- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
szia! én tkp csak annyit vártam el, hogy a NATÍV felbontásán levő bármelyik videt le tudja játszani.
ja meg h YT-on tudja az 1440p-t ami szintén szélességben a nativnak felel meg.
mivel ma már nagyon sok youtube-os akiket nézek minimum 1440pben vagy felette tölt fel ált DSLR-ekkel és ott nagyon látszik a különbség fullhdhez képest, mivel tűéles.netflix, sorozatok stb nem érdekelnek, csak torrenteket nézek.
azt még elfogadtam volna hogy 2160p-t nem tud, de amikor leesett hogy fullhdnál bezár a bazár, azon kicsit kiakadtam. egyébként szerintem a hardver simán elvinné, inkább kodek vagy lejátszó szinten nincs optimalizálva a dolog. magyarul a huawei leszarja, nyilván az M5 miatt nem akar már hozzányúlni. ez pedig nekem nagyon nem szimpatikus.
főleg h a tablet amúgy jó, hangja, szinei, képernyője gyönyörűek.
a elejével nem értek egyet, nekem a asus x97-pro, Core i5 4670K konfigom onboard VGA-val reccenésmentesen viszi a 60GB-os BD ripeket is.
végével meg poén, mert én pont nem a stream miatt várok az m5-re, hanem majd ha annyi lesz mint most az m3 veszek egyet.
-
törölt tag
-
beller
aktív tag
A lányom 2 hete vett egy vadi új m3 64 LTE 8 colost. Neki sem jött a frissítés. Mondtam neki az hogy lehet, mikor itt a fórumon mindenki megkapta. Nincs neki sim kártya benne, jelenleg csak wifi-n használja. Wifin a 2,4 GHzről átállítottam a kapcsolatot 5 GHz-re. egyből jelezte, hogy van frissítés. Szépen megjött rá a 7-es android, azóta is műxik. Lehet csak egy wifi "váltás" is elég a frissítéshez.
-
Lizingrider
csendes tag
Sziasztok, új vagyok ebben a topicban, mert az M3-at is pár napja vettem. Olvasgattam itt azt a VIBER problémát ami nekem is előjött, és talán ezt már kiveséztétek valahol a topicban. Ha mégsem és valaki más is szív ezzel, akkor norti októberi hozzászólásában van a megoldás:
norti
(őstag)
Display / View mode és Font size small (legkisebb) esetén tabletként viselkedik, amúgy mobil.EZ A VIBER PROBLÉMÁT IS MEGOLDJA!
Kösz norti
-
Ra3
őstag
Tudtommal nem használok semmi ilyesmit, első indítás óta csinálja, telefonon, másik tableten megy minden rendesen, azért fordultam ide mert nem tudtam másra gondolni mint hogy ebben van valami beépített védelem, úgy ahogy van rajta valamilyen Avast alapú víruskereső is a tablet kezelőben.
-
törölt tag
-
ctibor
senior tag
Működik, de nem tökéletesen. A második csomagból csak az update.app-ot rakja fel, a frissített alkalmazásokat, esetleg modem fájlt, stb NEM.
Ezt a felhasználó többnyire észre sem veszi, hiszen a korábbi ROM-ban is megvoltak ugyanazok az appok, legfeljebb az tűnik fel, hogy olyan gyári appok, amelyeket korábban eltüntettél (pl. demo játékok) a frissítéssel sem jönnek vissza, mert nem flashelődnek fel (bocs a csúnya megfogalmazásért).
-
grobi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest