Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
#93226752 #10800 üzenetére
Volt iPhone-om. Három féle is, 3 évig. (3G,3GS,4) Utána már eléggé kigyúrta magát az android és a gyártók is minőséget tettek le az asztalra, hogy jól használható legyen. Köszönöm, elég volt. Soha többet. Rettenetesen korlátolt. Számomra. Szvsz.
Persze ez attól függ nagyban, hogy ki mire használja a telefonját. -
törölt tag
válasz
#93226752 #10792 üzenetére
Legalább ez nem kapcsol ki, ha hideg van kint, nem tudom olyan rosszul fogni, hogy leárnyékoljam a térerőt, a billentyűzet olyan gyorsan vált ékezetes karakterre, amilyen gyorsan csak szeretném, wifi nem kapcsol be, csak mert miért ne. Ja, ha már bluetooth: Ez legalább kommunikál a többi telefonnal.
A különbség a droid és az ios között, hogy míg a droidban van néhágy bug, addig az ios istenítőknek hasonlókat eladják feature-nek.
Szóval az ipari hulladék az nem erre keresendő, max ezt hitetik el veletek. Persze nem akarlak megbántani, mindenki maga tudja, hogy mennyire szorul rá arra, hogy más gondolkozzon helyette.
-
Decske
senior tag
válasz
#93226752 #10796 üzenetére
Aha, azonnal frissíti, meg azonnal javítja. iOS 11 hányadik patch után is egy bughalmaz, memóriakezelés konkrétan nincs, mert egy appot tudok egyszerre használni iPad mini 3-on. Downgrade-re lehetőség korlátozott. Ezen felül (konkrétan) sz@r minőségű akksit tesz a készülékeibe, hogy aztán nem egész 1 év után korlátozza a teljesítményét a processzornak?
És ezt mind képesek megmagyarázni, és a legtöbb iSheep be is veszi.
Ne vedd kötekedésnek, de az alma termékeinél csak az olcsó kínai noname telefonok rosszabbak. -
Szpisti
addikt
válasz
#93226752 #10796 üzenetére
Mert amíg android rendszerrel sokszáz telefon rendelkezik, addig iOS-el csak tizenpár. Az Apple ráadásul saját oprendszert használ, így minden hibát "azonnal" tud javítani. Az androidoknál kicsit nehezebb. Sokkal több féle készülékük van. Minden frissítést minden márkagyártónak a Google-al is jóvá kell hagyatnia, gondolom ezért is lassú a folyamat.
-
foxymaci
senior tag
válasz
#93226752 #10792 üzenetére
Nálam a BT zene lejátszás is megy meg az értesítéseket is megkapom azonnal, valószínűleg a te készülékedbe van a hiba ha recovery sem oldotta meg. Küld be szervizbe. Minden termékből ki lehet fogni hibás darabot ilyen ez a tömeggyártás,azért van a szerviz hogy megoldja. Elhiszem hogy elvette a kedved a márkától illetve rendszertől. Ha tömegesen problémák lennének gondolom jönne azonnal frissítés ahogy az appel-nél is.
-
Multibit
nagyúr
válasz
#93226752 #10787 üzenetére
Ez csak szokás kérdése. Nincs ájfonom, de van ájpedem. Most hagyjuk a hibákat, mert vannak bőven Droidban és iOS-ben is! Nekem az a legfőbb gondom a csutkás termékekkel, hogy túlságosan bekorlátozzák a felhasználót. Nem szeretem, ha hülyének néznek. Szükségem van a kezelői szabadságra, szeretem eldönteni, hogy mit csinálok a készülékemmel. A másik dolog, a szoftver ellátottság. A Transmission remote egy tipikus állatorvosi ló. Vannak szoftverek, amelyek feltűnnek az App Storeban, aztán lezúzza őket az Alma. Az okokat nem tudom, de nem is érdekel. Droidon több app közül tudok válogatni egy adott funkciót tekintve.
Nem ítélkezem általánosan a Droidról, ahhoz túl kevés a tapasztalatom (még egy hónapja sem használom). Azt majd megteszem később. -
Szpisti
addikt
válasz
Azért az talán túlzás, hogy "ipari hulladék" a bluetooth problémád miatt... Elképzelhető, hogy hardveres a gond és garanciában megoldható.
Igaz, nekem nincs bluetooth fülhallgatóm, de van egy bt-os FM transmitterem amit napi szinten használok, egy Pioneer autós fejegység amin szintén napi szinten hallgatok zenét bt-n, és nemrégen egy hétig arra kényszerültem, hogy egy JBL bt hangszórón keresztül hallgassak zenét. Egyikkel sem volt sose gondom, se megszakadás, se elfelejtés, semmi. És ezek az aktuális frissítésektől függetlenül jól működnek.
És valszeg ebben megerősítenek a fórumtársak is. -
törölt tag
válasz
... és persze azt se feledjük el, hogy sok százezer embernek kitűnően működik Mate 9-en a droid, ahogy nekem is probléma nentes, nálad feltételezhetően egyedi gond van, éppen ezért nem túl bölcs dolog lehúzni anblok a droidot, ugyanis szép számmal akad gond az ájfonokkal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest