Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rdt89
addikt
válasz
Yoshida #13528 üzenetére
Nekem M9Pro-n, el se tűnt ez a funkció.
Összességében a 9-es Android eddig rengeteg pluszt hozott minden téren /kamera, üzemidő, kezelhetőség/, így ha a Redmi k20Pro nem sikerült olyan tökéletesre, mint azt beharangozták ez a telefon még 1 évig minimum szolgálatban lesz.
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Yoshida #13520 üzenetére
A jelenlegi, felhasználóknál lévő készülékekre nem vonatkozik a tiltás, de erősen kétlem, hogy ebből bármi is lesz, valószinűtlennek tartom, hogy ez a lépés Kína felöl megtorlás nélkül maradna, illetve Amerika, és a Google nem keveset bukna a dolgon, ha mégis meglépnék ezt az agyatlanságot.
(szerintem simán megoldanák a Google, és az android kikerülésével, hogy életképes maradjon az Emui)
Saját magukat hazudtolják meg, miszerint, ha a Huawei biztonsági kockázatot jelent az USA-ra, akkor miért csak a mostantól piacra kerülő készülékek kerülnének tiltólistára,holott bármelyik frissebb tipus is veszélyt jelenthetne számukra.
Más szemszögből nézve, meg nyilván az cseszi Trump csőrét, hogy éppen ők nem tudják feltörni a Huawei titkosítását, mert kicsit nagyobb falat, mint amit le tudnának gyűrni a torkukon,és valószínűleg innen indul az egész kálvária.
-
Árpi001
senior tag
válasz
Yoshida #13283 üzenetére
Nekem még a 8 van, és csak pár napja cseszödött el a hívás rögzítés.
De csak annyira egyenlőre, hogy rögzít mindent, de minden rögzitést ismeretlenként kezel.
Én az Acr-t használom,mert a blutuuthos hivasokat is rögzíti
Az apkmirror-ol leszedtem egy régebbi verziót az acr hez, (30-as)így müködik most hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Cipő topic
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest