Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lkristóf
senior tag
válasz
pajorgergo #17818 üzenetére
Én 13 Pro-ra cseréltem, pacsi!
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, mindig olvastam itt, hogy cseréltetitek az akkumulátort garancia vége előtt. Na én most bementem a huawei szervízbe itt a körúton, de csak az idő ment vele, ugyan is azt mondták, hogy az akkumulátorra csak 1 év gari jár. Pedig van a telefonon kibővített jótállás ami 2022. 05. 17.-ig érvényes. Annyira nem lényeg, mert már lecseréltem a telefont, csak jött az értesítés, hogy "az akkumulátor kapacitása csökken, az akkumulátor az elhasználódás jeleit mutatja, cseréért látogasson el egy szervizközpontba" na de ha tudom, hogy elhajtanak akkor be se megyek. Emlékszem mikor itt egyesek még ajándék csomagot is kaptak a csere után, mert jaj de jó, hogy megy a szerviz, hát nekem csalódás volt.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Jack Oneill #16734 üzenetére
Nekem nem hozza fel többször, 1x telepítettem és többször nem jelenik meg. És megszűnt az a bug is amikor ilyen fura érintésnek vette néha a dolgokat mikor ilyen csíkot húz a képernyőn, pedig ki volt kapcsolva az a funkció. Így elsőre nem látok negatívumot, klassz, hogy a lebegő alkalmazásokat már lehet méretezni és minimalizálni mint egy messenger chat fej.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Jack Oneill #15592 üzenetére
Szép képek, és jó kis Esztergom.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Ádám16 #14938 üzenetére
Ha osztott képernyőt akarok használni az könnyebben megy, egyszerű cserélgetni a két ablakot + az új multiablak is elég jó funckió.
A színes AOD-ból én még csak a szolid színes sima digitális órát választottam.
Ujjlenyomat animációnál hagytam az alap "hullámok" nevezetűt amiatt, hogy hátha a többi sötétben zavaró lehet.
Nem tudom ki hogy használja de ha gesztusokkal akkor gyorsan lehet már váltani az alkalmazások között alul balra/jobbra legyintve. Lehet eddig is ilyen volt, nem tudom. Nem használtam eddig így, de most is visszatértem a navigációs gombokra, nekem úgy egyszerűbb a vissza gombot nyomkodni mint oldalról húzni az ujjam. Lehet a tok miatt is, meg ha oldalról szeretnék behúzni egy oldalsó menüt pl gmail-nél akkor van, hogy vissza gombnak veszi.
Ha bezársz egy alkalmazást felfelé söpörve annak is megváltozott az animációja.
Most az, hogy a kamera menüben eltűnt a felbontás állítás az egyáltalán nem zavar engem. Eddig is 4:3-ba fotóztam, 40mpx ugyan úgy elérhető maradt, szóval szerintem ezzel nincs gond.
Összességében elégedett vagyok, most az, hogy nem az alap hangfelvevőt használom nekem teljesen mindegy. Eddig is csak azért rögzítettem, hogy valamit fel kéne jegyeznem ne kelljen papírért rohanni, szólok, hogy mondhatja, azt ha elfelejtem visszahallgatom.
zsamiatt Az lehet, de nem zöld meg milyen színűt választottam ami amúgy itt nálunk hivatalosan nem jelent meg.
-
lkristóf
senior tag
Na szóval most jobban megnéztem a dolgokat.
Azért van ott a menü mert van a mappában eddig rögzített hívás.
Na már most tényleg az történt, hogy 10esen működött és most 10.1en már nem megy a hangrögzítés.Annyira nem izgat a dolog, hogy visszamenjek emiatt az előző verzióra, szeretem ha friss a rendszer.
Gyors kipróbáltam pár felvevő alkalmazást, és a Hívásfelvétel - Cube ACR program nekem működik, 1777et felhívtam hallatszott a robot hangja meg az enyém is, ennyiből állt a tesztem. Sőt lehet ha beállítanám, hogy hova mentse őket akkor az eddigi menüben meg is jelennének ott a felvételek azt majd még kipróbálom valamikor.eMag-tól vásároltam a készüléket, szóval nincs semmi különleges régióbeli különbség.
-
lkristóf
senior tag
válasz
Vizinyenyec #14865 üzenetére
Ez simple hiba lesz, jelentkezz ki és be, majd digitalizáld újra a kártyád, ez meg fogja oldani.
-
lkristóf
senior tag
válasz
anonymus89 #14729 üzenetére
Én még régebben vettem eBay-ről egy fehéret, ahhoz nem járt adapter, de kuponnal volt 11,09 GBP ~ 4 ezer. Én is feketét akartam, de az nem volt elérhető.
-
lkristóf
senior tag
Próbáld az ujjlenyomat és a 2-es szám között, valahol ott van kb a szenzor. Én ezt úgy oldottam meg, hogy az app megnyitásához rendeltem az ujjlenyomatot (alkalmazás zár) és ha fizetni akarok akkor rányomok a simple appra és jön egy normális ujjlenyomat kérő képernyő, aztán már csak fizetni kell.
-
lkristóf
senior tag
Igen, a tárhely felszabadítás az eszközről törli a képeket amik már szinkronizálva lettek a felhőbe. Ráadásul úgy törli, hogy a telefon kukájába nem kerülnek bele.
De a felhőből le tudod tölteni a képeidet, ott megvannak.
Ha meg mégsem a tárhely felszabadítás volt, hanem kijelölve törölted a képeket, akkor felhő kukájában meg fogod találni a képeket. -
lkristóf
senior tag
Videofelvételnél ha 60fps-be videózok akkor a zoom nagyon pixeles, de 30-ba (akár 4k) minden ok, ez miért van?
-
lkristóf
senior tag
-
lkristóf
senior tag
Tegnap megérkezett a telefon, hát ez egyszerűen fantasztikus. Ma érkezik a Spigen tok, elviszem a WestEndi MediaMarkt-ba fóliázásra és jöhet a mindennapi használat.
-
lkristóf
senior tag
Na tegnap rendeltem egy viharkéket eMAGtól, hozzá Spigen tokot, ClearPlex fóliára gondoltam így a vélemények alapjá. Szóval hamarosan hivatalosan is ehhez a fórumhoz fogok tartozni. Egy Xiaomi Redmi Note 4 után azért egy nagy ugrás lesz.
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok olvastam, hogy Magyarországon nem forgalmazzák zöld színben a telefont. Ha én mégis GSM boltból zöldet vennék, van valami hátránya? Lehet nem fog működni valami? Vagy akkor maradjak a kék színnél?
Végül is ha a Spigen tokot venném rá akkor úgy se látszik a színe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest