- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trooper82
senior tag
válasz
alextheboss #2271 üzenetére
Szerintetek samsung tab s4-re érdemes lehet váltani? Ahogy nézem a chipset gyorsabb tesztek is jókat írnak és már az ár is lejjebb. Bár nem tudom megéri e a ráfizetést. Gondolkodom. Picit szaggat már, de amúgy semmi baja.
-
Trooper82
senior tag
Nem tudtok tippet adni esetleg, root nélküli felbontás csökkentéséhez? Nougatnál az alacsony felbontású energiatakarékosság nem működik. Játszana a gyerek de szaggatnak a dolgok. 6.0-ban volt ROG mód amit sajnos kivettek az újabb romokból.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Divinity #1719 üzenetére
Honor 8- nal talán népszerűbb a mediapad m3, meg hát kirin 955 vs 950 akkora különbség lenne? Csalódás lenne ha nem kapnánk meg.
Honor 8 megkapja:
https://www.google.hu/amp/s/www.xda-developers.com/honor-8-android-oreo-emui-8/amp/
https://www.xda-developers.com/huawei-oreo-emui-8-pro-9i-7x/
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Oreo frissitésről tudunk valamit? Most olvastam, hogy a p9, p9+ megkapja.
-
Trooper82
senior tag
válasz
tothferenc #1672 üzenetére
Nálam 640😃. Mivel megjelenítési mód "kicsi". Gondolom nálad közepes...
-
Trooper82
senior tag
Köszönöm az infókat. Most már nekem is frissült, sok változást nem látok. De legalább friss a biztonsági szint, emui 5.01
-
Trooper82
senior tag
válasz
Lizingrider #1526 üzenetére
A B302 az első megjelent hivatalos Nougat Rom. Fél éves.
-
Trooper82
senior tag
Azóta sem jelez frissítést.
Firmware finder sem talál semmit. Hisuit sem. Akinek a 32 gb-os wifi-s frissült mi a build száma az új rendszernek? Előre is köszi...
-
Trooper82
senior tag
Érdekes, hogy nem talál frissítést. Magyar a régió nálatok is, akiknek frissült? 302-es wifi-s firmware. Azért nem ertem, hogy ha azonos a típus, régió, miért nem egyszerre jönnek a frissítések?
-
Trooper82
senior tag
32 gb-os wifis verzióra még nincs frissítés...
-
Trooper82
senior tag
Sima biztonsági frissítést nem képesek június óta kiadni. Dehogy lesz itt Oreo. De remélem nektek lesz igazatok.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Megszünt a probléma amit korábban írtam. Hogy hard reset után is befagynak az értesítések ha ki akarom lőni őket másodpercekre beszaggatott. Felraktam ismét a hetest, megint rossz volt, beletorodtem. Pár nappal később egyszerűen elmúlt a jelenség. Vszinu valamelyiket program frissítése oldhatta meg. De fogalmam sincs, hogy melyik volt a ludas.
-
Trooper82
senior tag
válasz
silentkiller #1291 üzenetére
Nem oldódott meg, de a korábban többszöri ecsetelt adb parancsal tartósan megoldható pár perc alatt a probléma. Nekem frissítés után is csak egy qr-kód ellenőrzést kért.
-
Trooper82
senior tag
Nálam most kb a videok felénél ha elindítom a gyári lejátszót "a videót nem lehet elinditani" üzenet fogad. Teljesen mindegy, hogy sd-rol vagy belső memóriából játszom. Másik sd-vel is ugyanez. Hard reset volt kínomban nem segített. Mx player lazán lejátsza ezeket a videókat és a google fotók is. Azt hiszem beletörődöm.
Csak a 6.0 alatt rögzített régebbi videókkal van gondja. Más... Visszatért az a jelenség is, hogy ha az érteaítéseket balra húzom van, hogy másodpercekre befagy... Másnál ezek a problémák nincsenek? -
Trooper82
senior tag
Na leszedtem a teljes telepítőcsomagot, újratettem a nougat rom-ot és megszüntek a laggolások, factory reset sem kellett. ☺️
-
Trooper82
senior tag
Igaz, nem láttam. Jogos...
-
Trooper82
senior tag
Itt a B307.
https://www.getdroidtips.com/huawei-mediapad-m3-b307-nougat-firmware/
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Nálam 7.0 óta néha elég durván belaggol a rendszer. Például az értesítések balra pöccintésnél van, hogy másodpercekre befagynak, olyankor a menü is laggol. Újraindítás egy időre megoldja. Beta verziokkal, 6-oson nem tapasztaltam ilyet. Másnak is van hasonló jelenség? Factory reset már megvolt.
-
Trooper82
senior tag
Rakjátok fel a beta 301, vagy 302-t típustól függően. Utána fel fogja ajánlani OTA-n a hivatalos frissítést. Nem mindig adják OTA-n a főverzió frissítést. Lehet, hogy manuálisan kell majd a 6.0-soknak telepíteni a teljes firmware-t. Vagy van itt olyan 6.0-n lévő felhasználó akinek jelzett frissítést? Nekem wifi-s verzió van 301 beta volt fent és megjelenés napján ajánlotta már a frissítést .
-
Trooper82
senior tag
Van valami észrevehető változás a betához képest a biztonsági szinten kívül?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Chris Kiki #913 üzenetére
Köszi. Nem azért, el lehet lenni csökkentett felbontás nélkül is, de azért elgondolkodtató. A Huawei nem az a cég volt eddig aki úgy ad ki hivatalos szoftvert, hogy bizonyos funkciók egyáltalán nem működnek. Tablet mód gondolom továbbra is csak kis méretben érhető el, gondolom a viber sem megy két eszközön dpi állitgatás nélkül. Kiváló tablet így is imádom, de a hivatalos frissítéstol azt vártam, hogy javítják a béta hibáit...
-
Trooper82
senior tag
válasz
Chris Kiki #908 üzenetére
Köszi! Akkor a végleges verzióban sem működik. Ez szomorú. Lejjebb kéne vennie a felbontást. Ha nem látsz semmit, akkor továbbra sem csinál semmit. Köszi az infot...
-
Trooper82
senior tag
válasz
Chris Kiki #905 üzenetére
Hali! Akkumulátor beállításoknál alacsony felbontású energiatakarékosság. Béta verzióban bekapcsoltad és nem történt semmi.
-
Trooper82
senior tag
válasz
Chris Kiki #901 üzenetére
Szupi. LTE verzió? Ezek szerint a korábbi béta verzió lett a végleges. Meg tudod nézni esetleg, hogy a low resolution energy saving mode működik e?
-
Trooper82
senior tag
válasz
NavySeal #896 üzenetére
Picit elkanyarodtunk a témától, de ipad 2017 is van 8 col-ban? Ugy tudtam, hogy csak 9,7-es kiadás van. Nekem azzal csak annyi a bajom, hogy picit túl nehéz, jobban kézreáll a 8 col-os méret. Én ha lenne ideális méretben az ipad-ot választanám, de csak a szoftveres támogatottság miatt. Nem nagyon jön hivatalos frissítés az M3-ra...
-
Trooper82
senior tag
Hihetetlen, hogy nem képesek ennyi idő alatt kiadni a hivatalos frissítést...
-
Trooper82
senior tag
Nem megy. Egymás után szed le további csomagokat. A 7.-nél abbahagytam. 4,66 gb-nál járt.
-
Trooper82
senior tag
Ff-er kidob wifi verzióra egy 302-es ota update-et. 5-600 megabyte kb. Megnézzük hajlandó e frissíteni 301-ről...
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Az. Mennyire normális, hogy ha bluetooth adatátvitel megy éppen, akkor a wifi kb halott, használhatatlan, amint fogadta bluetooth-on a fájlt ismét hasít wifin az internet?
-
Trooper82
senior tag
http://www.stechguide.com/huawei-mediapad-m3-b303-nougat-firmware/
Aki mindenképp frissíteni akar, itt le lehet tölteni a firmware-eket és a három gombos módszerrel frissíteni. Én mivel még sem jót ,sem rosszat nem olvastam az új firmware-ről, még nem próbáltam.
-
Trooper82
senior tag
válasz
heidrich #739 üzenetére
Az szép. Én már rég kifutottam a 3 napbol de szerencsére már fel sem tűnik. Első nap néztem, hogy ilyen, láttam Médiában, hogy a kirakott példány is, így nem foglalkoztam vele. Ezek szerint kellett volna. Az uj készüléken egy picit sem világosabb a kijelző tetejénél? Facebook alatt a leglátványosabb nálam.
Az alábbi linken beszélnek erről. Sok készülék ilyen...
http://forums.androidcentral.com/huawei-mediapad-m3/772308-mediapad-m3-noticeable-light-bleeding-under-normal-conditions.html
-
Trooper82
senior tag
válasz
BornToBePuli #703 üzenetére
Esetleg nincs bekapcsolva az alkalmazások menü?
-
Trooper82
senior tag
válasz
papabear73 #679 üzenetére
Nem megy egyenlőre a béta verziók alatt a ROG mód másnál sem. Reméljük javítva lesz.
-
Trooper82
senior tag
Szerencsére nekem sincs gond a látásommal. A minimális különbség amit észre veszek ha nagyon figyelek,engem nem zavar
Számomra fontosabb a sebesség és a jobb üzemidő. De nem vagyunk egyformák, felesleges ezen vitatkozni. A kérdésemre, hogy Nougat telepítés után másnál működik e a ROG mód kapcsoló végül más fórumon kaptam választ, úgyhogy tárgytalan.
-
Trooper82
senior tag
Nougat alatt sikerült már valakinek a képernyő felbontás csökkentést eszközölnie? ☺️
-
Trooper82
senior tag
Nálam a ROG mód nem működik. Hiába kapcsolom be semmi nem történik.
-
Trooper82
senior tag
-
Trooper82
senior tag
Mivel nekem wifi-s verzió van,feltettem a 301-es firmwaret.Nekem nem megy a viber tablet módban nézet:kicsi, betűméret:nagy beállitassal. Nem lehet telefonon, tableten együtt használni ugye a telefon mód miatt továbbra sem.
-
Trooper82
senior tag
Akik már frissitettek.. Gyorsabb a rendszer hetes droiddal? Sok helyen pl az email alkalmazásban, wordben eléggé szaggatott a görgetés, zoom stb..
-
Trooper82
senior tag
Siker. Theme editorral le tudtam tölteni a gyári betűtípust.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Huawei theme editorral sikeresen elállítottam a betűtípust. Sehogy nem tudom visszaállítani a gyarira. Töröltem az appot kivalasztottam a gyári témát, semmi. Nem akar visszaállni. Valakinek ötlet? Nem értem a megjelenitesi beállításokban miért nincs betutipus.
-
Trooper82
senior tag
http://www.stechguide.com/download-huawei-madiapad-m3-nougat-firmware/
Elvileg a 302-es az europai végleges hivatalos verzió...
-
Trooper82
senior tag
Elkezdték OTA-n szórni a Nougatot.
"The day before, the OTA update BTV-DL09B233C338 came from Android 6 to Android 7. Everything went well. Finally, I've also done wipe data and factory reset." Xda-n írták.
-
-
Trooper82
senior tag
válasz
Litván Zongora #482 üzenetére
Valaki felrakta már a Nougatot? megjelent, (BTV-W090100B301). Ez a wifi-s verzióhoz van. Xda-n már fórumoznak, írják, hogy jó, de nem változott az, hogy telefonnak érzékeli sok applikáció. Ha valaki feltette már, kiváncsi lennék a tapasztalatokra. Én még várok vele egy picit.
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Teszteltem pár memória kártyát a tabletben. Arra a következtetésre jutottam, hogy felesleges gyors kártyát belerakni. Akármilyen kártyát rakok bele olvasasi sebesseg max 48 mb/s írás : 20 mb/s. A1 sd bench programmal teszteltem. Tényleg ennyi a plafon?
-
Trooper82
senior tag
Szuper a kijelzője a tabletnek, de (lehet, hogy csak nálam) a színek néhol nem tökéletesek. Pixel teszter programban látszik, hogy szürke háttérnél néhol sötétebb a kijelző, fehér alapon a kijelző tetején picit sárgásabb a fehér mint az alján. De ezek csak úgy tűnnek fel ha nagyon vizsgálódom.
Másnál nincs ilyen?
-
Trooper82
senior tag
válasz
Litván Zongora #359 üzenetére
Igen nyárra biztos jön az emui 5.
Bétatesztelők szerint már most stabil, sokkal furgebb vele a tab. Jobb memória kezelés, kevesebb fogyasztás. A többit meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest