Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSico
senior tag
Akkor megnyugodtam.
-
McSico
senior tag
válasz
Jack Oneill #17875 üzenetére
A GMS megmaradt?
-
-
McSico
senior tag
válasz
antal750 #16033 üzenetére
Még jó hogy nem náluk vettem. De csak azért mert nem volt náluk Twilight színben.
Ezért érdemes kicsit utánanézni a cégnek. Mert ha ha csak 1-2 éve üzemel, akkor azt érdemes fenntartásokkal kezelni, ha már valaki ilyen alternatív beszerzésre adja a fejét. Ha eltűnik a bolt, akkor a gariztatással lesznek gondok. -
McSico
senior tag
válasz
fpatrik17 #15191 üzenetére
Én maxon használom, többek közt azért vettem ezt a telefont, mert ekkora a felbontása. Nyílván ha tudja, akkor használjuk is ki. Én amúgy is minimumra vettem a betűméretet is, hogy több információ férjen ki a kijelzőre.
Nekem így is jó az akksi használat, nem tudom mennyit nyernél vele, ha nem max felbontáson használnád. -
McSico
senior tag
Én letiltottam a facebook-ot, azóta hozza a szokott aksi időt. Reggel 9-től mostanáig 50%-on vagyok, és ma volt navigáció is, meg netezés rendesen. Illetve kamera, videó stb.
Az a fostalicska program csinált 4-5 órás CPU használatot a semmire. Most már nyugi van, letiltottam hogy a háttérben fusson stb. Ha megnézitek a play store értékeléseket, sokan panaszkodnak hogy zabálja az akksit, sőt van akinél a tárhelyet is.
Egyenlőre még nem jött rá javítás.Más is írta korábban, hogy neki is a fész zabálta az akksit.
-
McSico
senior tag
Csak annyi csavar van benne, hogy 10.1-ben a kisegítő lehetőségeknél nincs ott az osztott képernyős mód. Illetve a kereső sem hozza be, legalábbis nálam.
Valami pöcköt valahova eldugtak. Megnéztem én is, ki van nálam kapcsolva minden és tényleg rajzol, 10.0-val nem rajzolt.
De ha nem mondják itt a többiek észre sem veszem. Véletlenül még nem sikerült rajzolni a képernyőre.Persze, olyan van, hogy multi-ablak. Azt ha kikapcsolom ugyan úgy rajzol. Az oldalsó dokkolósávot kapcsolja ki, illetve be.
-
-
McSico
senior tag
válasz
Jack Oneill #14781 üzenetére
Igen, ez így van. De a fentebbi esetben, hogy elhagyta, vagy ellopták a teleofonját a fórumtársnak, ott sajnos nincs mentett wifi hálózat. Így nem tud mire csatlakozni. A SIM pinkódját meg ugye nem tudja az akinél van a készülék. Ez azért dupla szivacs, mert így ha be is kapcsolják a telóját, a készülékkeresőben nem fogja látni hol van a készülék mivel nem lesz online hogy elküldje az adatokat.
Így most én is elgondolkoztam rajta, hogy ki kéne kapcsolni a sim pin kódot, az ilyen eshetőségek miatt.
-
McSico
senior tag
Egy kereszt kérdés. Ha SIM-en is be van kapcsolva pin kód, akkor esélytelen google fiókból megtudni a helyzetet, mert nem lesz net. Jól gondolom?
Mert ugye ismeretlen wifire- nem fog felcsatlakozni mert ugye nincs meg a jelszó. Mobilnetre szintén nem, mert akinél van a teló nem tudja a sim pin-t.Tehát a jövőre nézve, mi van ha pin-kód nélkül használom a sim-eket, mert a telefon jelkód nélkül úgy sem tud hívást indítani a megtaláló. Viszont, amint bekapcsolja, már látható hol van a teló, mert egyből online lesz. Jól gondolom? (nyílván ha első dolga a sim-et kivenni akkor bukta ez is.)
-
McSico
senior tag
válasz
Sir Riccio #13665 üzenetére
-
McSico
senior tag
válasz
Sir Riccio #13661 üzenetére
Hali!
9.1-es rendszer alatt itt tudod beállítani, hogy háttérben folyamatosan fussanak az alkalmazások.
Beállítások->Akkumulátor->Alkalmazás indítás -
McSico
senior tag
válasz
Sir Riccio #13448 üzenetére
-
McSico
senior tag
válasz
South Velen #12557 üzenetére
(#12558) Vizinyenyec
Köszi az infót srácok.
Ez elött egy Nexus 6P-m volt az nem jelezte így külön az nfc-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen routert?
- Kedvenc zene a mai napra
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Bestbuy játékok
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest