- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13376 üzenetére
[Ennyi lett volna és a végén a boot.img flash].
Ujjlenyomat. -
Cunaja
addikt
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13271 üzenetére
[Kisérlet1]
[lKisérlet2]
Meg kell találnunk a megoldást, de csak akkor tudjuk, ha valaki segít benne.
Mivel EU verziós telefon nincs a kezemben, ezért nehéz.
Most mentem aludni, mert megyek éjszaka vissza, majd írd meg, hogy mi történt.
Gyorsan átírtam, ezért ezzel kezd.
Ha nem jó, akkor a zipeket. ( kisérlet1, kisérlet2)
Bootimg-ről legyen mentésed, ami a Cunaja romhoz tartozik.
[lL29-re boot.img]adb reboot bootloader
fastboot flash boot boot.img
fastboot rebootHa jó, akkor csinálok belőle egy romot éjjel és reggel felrakom.
Csak írjátok meg, melyiktől lett jó? -
Carline
őstag
válasz
Zototh64 #13271 üzenetére
Csatlakozom. A Pass.zip nem hozott megoldást.
Az általad javasolt TWRP-vel csináltam minden particióról mentést. Csináltam este egy visszaállítást rá. Utána beállítások megnyitásakor, fényképező is már a megnyitáskor azoknak fc-zik.
Szerk: A második Mate_Pass.zip sem oldotta meg. FC ugyanúgy.
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13267 üzenetére
[Ezt nyomd fel, melóan elírtam a scriptet. ]
Nem csinált semmit. -
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13242 üzenetére
Mikor rakod fel? Jó lenne ha megnéznéd megy-e minden?
Lezárt képernyőn egy koppintás és rajzolj egy C-betűt. Marha kiváncsi vagyok, természetesen nekem megy ez is, és az ébresztés is.
Csocsó telefonja meghálálta a törődést, mert brutál gyors lett. Elmondhatni, hogy a gyári rendszernél 1,5%-al gyorsabb, a kameráról meg inkább ne beszéljünk. Szerintem közelébe sincs a Mate 8-nak.
Azért nem olyan egyszerű ez a kamera dolog, mert nem elég az apk-t átrakni, hanem egy halom fájlt is átírtam.
Ugyanis a Mate9, P9, P10 ugye dual kamerásak.
Ma éjszaka még finomítok a romon, de aki szeretné az próbálja ki.
A rom a B859 Kínai romból készült, EU-verzióban.
Kang; root; dupla kopp + rajzolás; kitakarított rendszer; simább és gyorsabb használat; jobb fogyasztás, több szabad memória és a lényeg, tuningolt fényképező.
Ma este fejlesztésre kerül a GPS, ha megeszi az átírt dolgokat.
Röviden ennyi...........CPU, GPU, RAM nincs húzva, ezt mindenki magának negteheti, de óvatosan.
A GPS-be szeretném rakni az EU holdakat miattad.
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13237 üzenetére
Hm, ez hülye kérdés volt.
Csocsó: titok
TWRP [3.1.0_2next.img]
Wipe majd telepítés.
Délután itt lesz.
Nincs Google fiók, csak ha rányomtok a Play áruházra, de utána kéri az adatokat, de amikor beírtátok a fiók nevet, véletlenül se a "következő" szövegre nyomjatok, hanem alul a billentyűzeten az ugrásra.(jobb alsó sarok)
Kicsit a Kínaiakat átvertük igy. Amikor indul a teló, adatmásolás ne legyen, beállítás újként.
Később mehetnek vissza ami kell.
A SuperSu-ba lépjetek be 1x.
Dupla érintéses ébresztés, lezárt képernyőn való rajzolás engedélyezve.1,66 GB a rom.
-
Cunaja
addikt
válasz
Zototh64 #13225 üzenetére
Nekünk mindegy milyen nap van. Amúgy 1 túlóra 40K, ezért nem mondom le.
Ma melóban megcsináltam az EU romot és megy a kamera is.
Este ha jól drukkoltok kész lesz a rom.
Még lesz kisérlet, mert a Mate 9 kamera szoftverét akarom be integrálni. Ha nem megy, akkor se izguljatok, mert a P9 szoftvere megy rajta. -
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #13201 üzenetére
Ha AL10 és visszaállt alapra, a teljes google alkalmazások hiányoznak. A huawei store-ból először fel kell telepíteni.
Érdekes én azt hittem ha többször elrontom a kinyitást letiltja a telefont! Sőt ha nem jelentkezem be a huawei fiókba, nem enged telefonálni sem! Érdekes!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zototh64 #13045 üzenetére
Ha füles kiváltása az elsődleges cél, akkor a Talkband ideális, mivel kivehető a szíjból, ha hívás érkezik, így nem kell egész nap a füledben lennie.
Egyéb órákkal knight rider-féle beszélgetés lehetséges csak
B2 a javasolt. B3 nem került itthon szolgáltatói kínálatba, így elég drága és annyival nem tud többet. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
Zototh64 #13033 üzenetére
Bluetooth beállításokban nem tudod elvenni tőle a telefon hangját?
(Talkband-től meg lehet vonni)
Ha végképp nem boldogulsz, akkor Okosóra topik, volt ilyen gondja másnak is. -
válasz
Zototh64 #12948 üzenetére
első körbe ennyi volt, visszajött érintetlenül
azt mondják nem volt benne se számla, se jótállási jegy, sőt még hibaleírás sem..
postás csomagolta és csak mellé tette, gondolom az nem jó.. szóval megy vissza, most viszont a dobozba lesznek a papírok..(ellenben egy ajándék tollat csomagoltak mellé
)
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #12882 üzenetére
Nem csináltam mentést, mert nem hittem, hogy baj lehet. Tévedtem. A rollback nem működik, mert már C01-es a telefonom, ezért bármerre is megyek (downgrade, upgrade) csak C01-es romok jönnek a telefonomra, éppen emiatt kellene valahogy átvernem a szervert, hogy C00-nak lássa és felajánljon C00-ás firmware-t. Különben, találtam rá példát az xda-n, hogy átállították a telefont teljesen más régióra, de abból semmit nem értettem, hogy mit, miért csináltak és, ezért azt nem merem megkockáztatni. Végül is, teljesen jó a telefonom, ezért feleslegesen nem kockáztatok. Ha hamarabb akarok újabb firmwaret, akkor inkább bűvészkedek vele. Magyarul, feladtam a dolgot.
-
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #12855 üzenetére
Teljesen mindegy, az csak egy elérési út. Ha jól működik a TWRP, akkor tök mindegy, hogy honnan olvas be, lehet belső tárhely, külső sd, adb sideload, vagy akár usb OTG is. Ahogy (#12857) vinczetibor írja, max biztonságot ad.
Nekem nincs sd kártyám, ezért ha jól működő twrp esetén mindig megoldottam belsőről vagy adb sideload-ról, esetleg otg-ről, mikor beütött a ménkü tavaly ősszel.(#12860) ivatti10: Én kipróbáltam tegnap, most már tök jól működik az új supersu (2.82 SR1) is és a twrp is.
Fent volt linkelve a 3.1.1.-1 végű twrp, szerintem az a titok nyitja! -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #12855 üzenetére
Az összes OTA a belső tárhelyre van letöltve és onnan van telepítve, ezért nem igazán értek egyet azzal, hogy nélkülözhetetlen az sd. Nekem sincs és éppen ma downgrade-eltem, majd pakoltam vissza mindent, miután sikerült eltolnom az eRecovery-t is egy hülye Super-Lin b588-as főzött rommal. Abban igazat adok, biztonságot ad különösen, ha össze-vissza wipe-olgatunk mindent anélkül, hogy tudnánk mit csinálunk.
-
-
Carline
őstag
válasz
Zototh64 #12799 üzenetére
Pedig ott van a huawei linken. Mate 8-ra kattintasz és az oldal alján a downloadsnál a rollback package kell (c900b500).
Kibontod a zipet és ott lesz benne a ~90MB-os update.app fájl ami kell neked.Én ezután a c432b330-at tettem fel + twrp + b330-hoz való update_data_full_hw_eu.zip fájlt.
Így most android 6.0 és 4.1 emui-n vagyok. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #12623 üzenetére
Ha wifi közelében leszel, akkor próbáld meg úgy leszedni a legújabb gyári romot, hogy az usb kábelt bedugod (lehet a töltő is) és utána hangerő fel + bekapcsoló gombot addig nyomva tartod, ameddig be nem jön az eRecovey. Azzal, wifin keresztül lejön a legújabb gyári rom.
-
vinczetibor
aktív tag
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Zototh64 #12609 üzenetére
Azt írja a kínairól angolra történő fordítás, hogy ha az alap rom és a Kang rom verziószáma megegyezik, akkor nem kell patch. Ha különböznek egymástól, akkor az alap romnak megfelelő patchot kell felrakni. A Beállítások->A telefonról menüpontban látható verziószámnak megfelelő patch kell.
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #12564 üzenetére
A Kang V584 V3-ban 2017.02.01-i. A mi mix-ben 2017.04.01.
De a mix-em most jött meg az android 7-es hibásan. Most foldozzák! Hibáznak a Xiaomi-nál is. (Lehet elborul az agyam eladom mindkettőt és veszek egy note8-at. A samu mégegyszer nem mer hibázni!!)Dime27 kang beállítások statusbar lunárból kiveszed a pipát!
-
ivatti10
aktív tag
válasz
Zototh64 #12354 üzenetére
Sajnos a Kangtelepítés EMUI5 alatt roppant bonyolult (is) tud lenni, EMUI4 alatt szinte pillanatok alatt megvolt. Így én is vacillálok, belevágjak-e.
A TWRP visszaállítás manapság hogy megy? Ha mondjuk Kang 575-ös mentést szeretnék visszatenni, mehet Kang586-ra, és így visszaáll Kang575-re, vagy először az alap romot kell feltenni (Kang575), és arra a Kang575-ös mentést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest