix, sorozatok stb nem érdekelnek, csak torrenteket nézek.
azt még elfogadtam volna hogy 2160p-t nem tud, de amikor leesett hogy fullhdnál bezár a bazár, azon kicsit kiakadtam. egyébként szerintem a hardver simán elvinné, inkább kodek vagy lejátszó szinten nincs optimalizálva a dolog. magyarul a huawei leszarja, nyilván az M5 miatt nem akar már hozzányúlni. ez pedig nekem nagyon nem szimpatikus.
főleg h a tablet amúgy jó, hangja, szinei, képernyője gyönyörűek.
a elejével nem értek egyet, nekem a asus x97-pro, Core i5 4670K konfigom onboard VGA-val reccenésmentesen viszi a 60GB-os BD ripeket is.
végével meg poén, mert én pont nem a stream miatt várok az m5-re, hanem majd ha annyi lesz mint most az m3 veszek egyet.
-
törölt tag
-
beller
aktív tag
A lányom 2 hete vett egy vadi új m3 64 LTE 8 colost. Neki sem jött a frissítés. Mondtam neki az hogy lehet, mikor itt a fórumon mindenki megkapta. Nincs neki sim kártya benne, jelenleg csak wifi-n használja. Wifin a 2,4 GHzről átállítottam a kapcsolatot 5 GHz-re. egyből jelezte, hogy van frissítés. Szépen megjött rá a 7-es android, azóta is műxik. Lehet csak egy wifi "váltás" is elég a frissítéshez.
-
Lizingrider
csendes tag
Sziasztok, új vagyok ebben a topicban, mert az M3-at is pár napja vettem. Olvasgattam itt azt a VIBER problémát ami nekem is előjött, és talán ezt már kiveséztétek valahol a topicban. Ha mégsem és valaki más is szív ezzel, akkor norti októberi hozzászólásában van a megoldás:
norti
(őstag)
Display / View mode és Font size small (legkisebb) esetén tabletként viselkedik, amúgy mobil.EZ A VIBER PROBLÉMÁT IS MEGOLDJA!
Kösz norti
-
Ra3
őstag
Tudtommal nem használok semmi ilyesmit, első indítás óta csinálja, telefonon, másik tableten megy minden rendesen, azért fordultam ide mert nem tudtam másra gondolni mint hogy ebben van valami beépített védelem, úgy ahogy van rajta valamilyen Avast alapú víruskereső is a tablet kezelőben.
-
törölt tag
-
ctibor
senior tag
Működik, de nem tökéletesen. A második csomagból csak az update.app-ot rakja fel, a frissített alkalmazásokat, esetleg modem fájlt, stb NEM.
Ezt a felhasználó többnyire észre sem veszi, hiszen a korábbi ROM-ban is megvoltak ugyanazok az appok, legfeljebb az tűnik fel, hogy olyan gyári appok, amelyeket korábban eltüntettél (pl. demo játékok) a frissítéssel sem jönnek vissza, mert nem flashelődnek fel (bocs a csúnya megfogalmazásért).
-
grobi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- Analóg fényképezés
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest