- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Használ valaki bluetooth-os billentyűzetet, és ha igen milyet? Mert én az Ebay-en nagyon tutikat találtam csak sajnos egyiken sincs ékezetes betű
Áthidaló megoldásként vettem OTG kábelt, de az nem az igazi.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Próbáltam a problémámra rákeresni, de nem találom. Szóval, lemerült a masina, és újra indítás után kéri a jelszót (nem a SIM-ét) és nem fogadja el egyik verziót sem, amiket használni szoktam. Most mi a teendő?
-
MLA
aktív tag
válasz
papabear73 #679 üzenetére
Az LG-nek egyetlen gondja volt nálam, iszonyat gyorsan merült, ha nem használtam akkor is. Ebből a szempontból a Huawei sokkal jobb. Két napig nem volt érkezésem használni, mert hajtani kellett melóban, aztán tegnap délután ahogy felvettem, na mondom biztos mehet a töltőre (az LG-ből kiindulva), aztán majd hanyatt estem, mert ötven felett volt az akksi, pedig mikor leraktam sem volt teljesen tele. Úgyhogy nálam ő a csúcs
-
MLA
aktív tag
válasz
Chris Kiki #643 üzenetére
A kapcsoló müxik. Csak ha kinyitom a tokot feléled a kijelző, ha bezárom elalszik. Mintha nem lenne kikapcsolva.
-
MLA
aktív tag
válasz
Chris Kiki #641 üzenetére
Pedig már egy gyári vissza állítást is csináltam.
-
MLA
aktív tag
Délelőtt frissítettem a 302-es romra, és azóta két roppant idegesítő problémám van. Az első, hogy nem tudom kikapcsolni az intelligens tok funkciót. Ez azért gáz, mert rendeltem németből egy ideiglenes tokot rá ami annyira vékony, hogy a kijelzőre hajló része magától eláll a géptől ha nem rakok rá valami nehezéket, és ilyenkor feléled a kijelző. A másik pedig, hogy a kijelző random ki-be kapcsol. Bármit csinálok, ha két másodpercig nem nyúlok hozzá kikapcsol, holott harminc másodpercre van állítva. Nem mindig de sokszor. Aztán lekapcsolom a kijelzőt (nem hajtom rá a tok fedelét) és megmozdítom vagy lerakom az asztalra és magától vissza kapcsol. Pár napja meg van a masina de eddig ilyen gondom nem volt, csak amióta frissítettem. Tapasztalt valaki hasonlót, vagy valamit elállítottam talán? Bármi okos ötletre vevő vagyok.
-
MLA
aktív tag
Úgy tűnik baromi lassú ez a töltő ami hozzá jár. Szerintetek mit szólna a P9 gyors töltőjéhez? Végül is a töltő fejben van a túltöltés védelem, nem? Mármint, hogy csak 3/4-ig tölti gyorsan, aztán vissza vesz a sebességből normálisra?
-
MLA
aktív tag
Szintén ma kaptam meg
MM-nél rendeltem 29.-én hat-tíz napra írták a szállítást, de ugye közbe volt egy hétvége meg május 1, úgyhogy négy nap alatt ideért.
Eddig minden nagyon tetszik, az biztos, hogy az akksi nem lesz rossz, reggel negyven százalék körül kapcsoltam be, és most tizenhét százalékon van. Jó nem nyomkodtam egész nap, dolgoztam is (egy kicsit) Témáknál kellemes meglepetés ért, az "én" fülön ott volt az összes kedvenc témám amit a P9-el töltöttem le. Szóval öröm-boldogság. Plusz nekem nem hiányzik a 7-es android, a P9 üzemideje is a 6-oson volt tuti a 7-en majd a felére csökkent. Úgyhogy azt sem várom.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Megnézné valaki akinek van M3, hogy a Cradle of Empires játék telepíthető-e rá? Előre is köszönöm.
-
MLA
aktív tag
válasz
ghiottone #549 üzenetére
Ahha...megnéztem. Plusz két év rabságot is alá írva. Akkor már szerintem jobban megéri három ezret rárakni, és minden kötelezettség nélkül az MM-ből venni. Na mindegy. Igazság szerint azért olvastam végig a fórumot, mert az akksi fogyasztás érdekelne. Így pár nap használat után tudna valaki mondani róla valamit?
-
MLA
aktív tag
válasz
Chris Kiki #546 üzenetére
Szia. Te hol látod 105-ért, mert én csak 122.160.-ért találom.[link] Viszont a Media Marktban 107.990.-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest