- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #14079 üzenetére
Nincs ötletem, mert olyan dolgokat művel a telód, amiket nem kellene és nem is produkált senkinek eddig.
Kézbe kéne vennem, megcsinálni rajta mindent ahogyan kell az írások szerint, elindítani ahogyan kell, gugli ahogyan kell, aztán megnézni, hogy mi van.Vagy nem jó a rom letöltésed, vagy nem jól vagy nem jó alapra teszed, vagy kitörölgetsz, letiltasz olyan dolgokat amiket nem kellene, vagy nem tudom.
Így csak azt tudom már mondani, hogy furcsa az a telcsi. -
Cunaja
addikt
-
csocsoszán
őstag
válasz
geryboro #14051 üzenetére
Kínai írásjeleket a kang beállításoknál lehet eltüntetni.
A rootot már leírták.
A többi kicsit gyanús.
Azt is leírhatnád, hogy a legelső telelepítést hol rontottad el, mivel most ha minden igaz minden működik?
És persze örülünk, hogy sikerült életet lehelni a telóba!Gratulálok!
-
Carline
őstag
válasz
geryboro #14049 üzenetére
Írtad, hogy még az elején felraktad a Cunaja féle romot. Az felülírja a /version particiót, amibe a kérdéses Cunaja-B589 build szám van.
Te csak gondolom a 2,6GB-os update.app fájlt tetted fel. Abban nincs benne a /version partició így az utolsó Cunaja féle van fenn.
Van minden romhoz egy második update.app is ami a kérdéses /version és itt még a /cust particiót cseréli le a gyári C432B581-re.Nézd már meg hogy a fényképeződ így működik-e? Valamint a fejlesztői menü és az újjlenyomat megy-e?
-
-FreaK-
veterán
válasz
geryboro #14041 üzenetére
Most olvasom mi történt a telóddal. Ezeken végigmentem én is, sőt még rosszabb is volt, mert se SD kártyám nem volt, se érintésérzékelés
Sokat szenvedtem vele, végül a dc phoenix-el sikerült megoldanom. Keress rá itt a topicban a phoenix-re, leírtam korábban, hogy mit kell tudni róla!
-
Cunaja
addikt
válasz
geryboro #14025 üzenetére
128-as sd és nincs mentés.
1 3rdmodem és oeminfo mentés elég neked. Ezt kérsz valakitől és visszaállítod a telefonon TWRP-ben.
Ezután a romomat felrakod a leírás alapján.
Ha véletlenül viszont 7.0-ra 6.0 romot nyomtál fel, akkor sem indul, de az összes partíciódat tönkreteszi.
Ha semmi nem segít, akkor DC-Phonix. -
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #14011 üzenetére
Az nagy hiba, hogy nem csináltál twrp mentést.
Hard resetet sem kellett volna,.
Én a Cunaja zippekre gondoltam hogy azok, jól jöttek e le.Más twrp mentése Neked nem jó, az imei és egyéb dolgok miatt.
Ha romot húzol le win be kapcsold ki a biztonsági dolgokat.
Én jártam már úgy, hogy bekavart és hibásan töltötte le a romot. -
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #14008 üzenetére
Akkor ott valami nagyon nincs rendben.
Jó zippeket töltöttél le?
Jól töltötte le amivel letöltötted?
Sorról sorra mentél az összefoglalóban leírtakban?Bocs, nem hülyének nézlek, ezekkel a kérdésekkel, de ha a rádvonatkozók rendben voltak, akkor a letöltéssel, zipppel van valami bibi.
Gáz, hogy nincs hw.init mappa, sérült a system mappa, szóval valami nagyon nem jó.
SD kártyád rendben van?
Csak ötletelek, hogy hol szúródhatott el a dolog, mert valahol nagyon.Csináltál biztonsági mentést twrp-vel, az 581-ről?
-
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #13983 üzenetére
A felpattintás menete, az összefoglalóban le van írva.nagyon részletesen, minden lépését be Kell tartani!
Hogy miben jobb?
Mindenben, pedig a gyári sem rossz.
Extra funkciók, amik mondjuk nekem fontosak, akksi, gyorsaság stb stb.Egyszerre írtunk Freak, csak nekem volt közben egy telefonom
-
-FreaK-
veterán
válasz
geryboro #13983 üzenetére
Gyorsabb kicsit a működése, ennyi így elsőre. Meg persze ott a Ksettings, amiben sok dolgot be lehet állítani.
A telepítés menete pedig ott van az összefoglalóban, én az alapján csináltam meg sikeresen, elsőre. Meg is lepődtem rajta, ezzel a telefonnal még nem volt olyan hogy valami simán ment
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #13776 üzenetére
Mert az előzőnél, kb annyi idő kipróbálni, mint ameddig megírtad a kérdést.
Szerintem baja biztosan nem lesz, ha rádugod, hogy hogyan fog működni, az egy másik kérdés.
Elvileg működnie kell.Huawei Mate 8 dual sim-es készüléked van?
Ha igen, akkor mitől akarod függetleníteni?
Elvileg minden szolgáltató függetlenül árulja-ta.
Az enyém is Telekomos, dual sime-es, független.
A Tiéd nem az? -
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #13548 üzenetére
Menj fel 192-re, 3 gombos zip-et le tudsz tölteni, kicsomagolod, update app-ot felmásolod, kikapcs, 3gombal indít, és kész.
Ne állítgass rajta semmit, csak na frissítésre nyomj rá, és fog jönni sorban.
192-re az 560, majd arra küldi az 581-et, aztán azon állsz meg, amelyiken akarsz. -
-FreaK-
veterán
válasz
geryboro #13052 üzenetére
A legfrisebbet ajánlom, frissítsd végig OTA, a végén még csinálj egy factory reset-et, mielőtt használatba veszed. Frissebb, tisztább, szárazabb érzés
Az hogy szar volt az aksi idő, csakis egy hiba miatt lehetett (ahogy nálam is), beragad az android rendszer folyamatok közül valami, és fogyaszt mint az állat. Ez ellen szinte csak a factory reset segít,bár nekem nagyjából megjavult miután manuálisan frissítettem a Play services-t, de egy FR-t még fogok csinálni. Ez amúgy kb. minden telefonnál elő fordulhat.
-
csocsoszán
őstag
válasz
geryboro #12003 üzenetére
Egy sim mobilnetet betelefonáltam a telenorhoz, szolgáltatói gond. Nem lehet megoldani.
Nem érzékel a kijelző rendesen, az nagy hiba, mert én ilyet sosem tapasztaltam egyik romon sem.
Aku idő jobb.
Win 7-hez azonnal, a tízhez kicsit nehezebben de csatlakozik.
Chrome nagy erőforrás igényű, ha lehetne átvinni jelszavakat, könyvjelzőket otthoni géppel szinkronizálni váltanék!
Töltés ugrálás, azonnal cseréld ki a kábelt valami minőségire!
Buletooth eszközöket jól érzékelni! (Igaz csak két órám és egy fülesem van. Telefonokhoz jól csatlakozik. Ujjlenyomatot nem használok.
Kang B580, úgyhogy nálam semmi sem tapasztalható. -
jksx
senior tag
válasz
Az ujjlenyomat olvasó már a b180 alatt is lényegesen gyengébben produkált, mint előtte. Akkor csináltam recovery-t aminek semmi értelme nem volt max. hogy fél napot elcsesztem a telefon újra belakásával.
A 7.0 alatt (B560) nem vettem észre változást.
A PC-hez csatlakoztatás érdekes dolog, szerintem a windowson is múlik pl. két ugyanolyan win7-es gépen az egyiken probléma nélkül működik, a másikon semmilyen módon nem csatlakoztatható a hisuite nélkül.
Az akkuidő tényleg rosszabb, de még elviselhető.
A kijelzővel és a rendszer sebességével nincs probléma.
A gps is lényegesen gyatrább lett.
Ha töltés közben "ugrál" a kijelző, az a töltő hibája. Próbáld ki egy másik töltővel.Májkülnájt:
Májkülnájt: Van egy pókhálóssá tört kijelzős S5 minim. Ezt használom munkahelyi telefonként, amin 4.2-es Android volt. Ez először OTA-n Lollipop-ra majd Marshmallow-ra frissült. Semmi akadás nincs rajta, ugyanúgy működik rajta minden, pedig nem volt rendszer újratelepítés. -
Májkülnájt
tag
válasz
Tiszta telepítés volt? (Sd kinullázva, teló visszaállítva?)
Én a napokban frissítettem b180-ról(mégegyszer köszi a segítséget) és az első szembetűnő dolog h az akksi kb 1,5-2 órával többet bír, lagg sehol, kamera sokkal gyorsabb, wifire eszméletlen gyorsan csatlakozik -
Hende
tag
válasz
melyik verzio a telefonod? melyik oprendszer?
ebbol csak a simkartya-mobilnet ami nekem is igaz. valoszinuleg hibas a telod (erintokepernyo miatt mondom, sot a tobbi miatt is mondom
)
jobb az akkuido jobb az ujjlenyomat olvaso is nekem nougat alatt.
pontosabban es sokkal gyorsabban ismeri fel.
pc-vel neha nekem is voltak gondjaim de valami driver vagy android hiba lehetett.
factory resetet csinaltal update utan? -
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #10410 üzenetére
Ha lehet ne hord farzsebben.
Nem ki oktatni akarlak, de őszülő halántékom talán fel jogosít, hogy elmondhassam hitelesen, hogy nekünk az a jobb ha az ördög nem alszik. Mert sajnos amikor alszik akkor az anyósa van szolgálatban.
Nálam is ez volt a baj tegnap előtt este.2017 első negyedévben várható frissítés.
-
-
Zototh64
őstag
válasz
geryboro #10186 üzenetére
Üdv a csapatban!
Én eddig a gyári tokot, illetve egy flip tokot használtam hozzá.
Most rendeltem hozzá egy tokot, a 10118.sz hrszben tettem közzé. Azzal focizni lehetSemmi gond a gyári rommal, rendszerrel. Megy szépen minden.
Root max akkor, ha nem EU-s romot akarsz rá tenni, vagy olyan appot amihez kell.
Én kinyitottam mert a kínai romokban vannak dolgok, amik az EU-s romokban jogszabályok miatt nincs. PL hívásrögzítő stb.Használd egészséggel!
-
Tomtotom
senior tag
válasz
geryboro #10186 üzenetére
Üdv! Tok kérdésben 3 tokot váltogatok, egy nillkin nature szilikon tokot, egy nillkin forested kemény tokot, és egy eredeti Huawei borjúbőr kék tokot. Mindegyik tökéletes. A kijelzőre nillkin 0,2 tempered glass-t használok, nagyon minőségi cucc. A root engem hidegen hagy, gyári rendszeren vagyok, nekem megfelelő, nem akad, nem melegszik (kivéve, ha a gyári gyorstöltővel használom)
. De szinte mindig így töltöm. G4-et váltott nekem is, de a kamerán kívül szerintem ég és föld a két teló a Huawei javára
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest