- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
djhalasz
tag
válasz
djhalasz #14410 üzenetére
hát a b581-et a dc-vel felraktam, utána twrp-t felraktam, megcsináltam a leírás szerint kivéve a hw_init dolgot. Fel is toltam mindkét zipet, aztán simán restart. most dc-vel megint felraktam a b581-et és a build számom a neved, nem volt billentyűzetem és autómatán magyart dobott be. Ezek szerint sikerült?
-
Cunaja
addikt
válasz
djhalasz #14405 üzenetére
Szóval akkor sikerült. Írtam neked, hogy ez még a holtat is feléleszti, kivéve ha a loader halott. Azt onnan lehet tudni, hogy nem tudsz a telefonba életet lehelni még bekapcsolásra sem, azaz tök sötét és nem reagál semmire. Ilyenkor van alaplap cserélve.
15 EURO meg semmi a szerviz 90 ezres lapcsere ajánlatához képest. Ők is a DC-Phonixel megcsinálhatták volna, de a gyártói eljárás lapcserét ír nekik elő, ezért ilyenkor egyből cserélik. -
Zototh64
őstag
-
csacsi67
addikt
válasz
djhalasz #14396 üzenetére
Irtam neked privátba .Ne kapkodj Ollvasd el mit irtak irnak.Irták ne zárd vissza a bootloadert Te vissza zártad.Irták ki kell nyitni ujra a BL-t az az elsö lépés. Anélkül ne is probálozz semmivel.Föleg ne TWRP recoveryvel mivel annap alap feltétele a nyitott BL.Irtad hogy olvastad az XDA-at linkeltem erre a hibára a megoldást. De ne kapkodj mimdemt a megfelö sorrendben.
Ne vedd rossz imdulatnak amit irtam mivel ezelött 2 orával is leirtam hogy ez szenvedés amit csináisz.
Én értelek de azt a modszert kövesd amit leirnak az xda-an. 4 fájlt kell kiszedni és azt bemásolni minimal adb be és fasboot parancssorbol. flashelni.Felejtsd el elsö körben a Twrpt.Gyári recovery legyen.
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
válasz
djhalasz #14389 üzenetére
Rollbackből melyiket?
A másikkal is ezt csinálja?
Jó lenne tudni, hogy milyen rom volt rajta amikor elkezdted mókolni.
Annyi jó van ebben a telóban, hogy nagyon nehéz téglásítani, bár ahogy nézem, jó úton haladsz.Erecoveryben csináltál full wipe-ot?
Ha dobálod rá egyik twrp-t, a másik rom után, könnyen behülyül, mert nem tudja már a végén, hogy mit szeretnél.
Ha twrp volt rajta, az melyik volt?
Ha nincs rajta semmi, hogyan zártad vissza? ADB-vel?
Egyszóval rengeteg kérdés van, amire jó lenne tudni, a válaszokat.
Használ időnként, ha kikapcsolod, és hagyod pihenni kicsit. -
Zototh64
őstag
válasz
djhalasz #14374 üzenetére
adb devices-ra rendesen látja a telót?
Meg ha erecovery van, abban csinálj egy full wipe-ot, utána próbáld meg a 3 gombos rollback-et.
Nekem mennem kell lassan melózni, mert nem haladok.
Ha nem megy végképp, akkor írj be a "Huawei P9-P9 Lite OFF topik"-ba fognak segíteni a profik biztosan.De én a rollbeck-et harcolnám rá minden képpen. Nálam az tette mindig helyre a telómat.
-
Zototh64
őstag
válasz
djhalasz #14372 üzenetére
Rollback emui 4hezt próbálod?
Letöltöd, kicsomagolod, és a kicsomagolt update.app-ot tedd be a dload mappába.
A legjobb egy sd kártya lenne, ha az otg valamiért nem jó.Három gombos alatt nem kell usb debugging, meg semmi.
Ne legyen gépre dugva a teló, meg sehová.
Kikapcsolt állapotban Hangerő fel+le+bekapcsoló gomb a végén.
Előszőr a hangerő gombokat nyomd és tartsd benyomva. -
Zototh64
őstag
válasz
djhalasz #14355 üzenetére
Szia!
Hát igen, ezt a telót kicsit másképpen kell mókolni :-)
Először is dload mappa a memória kártyára, abba tedd be a kicsomagolt "Roll Back EMUI 4-hez" update.app-ot.
Elindítod 3 gombossal, feltelepül, telód elindul, kasi minden.
Dload mappából kitörlöd a rollback-et, bemásolod az NXT-L29C432B192 kicsomagolt dolgait, szintén három gombossal indítod a telót és
Innentől kezdve szépen végig fogja Neked frissítgetni, nem is tudom már, melyik a legújabb gyári rom. Nem követem mostanában, mert nyár óta Cunajaromon vagyok, ami több mint tökéletes nekem.
-
csocsoszán
őstag
válasz
djhalasz #14351 üzenetére
A bootloadernek nincs köze! Az nyugodtan maradjon nyitva.
Ha dloados módszerrel akarsz telepíteni, mindenképp gyári recovery kell.
De ha van rajta TWRP szerintem azzal a megfelelő romot rá lehet rakni. Tudni kéne a TWRP számát, talán abból ki lehet találni, hogy mit is lehet azzal felrakni.
De várjál nagyobb tudású válaszára mert én már hónapok óta nem foglalkoztam romolással. Meg az enyém Kínai teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hisense LCD és LED TV-k
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest