Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Trooper82 #1978 üzenetére
2018.június 1 nálam a dátum. Egyébként igen, szégyen ez, hogy így járnak el
Legalább a Huawei ne csinálná, és ne a korábbi zászlóshajóval. Az almások tovább kapnak, csak általában miután frissítenek 3+ éves készüléket, maguktól vesznek újabbat (vajon miért?)
A Nexus készülékeim egyébként sokáig kapták, de a 2012-est elintézték az 5.0-val a használhatatlanságig lassították. Viszont érdekes, hogy a 2013-as Nexus még a 6.0-t megkapta. Az M3 meg 2016-ban 6.0-val jelent meg, megkapta a 7.0-t aztán szevasz
-
Divinity
őstag
válasz
Trooper82 #1720 üzenetére
Honor 8- nal talán népszerűbb a mediapad m3
Azért erre ne vegyél mérget. Én szinte biztos vagyok benne, hogy sokkal népszerűbb a H8 mint az M3.
Ebben az esetben van rá esély, hogy mi is kapunk.
Ne vegyél erre se mérget, XDA-n már megállapították, hogy kb esélytelen az M3 további frissítése de így azért lehet felcsillan a remény. -
Lizingrider
csendes tag
válasz
Trooper82 #1535 üzenetére
Eltűntek végre a csilicsáré színes, nem informatív értesítési ikonok, helyette a gyári, fehér az alkalmazásra jellemző ikonok lettek. És nekem sokkal gyorsabban indulnak az appok. +bejött az ANDROID ready kezdőképernyő, külön alkalmazás tárral. Ég és föld, én anno a P9-en is alig vártam és most sem csalódtam.
-
Joe.36
addikt
válasz
Trooper82 #1259 üzenetére
Nálam a 7.0 gyorsabb mint a 6.0.... Semmi lag
... Fura eddig még senki sem panaszkodott erre....
Nem volt fent béta. Csak simán frissítettem a gyári 6.0-át 7.0-ra. + Wipe Cache . Lassan 10 hónapja van meg, egyszer sem volt újra telepítve, csak a hivatalos OTA- frissítések.(#1262) gezacsepi
Szerintem is
+1
-
ghiottone
nagyúr
-
törölt tag
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
Trooper82 #802 üzenetére
Jobban megnézve a /systembe ír az update_data_full_hw_eu.zip is, ha a /datába írná, uninstallálhatóak lennének a huawei appok ugyebár.
Ezekről marad le aki csak az update.appot rakja fel:http://prntscr.com/fhkydl -
DjTaRsY
aktív tag
-
Hyena
senior tag
válasz
Trooper82 #781 üzenetére
En 2x is megprobaltam feltelepiteni de mind a 2x az alabbi hibauzenettel lett vege a dolognak.
Valami otlet, hogy miert van ez igy, vagy mit lehet tenni , hogy felmenjen?
A firmware finder+proxy beallitast alkalmaztam es ahogy a kepen is lathato igy a gyari frissito alkalmazas talalta meg a frissitest es vegul irta ki, hogy sikertelen hitelesites. jelenleg a 301es firmware van a tableten, eddig az volt a legujabb a csak wifis modellre. -
papabear73
csendes tag
válasz
Trooper82 #678 üzenetére
Esetleg megosztanád a választ ezzel a fórummal is?
Köszönöm.
Korábbi témához: én egy 2013 végén vásárolt LG G PAD 8.3 tabletet cseréltem le a hétvégén egy 64 GB-os WiFi verzióra (Media Marktban 88e Ft volt). A 4 éves tabletnek a mai napig nincs gondja, kicsit lelassult az idő folyamán, gyári Android csak 5.0-ig frissült (azt is kézzel-lábbal), de böngészésre, youtube-ra/spotify-ra (Chromecast-al), e-mail olvasáshoz (főleg erre használom) tökéletes. Nem is cseréltem volna, ha nem ígérem oda a kislányomnak, aki még gyanítom 1-2 évig rettentő boldog lesz (régebbi - általában nem 3D - játékok kiválóan futnak rajta).
Szóval nem értem miért jelennek meg sorra azok a cikkek, amik szerint csodálkozni kell azon, hogy a tabletek piaca a gyors fellendülés után lassul. Nekem meggyőződésem, hogy a tablet használat nem csökken, csak jóval hosszabb az élettartamuk, mint a telefonoké. (Én 1,5-2 évente váltok telefont, általában a felső kategóriából (azért iphone-t soha)
-
törölt tag
válasz
Trooper82 #659 üzenetére
Nálam már a 6.0-nál is így működött
Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE 64 GB ROM/4GB RAM - Android 7.0 Nougat - osztott kijelző - Youtube -
-
-
válasz
Trooper82 #609 üzenetére
Azok, de egész kellemesen gyors lett tőle a tablet, ha meg kijön a végleges, elég csak azzal frissíteni
Nekem csak úgy sikerült, hogy először B009, aztán a B301, a B010-et nem vette be és egyszerre sem ment fel a B302 a B006-ra. De végre nem olyan használhatatlan az értesítési sáv. Amúgy már a B009 is sokat gyorsított a működésen.
-
Bailey
senior tag
válasz
Trooper82 #600 üzenetére
Nem állítottam semmit. És bepipáltam azt az opciót, hogy csak a saját régióban elérhető frissítéseket mutassa, és ott van a 301. A garancia nem hiszem hogy ugrana, hiszen a saját beépített frissítője töltötte le és frissítette. Arról nem tehetek, hogy a frissítő jelezte a nougat frissítést és letöltötte.
-
törölt tag
válasz
Trooper82 #442 üzenetére
A Viber probléma engem nem érint személy szerint, mivel nem használom már elég régóta. Viszont a Google igazán eljuthatna addig a fejlesztésben ,hogy a böngészőjének androidos verziója, egy FHD, QHD, kijelző esetében vagy automatikusan táblagépes módba váltson, vagy ha nem referenciakészülékről van szó, akkor manuálisan lehessen váltani a két nézet között, és akkor nincs DPI para.
Na így a remek, otthonos számomra:
-
Bailey
senior tag
válasz
Trooper82 #307 üzenetére
Nekem is ugyanez van. Szerintem itt a Viber app, vagy a Play Store lesz a hibás, mert az M3-at telefonként azonosítja, és vagy a telefonos verzió töltődik le (ha van kétféle verzió), vagy a Viber indul ilyen üzemmódban. Lehet persze hogy rosszul gondolom, de pl. a Play Store a Whattsappot, vagy az Allo-t nem engedi az M3-on letölteni, azt írja hogy az app nem kompatibilis, ez a két app pedig direkt csak telefonra van. Leveleztem a Viber ügyfélszolgálattal, kértek tőlem képernyőmentést az aktiválás minden lépéséről, majd aztán küldtek egy sablon mailt hogy a fejlesztőik folyamatosan dolgoznak hogy jobbá tegyék a Vibert. Lehet a Huawei-nek kellene írni a problémáról, és ha ők érdeklődnek a Viber-nél, annak nagyobb súlya van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest