- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hello
Ezt a frissitést csak simán a beállitásoknál a system update menüpontra kattintva meg kéne találni?
-
Hello!
Kicsit a tokokra visszatérve.
Rendeltem kétféle verziót is ebay-ről. Egy ilyet és egy ilyet
Mindkettővel az a problémám hogy ha a fedlapot a tablet háta mögé hajtom akkor úgy érzékeli mintha rácsuktam volna elöl. Gondolom a mágneses fedél miatt van. Mindegyik tok így viselkedik vagy csak nekem sikerült kifogni kettő ilyet?
Egyébként ez a kwmobile eladó ajánlott ha valaki ebay-ről rendelne. 3 munkanap alatt itt voltak a tokok és a fent említett problémán kívül mindkettő egész jó. -
Hello!
Tokot tudna valaki ajánlani? Ha jól látom a gyári ipon-os már nem kapható és máshol 8ezer ugyanaz. Esetleg van valami ami kicsit olcsobb és ajánlott rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest