Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Yoshida

aktív tag

válasz Levente75 #13960 üzenetére

én ősszel vettem aliról 8.5k HUF-ért kijelzőt. Sajna nyáron még nem tudtam tesztelni, de ősszel, télen eddig elég volt a fényereje, pár dolog azért feltűnt:
    a gyári kijelzőt hd-ban használtam, az utángyártott ronda volt hd-ban. visszaraktam FHD-ba, így viszont szerintem nagyon szép a képe.
    Az oldalán a fény kiszökés nekem is volt, viszont pár hét után elmúlt :D gondolom ahogy zsebben hordtam, szépen összeragadt a kijelző :D

Úgy rémlik, hogy a polarizált szemcsiben a gyári kijelző bármilyen állásban jó volt, ez az utángyártott viszont csak álló módban látszik így. Fekve full fekete a képe, mondjuk navigálni álló módban szokott, így csak fényben fényképezve van gond, hogy le kell vennem a napszemüveget. (előtte a xiaomim viszont se állóban se fekvőben nem volt jó, mindkettőben elszineződött a kép polarizált szemüvegben nézve)

az árkategória miatt nem raktam rá védőfóliát, 4-5 hónap alatt szinte nem lett karcos, jól csúszik az ujjam rajta

én magam cseréltem a kijelzőt, de az akku úgy rá volt ragasztva a testre, hogy jól megszenvedtem vele, mire sikerült leszedni.

a vibra motor nyákját sikerült eltörnöm, és ugyan rendeltem másikat fillérekért, de nem visz rá a lélek, hogy újra szétszedjem :D rezeg az okosóra, annyi is elég nekem...

ezen kívül összeszerelés után 1-2 hétig néha panaszkodtak, hogy nem jól hallanak, ilyenkor megnyomorgattam az alját a telefonnak, és egyből jó lett... ez mostanában nem jellemző, magától megjavult.

ezen kívül, bár nagyon figyeltem, valahogy az előlapi kamera "bekoszolódott" mintha lenne egy hajszál keresztben.
    videóhíváskor nem feltűnő mondjuk.

szóval ha olyan amatőr vagy, mint én, akkor nem ajánlom a cserét magadnak, inkább csinálja aki már többször csinált ilyet.

(pedig xperia z-ben is cseréltem már hangszórót, akkut, garmin órában akkut, azokkal nem volt ilyen gondom :D )

• Yoshida

aktív tag

használja valaki a mate 9-et dual simmel?
    Az a problémám, hogy tavasz óta mióta megkaptam a telefont, egy simmel használtam gond nélkül, viszont a másik sim-em egy xiaomiban volt ami felpuffadt 2 hete, úgyhogy abból kiszedtem a sim-et, levagdostam nano méretre, és bedugtam második simként a mate 9-be.
    Azóta gyakran elérhetetlen vagyok, egyszerűen nem tudnak kapcsolódni hozzám, majd 1-2 perc múlva kapok egy sms-t, hogy az xy feladótol nem fogadott hívásom volt. Közben nekem ki se cseng. A sim1-en megy minden defaultból, arról indítok hívást, adat is arról megy, a sim2 csak annyiból lényeges, ha hívnak rajta akkor elérhető legyek, de ez kb heti 1 hívás se (úgyhogy azt még nem teszteltem, hogy a sim2 elérhető-e rendesen).
    Ugyanígy ha én indítok hívást, akkor is van, hogy 5-6 másodpercig semmi se történik, és vagy visszadob a hívó felületre, vagy néha működik, és kicsöng, fel tudja hívni akit kiválasztottam.
    A status baron mindkét térerő megfelelő, soha nem láttam olyat hogy eltűnt volna ebben a 2 hétben bármikor, szóval a kontakt hibát kizárnám, de próbáltam is már kikapcsolni a telefont, megigazgatni a sim kártyákat, majd visszadugni. a sim1 az egy céges vodás kártya, a sim2 pedig egy bluemobile-os feltöltős.

Tapasztalt bárki ilyen hibát? 9.1.0.252 a build numberem.

köszi

• Yoshida

aktív tag

van itt olyan, aki az olcsó kínai "utángyártott" kijelzővel használja a mate 9-et, és polarizált napszemüveget is hord? :D

Odáig tiszta, hogy a fényereje, kontrasztja gyengébb valamivel mint a gyári kijelző, ezzel még meg is barátkoznék, de ez az első telefonom (csak pókhálósan kaptam havertól) aminél nincs elszíneződés polarizált napszemüvegben, nem kell döntögetni a fejem, vagy forgatni a telefont (xperia z, meg xiaomi redmi note3 volt előtte, azoknál kellett).

Szóval az érdekelne, hogy az olcsó kijelzők is tudják-e ezt a fícsört, vagy csak a gyárival lenne.

• Yoshida

aktív tag

érdekes amúgy, május 13. óta a call recorder újra jegyzi a hívók nevét :) semmihez nem nyúltam, max az app frissült újra. Érdekes.
    De még mindig 8-as androidon vagyok.

• Yoshida

aktív tag

Ez valami kacsa, hogy elveszik az androidot a Huaweitől? Telorol nem tudok linkelni

• Yoshida

aktív tag

válasz Árpi001 #13282 üzenetére

de ez már 8 alatt is úgy ment csak, hogy a mikrofon amit hallott a hangszóróból átszűrődni, azt vette fel. Most meg jött valami másik frissítés, és a call recorder nem fér hozzá a hívó fél nevéhez/telszámához... Nekem kell kitalálni ki hívott, és kézzel összepárosíthatom... Enélkül mindenki most incoming caller, meg outgoing call vagy mi...

Új hozzászólás Aktív témák